Προς το περιεχόμενο

_ Προσφορές Καταστημάτων _

madsc

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Στο ΜΑΚΡΟ, Sony DCR-SR55 με σκληρο 40 giga μονο 149€, μπουφαν δερματινα απο 40€ και πολλες αλλες προσφορες τις οποιες εχω σε PDF αλλα το προγραμμα εδω για καποιο λογο δε με αφηνει να ανεβασω.

Ξέρει κανείς από βιντεοκάμερες;

Αξίζει αυτή;

• Απαντ. 5,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Απλά να υπενθυμίσω ότι οι τιμές είναι χωρίς ΦΠΑ (149+19%=177,31€), και ότι η ισχύς του φυλλαδίου με την συγκεκριμένη προσφορά είναι μέχρι 6/1. Στις 7/1 βγαίνει νέο φυλλάδιο.

Δημοσ.
έχεις δίκιο αλλά δυστυχώς δεν είναι κάτι καινούριο αυτό, και αφορά όλες τις διεθνείς αλυσίδες που υπάρχουν στην Μπαναν...συγγνώμη, στην Ελλάδα ήθελα να πω. Η προφανής απάντηση θα ήταν "αν δεν σου αρέσει πάνε στην Αυστρία να την πάρεις φθηνότερα". Δηλαδή σε κοροϊδεύουμε μέσα στα μούτρα σου και σου το λέμε κι όλας...

ΟΚ, φέρτη με ένα courier να δούμε πόσο θα σου πάει.

Παιδιά ελεύθερη αγορά είναι, ας τη βάλει και 200, πολύ απλά δε θα πουληθούν...

Στο ΜΑΚΡΟ σε αυτά τα λεφτά βρίσκεις πολύ καλύτερες καρέκλες...

Δημοσ.
Στο ΜΑΚΡΟ, Sony DCR-SR55 με σκληρο 40 giga μονο 149€, μπουφαν δερματινα απο 40€ και πολλες αλλες προσφορες τις οποιες εχω σε PDF αλλα το προγραμμα εδω για καποιο λογο δε με αφηνει να ανεβασω.

Η τιμή είναι σίγουρα σωστή; γιατί έχει μεγάλη διαφορά με την φθηνότερη τιμή που δίνει το Skroutz:confused:

• Super Moderators
Δημοσ.
Μέχρι πέρυσι που έβγαλα κάρτα, δε γινόταν, αν ισχύει από φέτος, δεν το ξέρω...

εγώ άκουσα ότι πλέον μπορούν όλοι...

δεν θυμάμαι αν μπορούν να αγοράσουν όλοι (με ή χωρίς κάρτα) ή να μπορούν να βγάλουν όλοι κάρτα (πριν μόνο ελεύθεροι επαγγελματίες νομίζω)

δλδ το ίδιο πράγμα και πάλι...

Δημοσ.
Παιδιά, μπορεί κάποιος να κάνει αγορά από το "ΜΑΚΡΟ" χωρίς κάρτα?

οι αλλοδαποι με το διαβατηριο, και οι φοιτητες στο καταστημα της πατρας μονο

Δημοσ.
-40 στα παιχνιδια (οχι ηλεκτρονικα,εκτος απο tv-dvd dora+spiderman που ειναι κι αυτα -40)καρφ....

Όταν λες tv-dvd εννοείς δισκάκια ή τηλεοράσεις και dvd players;

Δημοσ.
-40 στα παιχνιδια (οχι ηλεκτρονικα,εκτος απο tv-dvd dora+spiderman που ειναι κι αυτα -40)καρφ....

Όταν λες tv-dvd εννοείς δισκάκια ή τηλεοράσεις και dvd players;

Αυτό και αυτό εννοεί.

Δημοσ.
Απλά να υπενθυμίσω ότι οι τιμές είναι χωρίς ΦΠΑ (149+19%=177,31€), και ότι η ισχύς του φυλλαδίου με την συγκεκριμένη προσφορά είναι μέχρι 6/1. Στις 7/1 βγαίνει νέο φυλλάδιο.

Με την καρτα γλυτωνεις το ΦΠΑ, αλλα ακομα και 177€ να την πληρωσεις , ειναι ΜΙΣΗ ΤΙΜΗ απο τη φθηνοτερη του Skroutz ! ! ! Και για να βαλουμε τα πραγματα στη θεση τους, στα ΜΑΚΡΟ κανονικα ψωνιζουν ΜΟΝΟ επαγγελματιες, τωρα και αρκετα χρονια ομως, στα περισσοτερα δεχονται και ιδιωτες. Για να γλυτωσεις ομως το ΦΠΑ, πρεπει να εχεις καρτα μαζι σου, ασχετα αν ειναι δικη σου, η ανηκει σε καποιο γνωστο σου.

Δημοσ.
Με την καρτα γλυτωνεις το ΦΠΑ, αλλα ακομα και 177€ να την πληρωσεις , ειναι ΜΙΣΗ ΤΙΜΗ απο τη φθηνοτερη του Skroutz ! ! ! Και για να βαλουμε τα πραγματα στη θεση τους, στα ΜΑΚΡΟ κανονικα ψωνιζουν ΜΟΝΟ επαγγελματιες, τωρα και αρκετα χρονια ομως, στα περισσοτερα δεχονται και ιδιωτες. Για να γλυτωσεις ομως το ΦΠΑ, πρεπει να εχεις καρτα μαζι σου, ασχετα αν ειναι δικη σου, η ανηκει σε καποιο γνωστο σου.

Το πληρώνεις κανονικά το ΦΠΑ, απλά δεν το αποδίδεις στην εφορία γιατί αφαιρείται από το κλείσιμο των δικών σου τιμολογίων.

Διευκρίνηση για κάποιους που δεν είναι επαγγελματίες.

Δημοσ.

Καποιος να μου πει τι συμβαινει. Προσπαθω να ανεβασω εδω ενα αρχειο .rar με το PDF του ΜΑΚΡΟ αλλα στο παραθυρακι που μου ανοιγει, οταν πατησω επισυναψη, μου γραφει οτι η συνδεση διακοπηκε ! !

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...