Προς το περιεχόμενο

_ Προσφορές Καταστημάτων _

madsc

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Έχω μείνει σε αυτήν του u με δώρο gps! κάτι άλλο;

Ειμαστε σε αυτη και δυστυχως δεν μπορεις να παρεις το πακετο αν δεν κανεις συνδεση conn-x

• Απαντ. 5,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Προσφορά ημέρας στα Multirama σκληρός WD Essential 320GB 55 έουρος. Δεν είναι να σκίζεις και ταρούχα σου από χαρά, αλλά καλύτερα από ππροχθές που έδιναν τον 320 passport με 80E "από 150", ενώ τόσο είναι η κανονική τιμή του στο σκρουτζ...

Δημοσ.
Ξέρει κανένας αν συνεχίζεται η προσφορά με τα 100€ επιπλέον επιδότηση στο saturn του Γέρακα η σταμάτησε τη προηγούμενη βδομάδα;;;; Για να μη τρέχω άδικα

Ναι, είναι μέχρι τέλος Δεκέμβρη ;)

Δημοσ.
Ξέρει κανένας αν συνεχίζεται η προσφορά με τα 100€ επιπλέον επιδότηση στο saturn του Γέρακα η σταμάτησε τη προηγούμενη βδομάδα;;;; Για να μη τρέχω άδικα

στη συγγρου μου είπαν οτι ισχύει μέχρι τέλος του μήνα αλλά καλό είναι να πας γρήγορα γιατί μπορεί να προκύψει κανένα θέμα με την φορητότητα πχ απλήρωτος λογαριασμός

Δημοσ.
Ειμαστε σε αυτη και δυστυχως δεν μπορεις να παρεις το πακετο αν δεν κανεις συνδεση conn-x

ίσως και να γίνεται τελικά...

εμένα μου είπαν ότι ναι μεν καταχωρούν αυτοί το pin που έχει το πακέτο, αλλά δεν ζητάνε φωτοτυπία ταυτότητας και αντίγραφο λογαριασμού (τους είπα ότι θελω να το ενεργοποιήσω εγώ αργότερα)..ελπίζω να το παραλάβω αύριο, θα δείξει.. ;)

Δημοσ.
ίσως και να γίνεται τελικά...

εμένα μου είπαν ότι ναι μεν καταχωρούν αυτοί το pin που έχει το πακέτο, αλλά δεν ζητάνε φωτοτυπία ταυτότητας και αντίγραφο λογαριασμού (τους είπα ότι θελω να το ενεργοποιήσω εγώ αργότερα)..ελπίζω να το παραλάβω αύριο, θα δείξει.. ;)

Εγω εδωσα αρ. τηλεφωνου μου και με πηραν τηλ μετα απο μερικες μερες και μου ειπαν Κυριε εχετε ηδη dsl στη γραμμη σας.

Δημοσ.

Εγω πηγα το Σαββατο και μου ειπαν οτι εχει ληξει η προσφορα (ηταν μεχρι Παρασκευη!).

Ειπα οτι ειχα ενημερωθει επισημα (και καλα) πριν λιγες μερες, και μου καναν την χαρη και μου τη δωσανε.

Οποτε αν πας και σου πουν εληξε, πες τα ιδια, με λιγο παραπονο παντα ;)

* Edit: Στο Saturn Συγγρου ειχα παει. Δεν ξερω αν στου Γερακα εχουν αλλες διοριες!

Δημοσ.

Λοιπον παιδια μου ειπαν πριν απο λιγο προσφορα playstation 3 sto Germano και τη μεταφερω με καθε επιφυλαξη γιατι δεν την εχω τσεκαρει.Με καθε νεα συνδεση connex playstation 3 με 3 παιχνιδια(εκ των οποιων το ενα σιγουρα το pro evo 09) 350 ευρω.Ας το επιβεβαιωσει καποιος ομως.

Δημοσ.

εχει παιχτει κ σε διαφ/ση :-D ισχυει αυτο τωρα μου φενεται οτι δινει μαζι κ ασυρματο ρουτερ αν δεν κανω λαθος ,ας την τσεκαρουμε στην τηλεοραση κ τα λεμε.

Δημοσ.
Ναι, είναι μέχρι τέλος Δεκέμβρη ;)

στη συγγρου μου είπαν οτι ισχύει μέχρι τέλος του μήνα αλλά καλό είναι να πας γρήγορα γιατί μπορεί να προκύψει κανένα θέμα με την φορητότητα πχ απλήρωτος λογαριασμός

Εγω πηγα το Σαββατο και μου ειπαν οτι εχει ληξει η προσφορα (ηταν μεχρι Παρασκευη!).

Ειπα οτι ειχα ενημερωθει επισημα (και καλα) πριν λιγες μερες, και μου καναν την χαρη και μου τη δωσανε.

Οποτε αν πας και σου πουν εληξε, πες τα ιδια, με λιγο παραπονο παντα ;)

* Edit: Στο Saturn Συγγρου ειχα παει. Δεν ξερω αν στου Γερακα εχουν αλλες διοριες!

Tελικά με μπερδέψατε;; Ποιος πήγε τελευταίος; Μάλλον έχει σταματήσει για να λές ότι ήταν μέχρι Παρασκευή αλλά και στο Γέρακα ή μήπως μόνο Συγγρού;

Δημοσ.
Tελικά με μπερδέψατε;; Ποιος πήγε τελευταίος; Μάλλον έχει σταματήσει για να λές ότι ήταν μέχρι Παρασκευή αλλά και στο Γέρακα ή μήπως μόνο Συγγρού;

Πήγα εχτές στο Γέρακα. Ισχύει μέχρι τέλος του μήνα. Αν πρόκειται ειδικά για φορητότητα, κάνεις αίτηση, διαλέγεις συσκευή και περιμένεις έγκριση από την εταιρεία σου (5-6 εργάσιμες). Όταν πάρεις έγκριση ξαναπάς και παίρνεις τη συσκευή με την έκπτωση και τη νέα sim. :-)

ΕΝΤΙΤ: Μπορείς όταν έρθει η έγκριση να επιλέξεις άλλη συσκευή, ανάλογα με την προσφορά που θα παίζει τότε!

Δημοσ.

Παιδιά, bazaar σκληρών δίσκων WD στο

you.gr!!!

Τρέξτε να προλάβετε!!!

Εγώ τσίμπησα έναν WD7501AALS πρωί-πρωί με 15 ευρώ έκπτωση, από 98 ευρώ στα 83,30!

Ευχαριστώ για την ενημέρωση, αλλά....

Σιγά την τιμή, στο πλαίσιο έχουν 3 ευρώ ακριβότερα, και δεν χρειάζεται να τρέχεις για την εγγύηση.

Άσε που το ι-σοπ θα δει την προσφορά και θα κατεβάσει κι αυτό στις ίδιες τιμές...

Δημοσ.
Πήγα εχτές στο Γέρακα. Ισχύει μέχρι τέλος του μήνα. Αν πρόκειται ειδικά για φορητότητα, κάνεις αίτηση, διαλέγεις συσκευή και περιμένεις έγκριση από την εταιρεία σου (5-6 εργάσιμες). Όταν πάρεις έγκριση ξαναπάς και παίρνεις τη συσκευή με την έκπτωση και τη νέα sim. :-)

ΕΝΤΙΤ: Μπορείς όταν έρθει η έγκριση να επιλέξεις άλλη συσκευή, ανάλογα με την προσφορά που θα παίζει τότε!

Έχει κανείς ιδέα για τις τιμές που παίζουν εκεί στα κινητά;

Ρωτάω μήπως μας δίνουν +100 ευρώ και έχουν τις συσκευές +50 ευρώ από την κανονική τιμή.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...