papeipa Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2008 Share Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2008 καλη η μαγκια που κανει το you να βγαζει προσφορες , αλλα δεν το χειριζονται καλα το πραμα,ειδικα οταν προκειται για τελευταια κομματια στο αποθεμα.... παραγγελνω οθονη samsung απο 180 --> 111, μου ερχεται απαντηση σε Μαil με τον αριθμο παραγγελιας και τα κλασσικα.Μετα το λέω σε ενα φιλο μου και παραγγελνει και αυτος. Έπειτα μου λενε οτι δεν την προλαβα γιατι είχε εξαντληθει , ενω του φιλου μου του ήρθε κανονικα .. WTF ? ... Δε φταιει σε κατι ο φιλος μου που την πηρε δεν εκανε τπτ κακο αλλα ειναι λιγουλακι αδικια θεωρω απο τη μερια του καταστηματος... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
john_who Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2008 Share Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2008 καλη η μαγκια που κανει το you να βγαζει προσφορες , αλλα δεν το χειριζονται καλα το πραμα,ειδικα οταν προκειται για τελευταια κομματια στο αποθεμα.... παραγγελνω οθονη samsung απο 180 --> 111, μου ερχεται απαντηση σε Μαil με τον αριθμο παραγγελιας και τα κλασσικα.Μετα το λέω σε ενα φιλο μου και παραγγελνει και αυτος.Έπειτα μου λενε οτι δεν την προλαβα γιατι είχε εξαντληθει , ενω του φιλου μου του ήρθε κανονικα .. WTF ? ... Δε φταιει σε κατι ο φιλος μου που την πηρε δεν εκανε τπτ κακο αλλα ειναι λιγουλακι αδικια θεωρω απο τη μερια του καταστηματος... Θα σε καλέσουν να σε ρωτήσουν αν είσαι ευχαριστημένος, εμένα με έχουν πάρει 5 φορές. Πες τους τα τότε. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
polisv Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2008 Share Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2008 καλη η μαγκια που κανει το you να βγαζει προσφορες , αλλα δεν το χειριζονται καλα το πραμα,ειδικα οταν προκειται για τελευταια κομματια στο αποθεμα.... παραγγελνω οθονη samsung απο 180 --> 111, μου ερχεται απαντηση σε Μαil με τον αριθμο παραγγελιας και τα κλασσικα.Μετα το λέω σε ενα φιλο μου και παραγγελνει και αυτος.Έπειτα μου λενε οτι δεν την προλαβα γιατι είχε εξαντληθει , ενω του φιλου μου του ήρθε κανονικα .. WTF ? ... Δε φταιει σε κατι ο φιλος μου που την πηρε δεν εκανε τπτ κακο αλλα ειναι λιγουλακι αδικια θεωρω απο τη μερια του καταστηματος... +1 Μου έχει συμβεί και εμένα αυτό -----Προστέθηκε 16/12/2008 στις 12 : 21 : 40----- Θα σε καλέσουν να σε ρωτήσουν αν είσαι ευχαριστημένος, εμένα με έχουν πάρει 5 φορές. Πες τους τα τότε. Ετσι είναι αλλά πρίν 25-20 μέρες που είχε κάτι πολυμηχανήματα παρά το γεγονός ότι είχε τουλάχιστον 5-6 κομμάτια από το ένα και καμμιά 20αριά από το άλλο πήραν την επομένη στο γραφείο μου και είπαν στην γραμματέα μου, γιατί εγώ απουσίαζα, ότι η παραγγελία δεν θα ολοκληρωθεί γιατί δεν υπάρχει απόθεμα....και δεν είναι η πρώτη φορά που μου το κάνουν. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
DeMaitre Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2008 Share Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2008 Παιδιά, bazaar σκληρών δίσκων WD στο you.gr!!! Τρέξτε να προλάβετε!!! Εγώ τσίμπησα έναν WD7501AALS πρωί-πρωί με 15 ευρώ έκπτωση, από 98 ευρώ στα 83,30! Στο e-shop ο ίδιος σκληρός στα 79 ευρώ (από 98 που είχε μέχρι χθες)... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pan82 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2008 Share Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2008 Έχει κανείς ιδέα για τις τιμές που παίζουν εκεί στα κινητά;Ρωτάω μήπως μας δίνουν +100 ευρώ και έχουν τις συσκευές +50 ευρώ από την κανονική τιμή. Mπα όχι ψιλονορμάλ ειναι οι τιμές, πχ με μια φίλη μου πήρε ένα lg από 180€ δωρεάν ενώ και στο πλαίσιο με την επιδότηση για το πρόγραμμα που έκανε θα πλήρωνε άλλα 85€. Σε μερικές συσκευές μπορεί να είναι λίγο πιο ακριβές από το πλαίσιο πχ αλλά αυτό παίζει από συσκευή σε συσκευή Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
papeipa Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2008 Share Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2008 παιδια μιλησα μαζι τους στο τηλεφωνο για την οθονη που αδικα δεν πηρα και μου λεγανε δικαιολογιες του τυπου "ισωσ οταν δηλωσατε αγορα δεν ειχε , και μολις δηλωσε ο φιλος σας ειχε (μιλαμε για 3 λεπτα διαφορα) ) .... αλλα μετα εκανα chat μαζι τους και τους την ειπα και μου λενε εχετε δικιο μπορειτε να παραγγειλετε την ιδια με την τιμη ομως που ειχε τοτε που ηταν προσφορα .οποτε την παρειγγειλα στα 111 (well 112.32 λογω εξοδων λεει... ανακυκλωσης WTF) ... οποτε παλι ξηγηθηκαν ... ολα μια χαρα τελικα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
k_dinos Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2008 Share Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2008 Στο e-shop ο ίδιος σκληρός στα 79 ευρώ (από 98 που είχε μέχρι χθες)... Παλι 98 πηγε.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gr234567 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2008 Share Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2008 καινούργιο φυλλάδιο saturn http://www.saturn.com.gr/pdf/catalogue/flyer_1.pdf Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
DeMaitre Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2008 Share Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2008 Παλι 98 πηγε.. Παιδιά, κάτι πίνουν εκεί στο you και δεν μας δίνουν!!! Δεν εξηγείται αλλιώς. Όλη νύχτα οι τιμές των U crazy προσφορών (τουλάχιστον στους σκληρούς δίσκους) ήταν ίδιες με τις αρχικές τιμές λιανικής του You. Κατά τις 9 το πρωί οι τιμές διορθώθηκαν και άλλαξαν προς τα κάτω ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ που βρίσκονταν σε προσφορά. Αν ρίξετε μια ματιά τώρα οι WD γύρισαν στις ΚΑΝΟΝΙΚΕΣ τους ΤΙΜΕΣ και τα μόνα προϊόντα που εμφανίζονται να πωλούνται με έκπτωση είναι οι δύο εκτυπωτές!!! Δια του λόγου το αληθές http://www.you.gr/b2c_iqshop/catalog/categorieInPath.do?key=0/A3EF4AA0AB025240B40E64176412676E/02C1E49DB834D248B8D8F2A81414B2CD, ώρα 15:22... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
greekboy Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2008 Share Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2008 Στο e-shop ο ίδιος σκληρός στα 79 ευρώ (από 98 που είχε μέχρι χθες)... 97.90 τον βλεπω εγω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SwAToNeR Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2008 Share Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2008 Το καλύτερο στους σκληρούς είναι ο ΣΚΛΗΡΟΣ ΔΙΣΚΟΣ 3.5'' WD SATA II 250GB 7200 16MB WD2500AAKS απο 45,00 η τρελή τιμή στα 45,01 χαχαχαχαχαχαχαχαχαχα Ρε μήπως πήραν και αυτοί οθόνες LSD? (Όπως είχε αναφερθεί απο λάθος σε φίλο εδώ στο insomnia) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
delmparmpounel Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2008 Share Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2008 Το καλύτερο στους σκληρούς είναι ο ΣΚΛΗΡΟΣ ΔΙΣΚΟΣ 3.5'' WD SATA II 250GB 7200 16MB WD2500AAKS απο 45,00 η τρελή τιμή στα 45,01 χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαΡε μήπως πήραν και αυτοί οθόνες LSD? (Όπως είχε αναφερθεί απο λάθος σε φίλο εδώ στο insomnia) Αποτελεί και μαργαριτάρι της Χρουσαλά η οθόνη-παραισθησιογόνο,αν και με συγχωρείτε για το off topic... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
DeMaitre Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2008 Share Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2008 Στο e-shop ο ίδιος σκληρός στα 79 ευρώ (από 98 που είχε μέχρι χθες)... 97.90 τον βλεπω εγω Παλι 98 πηγε.. Η απορία λύθηκε... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
greekboy Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2008 Share Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2008 μαλλον ειδαν και αποειδαν και αλλαξαν τις προσφορες Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
papeipa Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2008 Share Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2008 παιδια παντα ετσι γινεται και 8α γινεται στο you... λιγο πριν αλλαξουν τις προσφορες, επαναφερουν τις κανονικες τιμες των προιοντων και μετα απο μερικα λεπτα αλλαζουν τα προιοντα με αλλα σε προσφορα που ομως κι εκεινα προς το παρον κανουν πχ απο 56 ευρο --> 56 ευρο... και μετα απο λιγη ωρα παλι βαζουν τις τιμες προσφορας που πρεπει ... τουλαχιστον αυτο εγινε χτες 2 την νυχτα που το παρακολουθουσα.... οι σωστες τιμες μπηκαν το πρωι που κανακοιταξα. ειναι bug του συστηματος... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.