epsilon753 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2009 Στο ΜΑΚΡΟ, Sony DCR-SR55 με σκληρο 40 giga μονο 149€, μπουφαν δερματινα απο 40€ και πολλες αλλες προσφορες τις οποιες εχω σε PDF αλλα το προγραμμα εδω για καποιο λογο δε με αφηνει να ανεβασω. Ξέρει κανείς από βιντεοκάμερες; Αξίζει αυτή;
didymos Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2009 πλέον ναι μπορεί Μέχρι πέρυσι που έβγαλα κάρτα, δε γινόταν, αν ισχύει από φέτος, δεν το ξέρω...
Achilles Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2009 Απλά να υπενθυμίσω ότι οι τιμές είναι χωρίς ΦΠΑ (149+19%=177,31€), και ότι η ισχύς του φυλλαδίου με την συγκεκριμένη προσφορά είναι μέχρι 6/1. Στις 7/1 βγαίνει νέο φυλλάδιο.
didymos Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2009 έχεις δίκιο αλλά δυστυχώς δεν είναι κάτι καινούριο αυτό, και αφορά όλες τις διεθνείς αλυσίδες που υπάρχουν στην Μπαναν...συγγνώμη, στην Ελλάδα ήθελα να πω. Η προφανής απάντηση θα ήταν "αν δεν σου αρέσει πάνε στην Αυστρία να την πάρεις φθηνότερα". Δηλαδή σε κοροϊδεύουμε μέσα στα μούτρα σου και σου το λέμε κι όλας... ΟΚ, φέρτη με ένα courier να δούμε πόσο θα σου πάει. Παιδιά ελεύθερη αγορά είναι, ας τη βάλει και 200, πολύ απλά δε θα πουληθούν... Στο ΜΑΚΡΟ σε αυτά τα λεφτά βρίσκεις πολύ καλύτερες καρέκλες...
epicouros Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2009 Στο ΜΑΚΡΟ, Sony DCR-SR55 με σκληρο 40 giga μονο 149€, μπουφαν δερματινα απο 40€ και πολλες αλλες προσφορες τις οποιες εχω σε PDF αλλα το προγραμμα εδω για καποιο λογο δε με αφηνει να ανεβασω. Η τιμή είναι σίγουρα σωστή; γιατί έχει μεγάλη διαφορά με την φθηνότερη τιμή που δίνει το Skroutz:confused:
Super Moderators Thresh Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2009 Super Moderators Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2009 Μέχρι πέρυσι που έβγαλα κάρτα, δε γινόταν, αν ισχύει από φέτος, δεν το ξέρω... εγώ άκουσα ότι πλέον μπορούν όλοι... δεν θυμάμαι αν μπορούν να αγοράσουν όλοι (με ή χωρίς κάρτα) ή να μπορούν να βγάλουν όλοι κάρτα (πριν μόνο ελεύθεροι επαγγελματίες νομίζω) δλδ το ίδιο πράγμα και πάλι...
dimitris74 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2009 Παιδιά, μπορεί κάποιος να κάνει αγορά από το "ΜΑΚΡΟ" χωρίς κάρτα? οι αλλοδαποι με το διαβατηριο, και οι φοιτητες στο καταστημα της πατρας μονο
George! Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2009 -40 στα παιχνιδια (οχι ηλεκτρονικα,εκτος απο tv-dvd dora+spiderman που ειναι κι αυτα -40)καρφ.... Όταν λες tv-dvd εννοείς δισκάκια ή τηλεοράσεις και dvd players;
Achilles Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2009 -40 στα παιχνιδια (οχι ηλεκτρονικα,εκτος απο tv-dvd dora+spiderman που ειναι κι αυτα -40)καρφ.... Όταν λες tv-dvd εννοείς δισκάκια ή τηλεοράσεις και dvd players; Αυτό και αυτό εννοεί.
xouzel Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2009 Απλά να υπενθυμίσω ότι οι τιμές είναι χωρίς ΦΠΑ (149+19%=177,31€), και ότι η ισχύς του φυλλαδίου με την συγκεκριμένη προσφορά είναι μέχρι 6/1. Στις 7/1 βγαίνει νέο φυλλάδιο. Με την καρτα γλυτωνεις το ΦΠΑ, αλλα ακομα και 177€ να την πληρωσεις , ειναι ΜΙΣΗ ΤΙΜΗ απο τη φθηνοτερη του Skroutz ! ! ! Και για να βαλουμε τα πραγματα στη θεση τους, στα ΜΑΚΡΟ κανονικα ψωνιζουν ΜΟΝΟ επαγγελματιες, τωρα και αρκετα χρονια ομως, στα περισσοτερα δεχονται και ιδιωτες. Για να γλυτωσεις ομως το ΦΠΑ, πρεπει να εχεις καρτα μαζι σου, ασχετα αν ειναι δικη σου, η ανηκει σε καποιο γνωστο σου.
Achilles Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2009 Με την καρτα γλυτωνεις το ΦΠΑ, αλλα ακομα και 177€ να την πληρωσεις , ειναι ΜΙΣΗ ΤΙΜΗ απο τη φθηνοτερη του Skroutz ! ! ! Και για να βαλουμε τα πραγματα στη θεση τους, στα ΜΑΚΡΟ κανονικα ψωνιζουν ΜΟΝΟ επαγγελματιες, τωρα και αρκετα χρονια ομως, στα περισσοτερα δεχονται και ιδιωτες. Για να γλυτωσεις ομως το ΦΠΑ, πρεπει να εχεις καρτα μαζι σου, ασχετα αν ειναι δικη σου, η ανηκει σε καποιο γνωστο σου. Το πληρώνεις κανονικά το ΦΠΑ, απλά δεν το αποδίδεις στην εφορία γιατί αφαιρείται από το κλείσιμο των δικών σου τιμολογίων. Διευκρίνηση για κάποιους που δεν είναι επαγγελματίες.
xouzel Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2009 Καποιος να μου πει τι συμβαινει. Προσπαθω να ανεβασω εδω ενα αρχειο .rar με το PDF του ΜΑΚΡΟ αλλα στο παραθυρακι που μου ανοιγει, οταν πατησω επισυναψη, μου γραφει οτι η συνδεση διακοπηκε ! !
xaritos_ Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2009 γνωριζει καποιος σχετικα με αυτο το site: http://www.eledhl.com η απατεωνια ειναι??επειδη εχει καλες τιμες
Dark_son20 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2009 google search first page http://thymus-eledhl.blogspot.com/
Achilles Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2009 Στην κεντρική τους σελίδα έχει τηλέφωνο και διεύθυνση στην Κίνα. Για μένα είναι αποτρεπτικό.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.