Προς το περιεχόμενο

_ Προσφορές Καταστημάτων _

madsc

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
τη καρτα τη κρατανε μονο κ μονο γιατι ξερουν οτι ο ελληνας ειναι περιεργος κ του αρεσουν τα απαγορευμενα:shifty:

Aytο ξαναπες το/.Ειχαμε βγαλει καρτα απο τους πρωτους για το πρωτο μακρο της Παληνης(late 80s νομιζω)και ειμασταν θεοι.Ολο το σοι"τρακαρε" την καρτα.Αν και ο πατερας μου εκλεισε το μαγαζι εδω και 10 χρονια την κραταω ακομη και τη φυλαω σαν κορη οφθαλμου.Παντως ελαχιστα προιοντα αξιζουν πολυ περισσοτερο σημερα με το e commerce..

Με το xbox τι παιχτηκε γιατι εχασα επεισοδια.ΠΑντως στο κατασυημα Ηρακλειου που κατεβασα τον καταλογο δεν ειχε κατι.

-----Προστέθηκε 13/12/2008 στις 10 : 30 : 41-----

παιδες το you ειναι καλο και αξιοπιστο site?στο φερνει σπιτι με αντικαταβολη η πρεπει να δωσεις πιστωτικη?

Φιλε ψαξε λιγο το φορουμ θ α βρεις απαντησεις.ΝΑι φερνει σπιτι αντικαταβολη πιστωτικη μονο αν επιλεξεις παραλαβη απο το καταστημα.

• Απαντ. 5,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
παιδες το you ειναι καλο και αξιοπιστο site?στο φερνει σπιτι με αντικαταβολη η πρεπει να δωσεις πιστωτικη?

ειναι αρκετα αξιοπιστο μην φοβασαι,αν δεν κανω λαθος θελει πιστωτικη...2 φορες που ειχα παραγγελει ετσι ειχα ψωνισει αν στελνει και αντικαταβολες δεν το γνωριζω

Δημοσ.
για το μακρο που εγραψα (x-box)εμαθα οτι 1ς που τσιπαρει πρεπει να τα σηκωσε ολα...δεν πηγα να δω ομως...

Ασχετο αλλα τσιπαρεται το xbox? Δεν γινοταν μονο με το παλιο dvd reader? Και κατι αλλο το arcade απλα δεν εχει σκηρο η του λοιπουν κι αλλα πραγματα? Δεν εχει hdmi? Sorry για το off topic...

Δημοσ.
ειναι αρκετα αξιοπιστο μην φοβασαι,αν δεν κανω λαθος θελει πιστωτικη...2 φορες που ειχα παραγγελει ετσι ειχα ψωνισει αν στελνει και αντικαταβολες δεν το γνωριζω

στελνει και ειναι αξιοπιστο στην acs ειναι βλακες και καθιστερουν λιγο στην παραδοση 3-4 μερεσ

Δημοσ.

Ελεος ρε παιδιά. απο πότε έχετε να πάτε στο ΜΑΚΡΟ. Μπορούν ελεύθερα να ψωνίζουν και όσοι δεν είναι επαγγελματίες. Εγώ είμαι δημόσιος υπάλληλος και ψωνίζω κανονικά και χωρίς κάρτα. Απλως δεν μου κόψουν τιμολόγιο και μου κόβουν απλή απόδειξη.

Δημοσ.

Μια χαρα μαγαζι ειναι και ναι φερνει και αντικαταβολη στο σπιτι.

Δημοσ.
Ασχετο αλλα τσιπαρεται το xbox? Δεν γινοταν μονο με το παλιο dvd reader? Και κατι αλλο το arcade απλα δεν εχει σκηρο η του λοιπουν κι αλλα πραγματα? Δεν εχει hdmi? Sorry για το off topic...

[offtopic]Ναι τσιπάρετε κανονικά με αλλαγή drive και το κάνουν ελάχιστα άτομα σε όλη την Ελλάδα. Βέβαια μπορείς να ψάξεις για οδηγό και να το δοκιμάσεις μόνος σου, αλλά να ξές θέλει να κάνεις κολλήσεις κτλ.[/offtopic]

Δημοσ.

Το Play δε στέλνει συσκευές εκτός UK, απ όσο ξέρω, και έχει και όριο 30 λίρες αν θυμάμαι καλά για Ελλάδα.

Δημοσ.
στο eshop το έχει 180

στο public 230 ευρώ

και στο play.com με δωρεάν αποστολή 83.99€

http://www.play.com/Electronics/Electronics/4-/8114517/Polaroid-Freescape-MPU-43315B-4-3-Portable-Media-Player-With-60GB-Storage/Product.html?cur=258#

Αμερικανικο σεν ειναι αυτο το site?? Με τους φορους τι γινεται???

• Super Moderators
Δημοσ.
και έχει και όριο 30 λίρες αν θυμάμαι καλά για Ελλάδα.

blame the Ελληνάρες for that :-(

Αμερικανικο σεν ειναι αυτο το site?? Με τους φορους τι γινεται???

nope UK είναι

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...