Προς το περιεχόμενο

_ Προσφορές Καταστημάτων _

madsc

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 5,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

να υπενθυμίσω ότι ισχύει ακόμα η προσφορά του Saturn στο Γέρακα για επιπλέον επιδότηση 100 ευρώ σε κάθε νέα σύνδεση σε οποιαδήποτε εταιρία κινητής τηλεφωνίας ή αλλαγής από μια εταιρία στην άλλη. Υπάρχει και η δυνατότητα για ένα psp δώρο αν τυχόν κάνεις σύνδεση αλλά δεν χρησιμοποιήσεις την επιδότηση..εγώ γλίτωσα 75 ευρώ για το sony ericson k770..

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

να υπενθυμίσω ότι ισχύει ακόμα η προσφορά του Saturn στο Γέρακα για επιπλέον επιδότηση 100 ευρώ σε κάθε νέα σύνδεση σε οποιαδήποτε εταιρία κινητής τηλεφωνίας ή αλλαγής από μια εταιρία στην άλλη. Υπάρχει και η δυνατότητα για ένα psp δώρο αν τυχόν κάνεις σύνδεση αλλά δεν χρησιμοποιήσεις την επιδότηση..εγώ γλίτωσα 75 ευρώ για το sony ericson k770..

ισχυει και για ανανεωση μιας υπαρχουσας συνδεσης...?

ισχυει και για ανανεωση μιας υπαρχουσας συνδεσης...?

αρκεί να περάσεις σε μια από της άλλες 2 εταιρίες

δηλαδή υποχρεωτικά αλλάζεις εταιρία

Κύριοι Χρόνια Πολλά. Δεν ξέρω πότε έβαλε τις τωρινές προσφορές το you ή αν το έχει αναφέρει κάποιος νωρίτερα αλλά αυτά μου φανήκαν καλά:

http://www.you.gr/b2c_iqshop/b2c/pd.do?pg=511AC4EB6BF4CD428F3CDCF3448E4FC7&pa=954DB8103062D9409926122FF051FF14

http://www.you.gr/b2c_iqshop/b2c/pd.do?pg=E8B58DF92D85DF499EB44ABA090AC645&pa=588503B237BBA9419FFDCE24863155C7

Βέβαια δεν έχει πολλά κομμάτια. Και μητρικές είδα να παίζουν πολύ, αλλά δεν είμαι γνώστης.

Και μητρικές είδα να παίζουν πολύ, αλλά δεν είμαι γνώστης.

Την Asus P5N-D που εχει την εχω στο PC μου απο τον Μαιο και ειναι ευχαριστημενος.

Οποιος πηρε τον 8500 στις προηγουμενες προσφορες μπορει να το συνδιασει.

Βεβαια απο τιμη μαλλον μας κοροιδευουν, αφου και το Πλαισιο την εχει φθηνοτερα

Κύριοι Χρόνια Πολλά. Δεν ξέρω πότε έβαλε τις τωρινές προσφορές το you ή αν το έχει αναφέρει κάποιος νωρίτερα αλλά αυτά μου φανήκαν καλά:

http://www.you.gr/b2c_iqshop/b2c/pd.do?pg=511AC4EB6BF4CD428F3CDCF3448E4FC7&pa=954DB8103062D9409926122FF051FF14

http://www.you.gr/b2c_iqshop/b2c/pd.do?pg=E8B58DF92D85DF499EB44ABA090AC645&pa=588503B237BBA9419FFDCE24863155C7

Βέβαια δεν έχει πολλά κομμάτια. Και μητρικές είδα να παίζουν πολύ, αλλά δεν είμαι γνώστης.

Δεν ξερω σε τι τιμες παιζουν γενικοτερα τα intel mobo αλλα ειναι απο τις πιο ποιοτικες κατασκευες που μπορεις να βρεις,βεβαια εστω κ υποψια για overclocking να εχει καποιος πρεπει να αποφευγοντε δια ροπαλου(δεν εχουν καμια απολυτως ρυθμιση).

Να σας πω,για την 800gt το ψιλοσκεφτομουν στα 30 ευρω,εχει βεβαια γελοια για τα σημερινα δεδομενα(~8500gt) αποδοση αλλα ειναι και τηλεοπτικος δεκτης all-in-wonder οποτε ισως να αξιζε για καποιον που ηθελε και τα δυο...

Και για την 1800xl ισχυουν τα ιδια(επιδοσεις στα ιδια με 7900gs η με ~<9500gt)

παιδια ξερεται αν μπορω να αγορασω ενα προιον apo to aggliko expansys η θα μου πουν να το αγορασω απο το δικο μας?

Όχι, αγοράζεις κανονικά από το αγγικό.

Φίλε μου μήπως θα μπορούσες να γίνεις λίγο πιο συγκεκρημένος στο πότε αλλά και σε ποιο κατάστημα γιατι με ενδιαφέρει σοβαρά η εν λόγω προσφορά.

mediamarkt αμαρουσίου είχε αρκετές πριν μία εβδομάδα.

Νομιζω ειναι υπερβολικα ακριβο.

απο εδω που εχει παρει ολη η ελλαδα το eee της το εχει 223 ευρω με τα μεταφορικα.

Δεν εχει τα χειριστηρια αλλα σιγα, βεβαια δεν ειναι και ροζ!!!

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...