parisb Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2008 Share Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2008 Οταν λεει φορητοτα,εστω οτι εγω εχω ενα καρτοκινητο και θελω με φορητοτητα να παω στην wind δικαιουμαι psp; Λιγο κουλο μου φενεται να ισχυει αλλα αν ισχυει δεν θα'ναι και ασχημα. Θα πας αλλα πλεον ο αριθμος θα γινει συνδεση νομιζω... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
k_dinos Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2008 Share Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2008 Θα το πω στα σπαρτιατικα λοιπον, Μολών λαβέ! Εγω δεν ξερω αν θα εκμεταλευτω την προσφορα, γιατι ειχα ηδη συνδεση Wind και εκανα αιτηση φορητοτητας στην Cosmote.. Για ανανεωσεις δεν εχει καμια προσφορα, και δεν θελω να αλλαξω νουμερο. Και απο την αλλη δεν αξιζει σε καμια περιπτωση να κανουμε το κολπο ala ConX, να πληρωνουμε τσαμπα 1 χρονο παγιο για το PSP απο την στιγμη που δεν χρειαζομαι νεα συσκευη Snik o parisb εχει δικιο, πρεπει να κανεις συνδεση κρατωντας το ιδιο νουμερο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
basilis5 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2008 Share Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2008 ειναι για 12μηνο η 24μηνο συμβολαιο; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
markelos Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2008 Share Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2008 προσεχε τι γραφεις.αμα δεν γνωριζεις μην παραπληροφορεις αθελα σου.ουτε πολυ καλο ειναι,ουτε wireless. Λίγο αργά η απάντησή μου, αλλά εννοούσε τον εκτυπωτή και όχι το router Επίσης ο κωτσόβολος στο φυλλάδιό του έχει το PS3 80GB +Blue Ray Dark knight (ταινία) + Pro '09 + resistance 2 στα 400€. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alexzzz Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2008 Share Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2008 Λίγο αργά η απάντησή μου, αλλά εννοούσε τον εκτυπωτή και όχι το router Είσαι σίγουρος; Εγώ τον εκτυπωτή βλέπω wifi πάντως. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
keeper Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2008 Share Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2008 Καλημέρα παιδιά, Απο ποτε αρχίζει η προσφορά για τις συνδέσεις της WIND? γιατι με ενδιαφέρει άμεσα. Ευχαριστώ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
djkokalis Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2008 Share Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2008 Είσαι σίγουρος; Εγώ τον εκτυπωτή βλέπω wifi πάντως. ναι είναι όντως wifi . το είδα απο κοντα το πολυμηχανημα στο public. φαινεται καλό (τουλάχιστον εξωτερικά)χαχα. αν και είμαι απληστος εντελως γιατι εχω ήδη ένα εκτυπωτη και ένα πολυμηχανημα θα σκεφτώ να παω να το πάρω. αν φυσικα μου το δωσουνε χωρίς να χρειαστεί να το ενεργοποιησω. αλλά κατι θα γίνει πιστεύω, εχω γνωστούς που δουλευουν στο multirama στο Μεσολόγγι. καλες γιορτές.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
markelos Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2008 Share Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2008 Είσαι σίγουρος; Εγώ τον εκτυπωτή βλέπω wifi πάντως. Όχι ρε συ, μπέρδεμα. Σωστά τα λες εσύ. Το μήνυμα πήγαινε στο παιδί που έκανε την παράθεση προσεχε τι γραφεις.αμα δεν γνωριζεις μην παραπληροφορεις αθελα σου.ουτε πολυ καλο ειναι,ουτε wireless. ο οποίος μπερδεύτηκε με το αρχικο post http://www.multirama.gr/products/product?pid=0350408&catid=100700πολύ καλό! και wireless Εν συντομία, ο stylemac εννοούσε ασύρματο τον εκτυπωτή και όχι το ρούτερ όπως κατάλαβε ο linkinp Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alexzzz Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2008 Share Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2008 Της Πόπης έγινε Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dreaming123 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2008 Share Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2008 alexzzz ποιά είναι η Πόπη?Δώσε site να την δούμε και τιμη.... Η προσφορά του e-shop SAMSUNG LE40A557P3F LCD TV 40 http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.156561 στα 700euro αξίζει? Θέλω να αγοράσω μια 40αρα(τηλεόραση) τωρα η στο μέλλον με full hd δεν καίγομαι να αγοράσω τώρα αλλά αν είναι καλή προσφορά να την πάρω η να περιμένω λίγο καιρο που όλες θα έχουν καπου εκει στα 700euro και να πάρω μια καλύτερη? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SwAToNeR Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2008 Share Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2008 alexzzz ποιά είναι η Πόπη?Δώσε site να την δούμε και τιμη....Η προσφορά του e-shop SAMSUNG LE40A557P3F LCD TV 40 http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.156561 στα 700euro αξίζει? Θέλω να αγοράσω μια 40αρα(τηλεόραση) τωρα η στο μέλλον με full hd δεν καίγομαι να αγοράσω τώρα αλλά αν είναι καλή προσφορά να την πάρω η να περιμένω λίγο καιρο που όλες θα έχουν καπου εκει στα 700euro και να πάρω μια καλύτερη? 700? 850 την έχει το e-shop Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Mr V Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2008 Share Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2008 ΤΙ ΠΣΠ ΔΙΝΟΥΝ ΒΑΣΙΚΟ!!!psp phat, slim or 3000 ας πει οποιος ξερει διοτι αν δινουν phat tote δεν ειναι και τοσο μεγαλη προσφορα... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
hangman Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2008 Share Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2008 Είναι απλό: Η Wind ΑΝΤΙ για τα 100 ευρώ εξτρα επιδότησης δίνει ένα psp (δεν γνωρίζω ποια version) για ΝΕΑ σύνδεση η ΦΟΡΗΤΟΤΗΤΑ από άλλο πάροχο! Για αιτήματα μέχρι 31/12! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dreaming123 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2008 Share Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2008 700? 850 την έχει το e-shop 700 την έχουν με κωδικό προσφοράς σε email.Όπως το έγραψε κάποιος στην προηγούμενη σελίδα... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
k_dinos Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2008 Share Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2008 Είναι απλό: Η Wind ΑΝΤΙ για τα 100 ευρώ εξτρα επιδότησης δίνει ένα psp (δεν γνωρίζω ποια version) για ΝΕΑ σύνδεση η ΦΟΡΗΤΟΤΗΤΑ από άλλο πάροχο! Για αιτήματα μέχρι 31/12! Εισαι σιγουρος? Το ρωτησες στο μαγαζι? Τα 100 ευρω τα εχει το Saturn για ολες τις εταιριες κινητης μεχρι 31/12. Το PSP νομιζω ειναι επιπλεον δωρο, γιατι τα καταστηματα Wind δινουν την Samsung T200HD με νεα συνδεση σε οικογενιακο. ΤΙ ΠΣΠ ΔΙΝΟΥΝ ΒΑΣΙΚΟ!!!psp phat, slim or 3000 ας πει οποιος ξερει διοτι αν δινουν phat tote δεν ειναι και τοσο μεγαλη προσφορα... Να σου πω την αληθεια δεν ηξερα οτι υπαρχουν τοσα διαφορετικα PSP και ουτε ξερω ποιες ειναι οι διαφορες τους. Δες απο την φωτογραφια που εχω ανεβασει στην προηγουμενη σελιδα μηπως καταλαβεις Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.