Προς το περιεχόμενο

_ Προσφορές Καταστημάτων _

madsc

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Μπα... :P θα πρέπει να περάσεις από εκεί.

Και μόλις περάσεις και πάρεις 2 (1 για σένα και 1 για μένα) θα βρεθούμε στο κέντρο της Καβάλας όπου και θα σε κεράσω καφέ για τον κόπο σου.

Ε, φανταστικέ συμφορουμίτη;;;; :lol:

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 5,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Και μόλις περάσεις και πάρεις 2 (1 για σένα και 1 για μένα) θα βρεθούμε στο κέντρο της Καβάλας όπου και θα σε κεράσω καφέ για τον κόπο σου.

Ε, φανταστικέ συμφορουμίτη;;;; :lol:

Να σου πω ψήνομαι να ανέβω για βόλτα και ένα καφέ ;) αλλά η gasolina θα μου στοιχίσει όσο 10 τέτοια :lol:

αλλά η gasolina θα μου στοιχίσει όσο 10 τέτοια :lol:

Σκέψου όμως τον καθαρό αέρα που θα πάρεις... την βόλτα σου... τα τοπία... τους ανθρώπους που θα γνωρίσεις. Για τον καφέ δεν γράφω, χάλια τον κάνουν. :lol:

Λοιπον απο οτι ειδα, μιας και περασα απο την στουρναρη με το αυτοκινητο,η προσφορα στα multirama ισχυει για 3 εβδομαδες και μονο στο νεο καταστημα της στουρναρη!!!Επισης καθε μερα θα εχου διαφορετικο ειδος σε προσφορα!!(πχ. σημερα ειχαν ολους τους επεξεργαστες και ολα τα multirama pc...)

Αυτα!!!

Δηλαδη εχουν εκτπωση την αξια του φπα=19% για καποια προιοντα αναλογα την μερα?Και πως μπορουμε να μαθουμε ποιες μερες βγαζουν ποια προιοντα????

Τι καρτες γραφικων ξερουμε ποτε θα της εχουν προσφορα γιατι ειμαι ετοιμος να παω πλαισιο για μια 9600gt.

Αν ξερει κανεις θα του ημουν ευγνωμων.

Πηρα τηλεφωνο και μου ειπαν οτι σημερα η προσφορα στα multirama της Στουρναρη ειναι για μητρικες ,καρτες γραφικων και multirama pc.

Η περιοδος προσφορων θα διαρκεσει εως τις 29/3/2008.

Άμα κρίνω απο κάποιες διαφορές σε τιμές που βλέπω με άλλα καταστήματα στη Στουρνάρη ( σκρουτζ ) μάλλον δεν υπάρχει καμία έκπτωση, το αντίθετο κι όλας :lol:

αφαιρούσα εγω 19% απο τις τιμές και πάλι ήταν σε κάποια ίδιες τιμές ή και λίγο πιο ακριβά απο Πλαίσιο -γραμμή κλπ.

Οπότε ψάξτε το πρώτα πριν πάρετε κάτι...

Παιδια, δεν υπάρχει περίπτωση να μη βγάλει το μαγαζί.

Το ίδιο έχω παρατηρήσει και στα ρούχα.

Ένα προϊόν που κοστίζει 100?, στο ανεβάζουν 120 και στο δίνουν με έκπτωση 80.

αν μπείτε sto site tou multirama θα δείτε οτί αναφέρει για την προσφορά αυτή , αλλά είναι σε διαφορετικό προιόν για κάθε μέρα....κια δυστυχώς...για κάρτες γραφικών ..ήταν χτες :cry::cry::cry::cry:

@@ πάντα βγάζουν κέρδος.

αν θυμάμαι καλά,το κέρδος είναι γύρω στο 35 % για τα ηλεκτρονικά είδη..

σκεφτείτε πόσα βγάζουν..:-)

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...