grigas Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2008 Share Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2008 άντε αύριο όλοι στη γιάφκα (aka ΠΛΑΙΣΙΟ tuning store) για τις αγορές μας... :):) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
poscaman Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2008 Share Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2008 γουσταρετε πλιατσικο στα υπογεια;;; δε μπορει,θα χει υπογεια.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators Thresh Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2008 Super Moderators Share Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2008 άντε αύριο όλοι στη γιάφκα (aka ΠΛΑΙΣΙΟ tuning store) για τις αγορές μας... :):) μην μου το θυμίζεις, οι απάλευτοι δεν βάζουν στο site τα προϊόντα που έχουν στο tuning shop με αποτέλεσμα να μην ξέρουν οι περισσότεροι τι παίζει με αυτό... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
StefxOup Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2008 Share Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2008 +1 για το καταστημα eshop θεσσαλονικης.ειναι απαραδεκτοι οι ανθρωποι Συμφωνώ κι εγώ...Μηδέν εξυπηρέτηση,δεν σηκώνουν ποτέ το τηλέφωνο και όταν πας να παραλάβεις κάτι περιμένεις 40 ώρες χωρίς λόγο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
BELL Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2008 Share Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2008 Ο τεχνικος στο καταστημα Θεσσαλονικης ειναι μια χαρα παιδι. Δεν εχω κανενα παραπονο μαζι του. Απ οτι καταλαβα ομως δεν εχουν και τοσο καλη συνεργασια και συμπαθεια κατω με την Αθηνα κι ετσι δυσκολευουν και τους πελατες συγνωμη για το off topic δε μιλουσα για το παιδι που δουλευει σαν τεχνικος, αλλα για καποιον που νομιζει οτι το μαγαζι ειναι δικο του κ οταν θελησα να επιστρεψω ενα καλωδιο DVI γιατι αλλα γραφανε στην ιστοσελιδα τους κ αλλο μου δωσανε, οχι μονο δε το πηρε πισω αλλα προφασιστηκε οτι το χαλασα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
user12 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2008 Share Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2008 για το ίδιο μιλάμε...είναι το γωνιακό (πολυόροφο) Πλαίσιο στη Στουρνάρη-Μπουμπουλίνας Ελάτε ρε παιδία αφού το είχαν ξανακάψει στις πορείες για το άρθρο 44 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators Thresh Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2008 Super Moderators Share Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2008 Ελάτε ρε παιδία αφού το είχαν ξανακάψει στις πορείες για το άρθρο 44 ολόκληρο? γιάτι κάτι άκουσα για την στατικότητα (or something like that) του κτηρίου Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
user12 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2008 Share Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2008 ολόκληρο? γιάτι κάτι άκουσα για την στατικότητα (or something like that) του κτηρίου Δεν ξέρω και έγω πολλά πράγματα ένα παιδί μου το πε και η ανακοίνωση http://www.plaisio.gr/promo.aspx?show=200812_stournari δεν νομίζω να μην το ξανα ανοιξουν λες να προλάβω την προσφορά με τα κάρβουνα.:lol: Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
notissfak Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2008 Share Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2008 καλημέρα παιδιά...είναι τραγικό αυτό που θα γράψω τέτοιες ώρες αλλά υπάρχει ενα ανηψάκι που περιμένει playstation 3 (το εχω κακομάθει είναι η αλήθεια!) για τα χριστούγεννα.αν πάρει το μάτι σας κάποια προσφορά, αναφερετε την εδω μπας και γλυτώσουμε κανένα euro... ξέρω οτι απο την επόμενη εβδομάδα το 80gb play3 στα seven spot θα έχει 299 με την προύποθεση να γραφτείς στα καινούρια τους πακέτα freezz για ενα χρόνο εναντι 100Ε.Καλό πρόγραμμα αφου για ενα χρόνο μπορείς να νοικιάζεις οσες ταινίες θέλεις, να τις κρατάς οσο θέλεις χωρίς να πληρώσεις ποτέ τίποτα άλλο... κάτι άλλο που να πήρε το μάτι σας κ κατα την γνώμη σας να αξίζει? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
katcos Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2008 Share Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2008 .... λες να προλάβω την προσφορά με τα κάρβουνα.:lol: sorry για το off topic αλλά το σχόλιο είναι άπαιχτο :lol: +1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vagchrist Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2008 Share Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2008 καλες τιμες με καλυτερη αυτη της sapphire 4870 http://www.pixmania.com/gr/gr/9/tv.html Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Tuko Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2008 Share Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2008 Μη πάρει κανείς ακόμα 4870, ανακοινώθηκε μεγάλη πτώση στις τιμές τους όπως πόσταραν στις Ειδήσεις του φόρουμ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
yannis18 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2008 Share Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2008 Μακάρι να δούμε τη μείωση και στην Ελλάδα και σύντομα, ώστε να αναβαθμιστούμε πριν τα Χριστούγεννα. Πάντως η τιμή της 4870 δεν είναι και καμιά τρελή ευκαιρία 190 ευρώ + μεταφορικά = το πολύ 10 ευρώ κέρδος σε σχέση με Ελλάδα. Ητοι 5% και θα έχεις και μετά θέμα με τη μεταφορά σε περίπτωση βλάβης. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
p_under Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2008 Share Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2008 Μη πάρει κανείς ακόμα 4870, ανακοινώθηκε μεγάλη πτώση στις τιμές τους όπως πόσταραν στις Ειδήσεις του φόρουμ. για ποτε λεμε ?Α κ για 4850 παιζει καμοια εκπτωση? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
lampisd Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2008 Share Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2008 παιδια ξερει κανεις καμια προσφορα απο τα εγκαινια του electroworld? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.