Προς το περιεχόμενο

_ Προσφορές Καταστημάτων _

madsc

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Στην φωτογραφια δειχνει αν δεν κανω λαθος το 2000, επισης δεν πιστευω να υθπαρχει ακομα οσο στοκ απο το 1000 ετσι ωστε να το δινουν, και δεν ειναι λογικο να δινουν το 3000 που ειναι τοσο καινουργιο.

επισης, η προσφορα αν δεν κανω λαθος ειναι του σατουρν και οχι ης γουιντ

• Απαντ. 5,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
Εισαι σιγουρος? Το ρωτησες στο μαγαζι?

Τα 100 ευρω τα εχει το Saturn για ολες τις εταιριες κινητης μεχρι 31/12.

Το PSP νομιζω ειναι επιπλεον δωρο, γιατι τα καταστηματα Wind δινουν την Samsung T200HD με νεα συνδεση σε οικογενιακο.

Ναι το διευκρίνησα αυτό διότι είχα το δίλημμα να παω στην cosmote είτε στη wind με φορητότητα. Η πρώτη έδινε το κατοστάρικο, η δεύτερη psp. Προτίμησα την cosmote για την άμεση έκπτωση. ;)

Δημοσ.

Παιδια στην φωτογραφια δειχνει το πσπ phat ή αλλιως 1000 το πιο παλιο αυτο που βγηκε το 2004....

Αν δεν δινουνε τουλαχιστον το σλιμ η προσφορα ειναι μαπα συμφερει να παρει καποιος επιδοτηση συσκευης.....

Για να ξερουμε ακριβως ας μας πει καποιος ο οποιος ξερει σιγουρα ή καποιος που πηρε τηλ να ρωτησει...

Δημοσ.

Πηγα σημερα και χτυπησα 3 PSP!!! Δεν παρελαβαν σημερα λογω βροχης και θα τα εχουν αυριο το απογευμα. Η κοπελα εκει μου ειπε πως δεν ειναι το 3000, ειναι το 2000.

Δημοσ.

ΑΡΑ:Στα Saturn με καθε νεα συνδεση ή φορητοτητα σε δυκτιο Wind δινει δωρο PSP slim 2000!!!

εξαιρουνται τα προγραμματα με ελαχιστο παγιο και αυτα με το ιντερνετ.

Δημοσ.
Καλησπέρα,

Για τσεκάρετε και αυτο:

http://www.ebw.gr/store/default.aspx?tabid=144&CatID=363&productid=1165

Απ'την αλλη δεν το ξέρω το μάγαζι και δεν ξέρω τι παίζει με τις παραγγελείες

354,90 € για σκέτη τη συσκευή δεν νομίζω οτι αξίζει,πόσο μάλλον που τις τελευταίες μέρες οι μεγάλες αλυσίδες με 10-20€ παραπάνω το δίνουν με + παιχνίδια-χειριστήρια κτλ.

-----Προστέθηκε 22/12/2008 στις 10 : 15 : 15-----

Πηγα σημερα και χτυπησα 3 PSP!!! Δεν παρελαβαν σημερα λογω βροχης και θα τα εχουν αυριο το απογευμα. Η κοπελα εκει μου ειπε πως δεν ειναι το 3000, ειναι το 2000.

Δηλαδή συγγνώμη,έκανες 3 συμβόλαια στο όνομά σου;

Δημοσ.
Δηλαδή συγγνώμη,έκανες 3 συμβόλαια στο όνομά σου;

Ναι, ακυρωσα 1 cosmote και το εκανα φορητοτητα σε wind, και αλλα 2 wind που ειχα τα ακυρωσα και πηρα 2 νεα! :-D

Δημοσ.
Καλησπέρα,

Για τσεκάρετε και αυτο:

http://www.ebw.gr/store/default.aspx?tabid=144&CatID=363&productid=1165

Απ'την αλλη δεν το ξέρω το μάγαζι και δεν ξέρω τι παίζει με τις παραγγελείες

Άν ψάξεις εδω μέσα θα δεις διάφορα όπως το θέμα με τις πλαστές Σόνυ μνήμες που έχουν πουλήσει σε αρκετούς. Οπότε...

• Super Moderators
Δημοσ.
Ε λοιπον αντιδρω στην απαιτηση του koprodogis και θα φωναξω πως ΝΑΙ, ειναι και για νεα συνδεση!!, και μαλλον ισχυει ΚΑΙ το +100 στην επιδοτηση!

Και για να τον αποτελειωσω, παραθετω και τα αποδεικτικα στοιχεια!

ΥΓ: Παρε το τραινο και κατεβα, ετοιμασου για Χριστουγεννα στην Αθηνα!

τα +100 extra στην επιδότηση ισχύουν για όλες τις συσκευές ή για συγκεκριμένες? :o

Δημοσ.
τα +100 extra στην επιδότηση ισχύουν για όλες τις συσκευές ή για συγκεκριμένες? :o

Είπαμε, δεν ισχύουν ΚΑΙ οι 2 προσφορές μαζί! Το επιπλέον 100ευρω αν το επιλέξεις πάντως ισχύει για όλες τις συσκευές που διαθέτει το Saturn (και είναι πολλές, αν όχι όλες!).

• Super Moderators
Δημοσ.

όχι δεν ρώτησα για το PSP (δεν με ενδιαφέρει tbh) μόνο για τα extra 100 euro και sorry που δεν το διευκρίνησα...

δλδ είναι ότι τιμή έχει μια συσκευή με την έκπτωσή της λόγο συγκεκριμένου προγράμματος (πχ το Ν96 σε πρόγραμμα με Χ δωρεάν λεπτά ομιλίας) μειον ακόμα 100 euro?

αν ναι τότε ψιλοαξίζει...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...