skiabox Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2009 Νομιζω ειναι υπερβολικα ακριβο.απο εδω που εχει παρει ολη η ελλαδα το eee της το εχει 223 ευρω με τα μεταφορικα. Δεν εχει τα χειριστηρια αλλα σιγα, βεβαια δεν ειναι και ροζ!!! Και πολλα λες.Μη ξεχναμε οτι η λιρα εφτασε στο 1 προς 1 με το ευρω.
Super Moderators Thresh Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2009 Super Moderators Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2009 Και πολλα λες.Μη ξεχναμε οτι η λιρα εφτασε στο 1 προς 1 με το ευρω. 1 GBP = 1.03739 EUR όχι ακριβώς...
tikitiki Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2009 Κάπου εδώ θα ήθελα να κάνω μια ερώτηση...στο site http://www.play.com η ισοτιμία λίρας ευρώ λίρας είναι στο 1.4,δηλαδή αν κάτι έχει 179 λίρες σε ευρώ έχει περι τα 250 ευρώ.Είναι πολιτική του καταστήματος ή μήπως απλά δεν έχουν αλλάξει την ισοτιμία?Σε περίπτωση που αλλαχτεί η ισοτιμία τότε θα έχει μερικές πάρα πολύ καλές τιμές σε πολλά πράγματα.
hurin Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2009 Κάπου εδώ θα ήθελα να κάνω μια ερώτηση...στο site http://www.play.com η ισοτιμία λίρας ευρώ λίρας είναι στο 1.4,δηλαδή αν κάτι έχει 179 λίρες σε ευρώ έχει περι τα 250 ευρώ.Είναι πολιτική του καταστήματος ή μήπως απλά δεν έχουν αλλάξει την ισοτιμία?Σε περίπτωση που αλλαχτεί η ισοτιμία τότε θα έχει μερικές πάρα πολύ καλές τιμές σε πολλά πράγματα. Αυτό ακριβώς κοίταζα εχθές. Το FM2009 κοστίζει 32 ευρώ (όταν είναι σε λίρες Αγγλίας), και 41 ευρώ για εμάς!
fonzi Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2009 Σκέφτομαι να πάρω το conn-x από you με δώρο το navigon. Εχω όμως άλλη σύνδεση τώρα και για κάποιο καιρό ακόμα... Δεν υπάρχει τρόπος να πάρω το πακέτο με το δώρο και να το ενεργοποιήσω όταν λήξει το προηγούμενο συμβόλαιό μου; (Εννοώ ακόμα και χωρίς να "κοροϊδέψω"...)
john_who Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2009 Σκέφτομαι να πάρω το conn-x από you με δώρο το navigon.Εχω όμως άλλη σύνδεση τώρα και για κάποιο καιρό ακόμα... Δεν υπάρχει τρόπος να πάρω το πακέτο με το δώρο και να το ενεργοποιήσω όταν λήξει το προηγούμενο συμβόλαιό μου; (Εννοώ ακόμα και χωρίς να "κοροϊδέψω"...) όχι, για δύο λόγους 1) Στέλνουν αίτηση στον ΟΤΕ πριν καν σε πάρουν τηλέφωνο 2) Η προσφορά ήταν μέχρι 31-12-08
nk_surfer Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2009 Κάπου εδώ θα ήθελα να κάνω μια ερώτηση...στο site http://www.play.com η ισοτιμία λίρας ευρώ λίρας είναι στο 1.4,δηλαδή αν κάτι έχει 179 λίρες σε ευρώ έχει περι τα 250 ευρώ.Είναι πολιτική του καταστήματος ή μήπως απλά δεν έχουν αλλάξει την ισοτιμία?Σε περίπτωση που αλλαχτεί η ισοτιμία τότε θα έχει μερικές πάρα πολύ καλές τιμές σε πολλά πράγματα. Είναι η τακτική του play.com αυτή. Αν πας να κάνεις την αγορά σε λίρες, σου βγάζει όταν δεν στέλνει Ελλάδα. Πρέπει να κάνεις την αγορά σε ευρώ, όπου μέσα στην τιμή έχουν περάσει και τα υποτιθέμενα δωρεάν μεταφορικά.
tikitiki Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2009 Είναι η τακτική του play.com αυτή. Αν πας να κάνεις την αγορά σε λίρες, σου βγάζει όταν δεν στέλνει Ελλάδα. Πρέπει να κάνεις την αγορά σε ευρώ, όπου μέσα στην τιμή έχουν περάσει και τα υποτιθέμενα δωρεάν μεταφορικά. Δε νομίζω οτι είναι αυτό το θέμα γιατι η διαφορά στην τιμή είναι πάρα πολύ μεγάλη!δε μπορέι να χρεώνει 100 ευρώ μεταφορικά για το ps3 για παράδειγμα..παρόλα αυτα δε νομίζω οτι έχει να κάνει με αυτό το θέμα για το οποίο όλοι προσπαθούν να μιλήσουν!ίσως σε λίγες μέρες να αλλάξει η ισοτιμία!8α δείξει...
k_dinos Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2009 Χροννια πολλα και καλα! Προτεινω να ανοιξουμε ενα θεμα να ψηφισουμε ποια ηταν η προσφορα της χρονιας 2008! Αντε να δουμε πιοια θα ειναι η πρωτη προσφορα για το 2009..
insi Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2009 :-):-):-):-):-):-):-):-) -----Προστέθηκε 1/1/2009 στις 05 : 42 : 32----- Χροννια πολλα και καλα!Προτεινω να ανοιξουμε ενα θεμα να ψηφισουμε ποια ηταν η προσφορα της χρονιας 2008! Αντε να δουμε πιοια θα ειναι η πρωτη προσφορα για το 2009.. garmin nuvi 205w------69.5 euros acer aspire 5715z-299 euros
louben Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2009 :-):-):-):-):-):-):-):-) -----Προστέθηκε 1/1/2009 στις 05 : 42 : 32----- garmin nuvi 205w------69.5 euros acer aspire 5715z-299 euros Που και ποτε φιλε οι προσφορες αυτες??????
elysium Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2009 Χροννια πολλα και καλα!Προτεινω να ανοιξουμε ενα θεμα να ψηφισουμε ποια ηταν η προσφορα της χρονιας 2008! Αντε να δουμε ποια θα ειναι η πρωτη προσφορα για το 2009.. Καλή η ιδέα σου. Λοιπόν, πιστεύω πως η καλύτερη προσφορά του 2008 ήταν μάλλον η τηλεόραση Sony 40V4000 στα εγκαίνια του Saturn στη συγγρού καθώς σαν προσφορά καταστήματος είχε χαρακτηριστικά που σπάνια βρίσκεις, δηλαδή: - ήταν καινούριο μοντέλο, όχι σαν τα προς απόσυρση μοντέλα που ως συνήθως βάζουν σε προσφορές - από 1050€ περίπου που είχε στην αγορά την έδιναν 550€, άρα δεν γλίτωνες ούτε 50, ούτε 100 αλλά 500€! - και είχε όντως διαθεσιμότητα κομματιών, όχι 5 τεμάχια μόνο Άντε και σε άλλες τέτοιες Καλή χρονιά σε όλους!
samoure Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2009 Εχει καποιος υποψην του καποιο σκληρο multimedia (που συνδεεται με tv) που να ειναι σε προσφορα η σε καμμια καλη τιμη?
Super Moderators Thresh Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2009 Super Moderators Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2009 Καλή η ιδέα σου. Λοιπόν, πιστεύω πως η καλύτερη προσφορά του 2008 ήταν μάλλον η τηλεόραση Sony 40V4000 στα εγκαίνια του Saturn στη συγγρού καθώς σαν προσφορά καταστήματος είχε χαρακτηριστικά που σπάνια βρίσκεις, δηλαδή: - ήταν καινούριο μοντέλο, όχι σαν τα προς απόσυρση μοντέλα που ως συνήθως βάζουν σε προσφορές - από 1050€ περίπου που είχε στην αγορά την έδιναν 550€, άρα δεν γλίτωνες ούτε 50, ούτε 100 αλλά 500€! - και είχε όντως διαθεσιμότητα κομματιών, όχι 5 τεμάχια μόνο Άντε και σε άλλες τέτοιες Καλή χρονιά σε όλους! και να φανταστείς ότι είχε και στην ίδια προσφορά αρκετά κομμάτια της 40W4000 που είναι καλύτερη από την 40V4000
skiabox Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2009 Η καλυτερη προσφορα που εχω δει εγω προσφατα ειναι στο media markt λαρισας μια full hd (1900x1080) TOSHIBA (37 inch) στα 565 ευρω η καπου εκει τελος παντων. Αντιθεση αν θυμαμαι καλα πρεπει να ειχε γυρω στο 15000:1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.