Προς το περιεχόμενο

_ Προσφορές Καταστημάτων _

madsc

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Συγγνώμη αλλά τόσες και τόσες μ*******ς σας έχει κάνει το You και επιμένετε να ψωνίζετε απο κει για να γλιτώσετε "προσωρινά" κάποια δεκάδες ευρώ?

Με συγχωρείτε πάρα πολύ αλλά είστε άξιοι της μοίρας σας.

γιατί το λές αυτό?εγώ ότι αγορές έχω κάνει δεν είχα κάποιο πρόβλημα!

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 5,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Δίκιο έχει γνωστή αλυσίδα που διαφημίζει το επίπεδο υποστήριξης των πελατών της.

Προσωπικά, όποτε είπα να γλιτώσω μερικά ευρώ, τα έχω πληρώσει σε φασαρία, αδυναμία υποστήριξης, άρνηση αντικατάστασης ελαττωματικών κτλ.

Η φθηνή τιμή συμφέρει μόνο αν όλοι οι άλλοι τομείς είναι ίσοι.

Μακάρι να κλείσουν όλοι αυτοί που δεν προσέχουν εμάς που τους πληρώνουν.

Θα αρχίσω να τα λέω στη γραμματεία καταναλωτή, στο skroutz και όπου αλλού βρώ.

Κοροιδία τέλος.

Ρίξτε και μια ματια εδώ...και σε άλλα όπως asus p5q....και έχει κ παραλαβή από τον χώρο του μαγαζιού.

http://www.camber.gr/productrec.asp?PUC=6437

για να μην μας κοροιδεύουν οι "μεγάλοι" του εμπορίου

Για το συγκεκριμενο μαγαζι(camber.gr) μην παιρνεις και ορκο για την επαγγελματικοτητα τους.

Ξερω 2 περιπτωσεις που οι ανθρωποι απλα δεν ασχολουνταν με τον πελατη για παραγγελια προιοντος παρακαλω

(εγινε παραγγελια φορητου χωρις να ζητανε καποιου ειδους προκαταβολη οπως κανουν ολοι βεβαια αλλα επι 10 μερες ερχονταν ο φορητος και στα τηλεφωνα το ιδιο παραμυθακι με τον κακο προμυθευτη, στην ακυρωση βεβαια της παραγγελιας κανενα προβλημα στην αρχη αλλα μετα παιρναν και παρακαλαγαν να το παρει ο φιλος μου και οτι το φεραν και θα κανουν και δωρο, ελεος δλδ)

οκ ρε παιδιά, μην βαράτε!

δεν το έκανα για διαφήμιση,νταβατζής κανενός ΔΕΝ είμαι! Αλλά από την στιγμή που είναι 10 ευρώ κάτω από τους 2 μεγαλοπαρόχους μας, γιατί να μην το δώ σαν προσφορά; Επίσης για το μαγαζί δεν γνωρίζω απο εξυπηρέτηση, αλλά εφόσον μπορώ να πάω και να κάνω παραλαβή της παραγγελεία απο εκεί, πληρώνοντας εκείνη την ώρα, δεν πιστεύω οτι έχω κάτι να χάσω. :-)

Παιδιά, περιόδος γιορτών είναι, τώρα πάνε να βγάλουν όλοι τα σπασμένα όλου του χρόνου! Μην περιμένετε πραγματικές προσφορές αυτή την εποχή! Τώρα που ξέρουν ότι θα πουλήσουν λόγω γιορτών κανείς δεν ενδιαφέρεται να ρίξει τις τιμές!

Ou la la!!!

Δηλαδη με λιγα λογια αν βρουμε PS3 στα 450 θα το παρουμε 360.

καθολου ασχημα

πιο κατω, δε θυμαμαι ακριβως αλλα ειχε σκετο κατω απο 400 πρωτη τιμη και με 2 παιχνιδια, 419 νομιζω...(πρωτη τιμη =χωρις την εκπτωση)καπου στα 303 εβγαινε το σκετο...

Για να βγάλανε και το κινητό του Emporio Armani σε προσφορά, σημαίνει οτι μάλλον οι πωλήσεις δεν πάνε και τόσο καλά φέτοςB)

Για να βγάλανε και το κινητό του Emporio Armani σε προσφορά, σημαίνει οτι μάλλον οι πωλήσεις δεν πάνε και τόσο καλά φέτοςB)

ε πως να πανε καλα με αυτα που κανουν....Κ με τις τιμες που εχουν...

εγω δεν ειπα τιποτα...:X

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...