Προς το περιεχόμενο

_ Προσφορές Καταστημάτων _

madsc

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Μαύρο ή άσπρο χρώμα = καμμένο

Μπλέ, πράσινο, κόκκινο = κολλημένο. Αυτό λέγεται και sub pixel.

ψιλοofftopic αλλά για να μην στενοχωριέστε γιορτάρες μέρες...

Υπάρχουν ένα-δύο προγραμματάκια που συνήθως ξεκολλάνε τα κολλημένα πιξελ. Για δείτε εδώ: http://www.makeuseof.com/tag/best-software-solutions-to-fix-a-stuck-pixel-on-your-lcd-monitor/

• Απαντ. 5,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Γεια σας παιδια μιας κ ειναι περιοδος εορτων σκεφτηκα να αναβαθμισω μνημη κ επεξεργαστη στο pc μου.

Μιας κ ειναι θεμα προσφορων προς τα που να κοιταξω??κλασικα e-shop κ πλαισιο απο το internet ή μηπως παιζει κατι καλυτερο σε saturn ή electroworld (μην παω κ τσαμπα) Ως εμπειροι περιμεω τα φωτα σας....

Δημοσ.
Γεια σας παιδια μιας κ ειναι περιοδος εορτων σκεφτηκα να αναβαθμισω μνημη κ επεξεργαστη στο pc μου.

Μιας κ ειναι θεμα προσφορων προς τα που να κοιταξω??κλασικα e-shop κ πλαισιο απο το internet ή μηπως παιζει κατι καλυτερο σε saturn ή electroworld (μην παω κ τσαμπα) Ως εμπειροι περιμεω τα φωτα σας....

για μνήμη δες εδώ http://www.plaisio.gr/product.aspx?product=1175688&HYMNIMIMEGETHOS=2+x+2GB&category=69977727&catalog=20

Δημοσ.

Παρηγγειλα ενα προιον (για πρωτη φορα) απο το you.gr πληρωνοντας μεσω πιστωτικης καρτας στις 03.00 το μεσημερι.

Μεχρι τωρα 06.00 δεν εχω λαβει καποιο εμαιλ επιβεβαιωσης (παροτι online μου εδωσαν κωδικο παραγγελειας) και στον λογαριασμο μου δεν φαινεται κατι;(σε αλλα eshop αυτα γινοντουσαν αμεσως!)

Εχει τυχει αυτο σε καποιον;

Δημοσ.
Παρηγγειλα ενα προιον (για πρωτη φορα) απο το you.gr πληρωνοντας μεσω πιστωτικης καρτας στις 03.00 το μεσημερι.

Μεχρι τωρα 06.00 δεν εχω λαβει καποιο εμαιλ επιβεβαιωσης (παροτι online μου εδωσαν κωδικο παραγγελειας) και στον λογαριασμο μου δεν φαινεται κατι;(σε αλλα eshop αυτα γινοντουσαν αμεσως!)

Εχει τυχει αυτο σε καποιον;

Έχω αγοράσει 6 προϊόντα έως σήμερα από το you (τελευταίο το πακέτο adsl hol [ http://www.you.gr/b2c_iqshop/catalog/categorieInPath.do?key=0/A3EF4AA0AB025240B40E64176412676E/02C1E49DB834D248B8D8F2A81414B2CD ]) κ ποτέ δεν έκανε περισσότερο από 30' το mail επιβεβαίωσης.

Πάρε τηλέφωνο στο κατάστημα κ τη πιστωτική σου.

Δημοσ.

τι σας ελεγά , μολις πηρα την Samsung και λεω δεν την βαζω να δω το καμμενο Pixel που θα χει.... Δεν έπεσα εξω..... Εχω ενα κατακοκκινο Pixel στο κεντρο....

Απο τα νευρα μου ( ειναι η δευτερη φορα σε 2 εβδομαδες ) αρχισα να το ζουπαω αλλα τπτ....

Με γεια μου λοιπον .... βγαζουν σε προσφορα ολες τις καμμενες και νομιζουν οτι για λιγα ευρο λιγοτερα θα συμβιβαστουμε.... θα βαρεθουν να πληρωνουν ACS μου φαινεται.

Δημοσ.

ολοι εσεις που τις πηρατε με προβλημα θυμαστε αν η συσκευασια ηταν σφραγισμενη?

Οκ καλη προσφορα αλλα δε δεχομαι Β' διαλογης προιοντα, οχι τπτ αλλα ειναι και 20αρα και δεν εχει την εγγυηση των 0 καμενων πιξελ.

Δημοσ.

Εγω πηρα την οθονη απο το you, ηταν φυσικα σφραγισμενη με ολα τα χαρτια μεσα κλπ. Επισης κανενα κολλημενο ή καμμενο pixel. Μαλλον τυχαιο απ οτι φαινεται

Δημοσ.

exm...... και η LG που επεστρεψα την προηγούμενη παρασκευη ελλατωματική παρτιδα της Samsung? :P ...

δε γινεται να ειμαι τοσο γκαντεμης.... κατι γινεται με το μαγαζι....θεωρω

Δημοσ.

Συγγνώμη αλλά τόσες και τόσες μ*******ς σας έχει κάνει το You και επιμένετε να ψωνίζετε απο κει για να γλιτώσετε "προσωρινά" κάποια δεκάδες ευρώ?

Με συγχωρείτε πάρα πολύ αλλά είστε άξιοι της μοίρας σας.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...