kantaras Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2008 Χαχα έλεος...Μπράβο στους κάγκουρες,φοβερή κίνηση. καλα αυτοι του eshop ειναι για πολλες κλω....ες λεμε :lol:
winmik2kx Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2008 Παιδιά κάτι που ξέφυγε από Saturn Γέρακα: Σε καθε συνδεση κινητής (σε όλα τα δίκτυα) δίνουν επιπλέον 100 ευρώ επιδότηση, πέρα της κανονικής που δικαιουται κάποιος. Ισχυει και για ανανεώσεις. Για κάποιον που λήγει το συμβόλαιο του ή θέλει νέα συνδεση το βλέπω καλό. Πολύ καλό! Ξέρουμε μέχρι πότε ισχύει η συγκεκριμένη προσφορά??
katcos Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2008 Πολύ καλό! Ξέρουμε μέχρι πότε ισχύει η συγκεκριμένη προσφορά?? Πριν 2-3 εβδομαδες που είχα ρωτήσει στην Καλλιθέα μου είχαν πει ότι λήγει σε 2 μέρες ...από τότε και έως σήμερα ισχύει ακόμα Τηλεφώνησε τους για να είσαι σίγουρος
gr234567 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2008 Δεν ισχύει κάτι τέτοιο, από Παρασκευή είμαι κάτοχος ενος LG X110 το οποίο προμηθεύτηκα από μαγαζί της γειτονιάς μου και μάλιστα στα 395,00€ όπως ανέφερα και σε άλλο post/θέμα! ευχαριστημένος φίλε; το παραλαμβάνω σήμερα
ducatirulez Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2008 Τελικα το e-shop παρακολουθει!Κοιταξτε τωρα που τελιωσε η προσφορα με το mouse στο you, το πηγανε στα 45 ευρω! Η προσφορα στο you δειχνει να εχει τεμαχια. Στο e-shop μαλλον ξαναλλαξαν την τιμη στα 25ευρω.
xarhss Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2008 θα ανοιξει την Πεμπτη στην Πειραιως το athensheart εμπορικο κεντρο. θα εχει και καταστηματα με ηλεκτρονικα. ξερει κανεις κατι? λογικα θα εχει προσφορες
gr234567 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2008 θα ανοιξει την Πεμπτη στην Πειραιως το athensheart εμπορικο κεντρο. θα εχει και καταστηματα με ηλεκτρονικα. ξερει κανεις κατι? λογικα θα εχει προσφορες http://www.athensheart.gr/
louben Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2008 Υπομονη σημερα θα γινει το πανηγυρι,Νομιζω μας εχουν παρει χαμπαρι και θα απαιτουν συμβολαιο(:lol: δε το κοβω παλι θα παρετε αβερτα). Καλο φαινεται σα δωρακι ΑΛΛΑ γιατι δε δινουν εκει κανα 500αρι δισκο για να μην πω ενα του ενος τερα που εχει τα ιδια λεφτα NA υποθεσω οτι αναφερεσαι στη προσφορα του you η οχι????
koprodogis Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2008 NA υποθεσω οτι αναφερεσαι στη προσφορα του you η οχι???? Να εκει αναφερομουν, εκανα και Live chat με το καταστημα και ο υπαλληλος που με εξυπηρετησε δεν ηξερε ακριβως τι παιζει και μου ζητησε mail για να μου δωσει απαντηση αν μπορω να το ενεργοποιησω αργοτερα. Αυτο εγινε 9.10 αλλα απο τοτε mail δεν εχει ερθει. Εχω την αντυπωση πως αγοραζουμε κανονικα και χωρις πολλα
szaf Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2008 Να εκει αναφερομουν,εκανα και Live chat με το καταστημα και ο υπαλληλος που με εξυπηρετησε δεν ηξερε ακριβως τι παιζει και μου ζητησε mail για να μου δωσει απαντηση αν μπορω να το ενεργοποιησω αργοτερα. Αυτο εγινε 9.10 αλλα απο τοτε mail δεν εχει ερθει. Εχω την αντυπωση πως αγοραζουμε κανονικα και χωρις πολλα Σε κατάστημα you που μίλησα ο υπάλληλος θέλει υποχρεωτικά φωτοτυπία ταυτότητας και λογαριασμού απ΄ότι μου είπε...οπότε καταλαβαίνετε... στο you που ρώτησα κι εγω αυτοί που είναι στο τηλεφωνικό κέντρο δεν ξέρουν τι παίζει..δύσκολο το βλέπω πάντως koprodogis
Danny7 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2008 παιδια θελω να αγορασω ενα ποντικι αυτον τον καιρο για το netbook που εχω αξιζει αυτο που πουλανε στο you?
SofoS@ Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2008 αυτο που λετε για τα saturn και την επιδοτηση κινητου ισχυει? εχω τωρα επιδοτηση 100 ευρω, αν παω εκει θα εχω 200 οποια εταιρια και να χω?
@topos Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2008 HP L7480 πολυμηχανημα στα 99 ευρω στο mediamarkt Περιστεριου. Ενδεικτικα το ειχαν στο e-shop ~230ευρω Ημιεπεαγγελματικο μηχανημα με πολυ καλους χρονους εκτυπωσης (36pages per minute) και τα φθηνοτερα αναλωσιμα της αγορας(22ευρω για 88xl που εκτυπωνει ~2400 σελιδες). Εγω παντως τσιμπησα ενα,εκτος απο καποια προβληματακια με τους driver (αναμενομενο για hp) αλλα πιστευω πως θα στρωσει...Αριστο στα υπολοιπα...
NaGR Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2008 149 έχει απο M-systems (φθηνότερο απο σκρουτζ) αλλά χωρίς δικτυακή σύνδεση και ADF εγώ δεν το θεωρώ και πολύ επαγγελματικό. ΥΓ κρατήστε μετρητά, έρχονται κακές μέρες για την οικονομία καλές για αγορές.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.