Προς το περιεχόμενο

_ Προσφορές Καταστημάτων _

madsc

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 5,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

τις επόμενες μέρες θα ανοιξει νεο κατάστημα Κωτσόβολος στη Γλυφαδα.. σ ενα εμπορικό κέντρο με το ονομα City Plaza ή κάπως ετσι.. ξέρει κανεις ημερομηνία / προσφορές ?

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

γτ τοσο κραξιμο στο e-shop......?

Πρωτα απ ολα απο προσωπικη εμπειρια και μετα απο ολους τους ατυχους που πηγαν κατι στο service τους ;)

Πρωτα απ ολα απο προσωπικη εμπειρια και μετα απο ολους τους ατυχους που πηγαν κατι στο service τους ;)

Αν και βγαίνουμε offtopic, έχω ψωνίσει πάμπολλες φορές από e-shop και μια και μόνη φορά που χρειάστηκα το service τους δεν είχα πρόβλημα.

Παντως η κορνιζα με 40ευρω πιστευω πως ειναι καλη προσφορα..

Στιν τιμη του conX χωρις την ολη διαδικασια της ψευτικης συνδεσης!

Επισης καλη προσφορα σε ηχεια LOGITECH X-540 στα 55.00 € για λιγες μονο ωρες, ισα ισα για να χτυπησει την προσφορα απο απο το you .

Αποδειξη οτι δεν ειναι τυχαιο, το προηγουμενο μοντελο X-530 το εχουν πιο ακριβα.

Επισης, για οποιον θυμαται την ιστορια με το mouse κοιταξτε που ειναι τωρα η τιμη του ( 43.00 €)

Καλα κανουν ομως, οποιος θελει το παιρνει απο e-shop αν τον βολευει καλυτερα

Δεν θα συνεχισουμε το offtopic. Φυσικα ολες οι γνωμες και αποψεις ειναι δεκτες και σεβαστες. :-)

Παντως η κορνιζα καλη ειναι στην τιμη για καποιον που ψαχνει κατι απλο αν και προσωπικα δεν θα την επαιρνα λογο μικρης οθονης ;)

to e-shop απλα κινειται οπως το βολεει σε θεματα rma.Οπου ειναι ευκολο, το κανει...

Μια φορα παντως που χρειαστηκα, με εξυπηρετησαν.

ΥΓ. Υπαρχει καμμια προσφορα πουθενα σε blu ray drive (η κανονικο εξ. μηχανημα) ή και σε μνημες ddr2 2x2gb?

ΥΓ. Υπαρχει καμμια προσφορα πουθενα σε blu ray drive (η κανονικο εξ. μηχανημα) ή και σε μνημες ddr2 2x2gb?

ναι ρε παιδια για μνημες 2x2 gb αν υπαρχει κατι κ κατα προτιμηση 1000 αρες...

Ποιος σοβαρος ανθρωπος θα θελει να ψωνισει απο e-shop? :X

Εχω ψωνισει κυριολεκτικα εκατονταδες φορες απο το e-shop, για μενα και για φιλους. Απο αυτες τις εκατονταδες φορες, ελαχιστες φορες που χρειαστηκε να στειλω κατι πισω με εξυπηρετησαν πολυ καλα εκτος απο μια φορα που επρεπε να κανω φασαρια (και μαλλον φταιει το συγκεκριμενο καταστημα Θεσσαλονικης γιατι απο Καβαλα που ψωνιζω τακτικοτατα δεν ειχα ποτε προβλημα). Αν για μια στις 100 ειναι να εχω καποιο μικροπροβλημα, οι τιμες τους το αξιζουν με το παραπανω!

Και για να μην νομιζετε οτι εκπροσωπω το e-shop, προτιμω να ψωνιζω απο το ΠΛΑΙΣΙΟ οταν ειμαι Θεσσαλονικη, αλλα συνηθως ειμαι Καβαλα και εδω οι τιμες σε σχεση με τις τιμες του e-shop ειναι μερα με την νυχτα...

τις επόμενες μέρες θα ανοιξει νεο κατάστημα Κωτσόβολος στη Γλυφαδα.. σ ενα εμπορικό κέντρο με το ονομα City Plaza ή κάπως ετσι.. ξέρει κανεις ημερομηνία / προσφορές ?

Αφού έχει ήδη Κωτσόβολο η Γλυφάδα(offtopic)

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...