Προς το περιεχόμενο

_ Προσφορές Καταστημάτων _

madsc

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Σε ευχαριστω για την πληροφορια, δεν το ηξερα οτι θα αλλαξουν τα ψηφιακα κααλια.

Εγω που σκεφτομουν για την συγκεκριμενη, πως μπορω να ξερω αν υποστηριζει MPEG4?

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 5,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Eπισης, εχει σε καλη τιμη το ποντικι MICROSOFT SIDEWINDER X5 24,90€, (το πλαισιο και το e-shop το εχουν 55€ και 51€ αντιστοιχα)

αν υποθεσω πως δεν εκανες λαθος στην τιμη του eshop .Αυτο παει να πει οτι παρακολουθουν ολες τις προσφορες του you.gr οποτε κ ριξαν την τιμη ακομη πιο κατω στα 20ε!!!

μου κανει εντυπωση που το Mouse Ειναι usb1.ειναι βολικο το Mouse?μου φαινετε χοντροκομμενο

Σε ευχαριστω για την πληροφορια, δεν το ηξερα οτι θα αλλαξουν τα ψηφιακα κααλια.

Εγω που σκεφτομουν για την συγκεκριμενη, πως μπορω να ξερω αν υποστηριζει MPEG4?

Απο τη στιγμη που γραφει δυνατοτητα HD κατα 99% υποστηριζει mpeg 4

-----Προστέθηκε 29/11/2008 στις 01 : 09 : 46-----

Παιδια τι λετε για αυτήν τη προσφορα του lidl ? αξιζει? ελληνικα θα πιανει?

Ελληνικα? Μονο ελευθερα απο τον Hellas Sat ειτε απο Hotbird με καρτα της Nova αν την υποστηριζει το μηχανημα

Απο τη στιγμη που γραφει δυνατοτητα HD κατα 99% υποστηριζει mpeg 4

-----Προστέθηκε 29/11/2008 στις 01 : 09 : 46-----

Ελληνικα? Μονο ελευθερα απο τον Hellas Sat ειτε απο Hotbird με καρτα της Nova αν την υποστηριζει το μηχανημα

thanks ;) οποτε δεν αξιζει και πολύ...

Πολυ καλο ειναι το LG X110, και πιο φθηο απο τα Asus, αλλα μιλησα με εναν γνωστο απο LG και λεει οτι δεν υπαρχει διαθεσημοτητα.

Περιμενουν να παραλαβουν τα κεντρικα εδω και ενα μηνα, και λογικα θα περιμενουν αλλο τοσο, μπορει και παραπανω και δεν ειναι σιγουρο αν θα καλυψουν ολα τα καταστηματα που το εχουν παραγγειλει

Μην τρομάζετε τον κόσμο, χθες παρέλαβε ένας φίλος μου και άλλοι 15 εκτός αυτού.

Μία ερώτηση στα γρήγορα: πώς αγοράζετε από το play.com, αφού αναφέρει ότι στην Ελλάδα στέλνει προϊόντα που κοστίζουν μέχρι 20 λίρες? (ή απλά ποτέ δεν αγοράζετε πιο ακριβά προϊόντα?)

Από το επίσημο site της AverMedia:

Users can get access of free-to-air digital terrestrial TV in MPEG-2 sound and image quality on the PC
For HDTV (MPEG-2) only

VGA card supports DirectX 9.0c and DXVA (HDTV)

HDTV will only function when the TV signal is in HDTV format

Μπορεί να δέχεται HD σήμα, αλλά μόνο σε MPEG2, όχι MPEG4.

Απο εξυπηρετηση το you σκίζει! Με πηραν σημερα τηλεφωνο και μου παν οτι για όσους παραγγελνουν μέχρι τις 2 το βραδυ υπαρχει η δυνατοτητα να τους ερθει το επομενο πρωι...Ετσι και έγινε μου ηρθε μεσα σε ώρες η LG 20"...ουτε πιτσα να ητανε...

Και εκει που επαινουσα την τυχη μου κτλ κτλ .... την συνδεω και να σου ενα καμμένο Pixel !! :( ... φατσα καρτα μεσ τα μουτρα μου ! Για να μη μιλησω για ενα περιεργο κυματισμο που κανει ολη την ωρα...

Στο you εγραφε 3 χρονια εγγυηση , αλλα είναι zero Pixel?

Θα φαει αλλαγη ή θα το κοιταω το Pixel μεχρι να το χωνέψω?

Μία ερώτηση στα γρήγορα: πώς αγοράζετε από το play.com, αφού αναφέρει ότι στην Ελλάδα στέλνει προϊόντα που κοστίζουν μέχρι 20 λίρες? (ή απλά ποτέ δεν αγοράζετε πιο ακριβά προϊόντα?)

ειναι μπερδεμενη η ιστορια απ οσο εχω διαβασει με το Play.

αν ειχες γραφτει απο παλια τουλ 1-2 χρονια πριν κ ειχες κανει αγορες αρα αξιοπιστος αγοραστης,κατα μεγαλη πιθανοτητα θα σου στελναν...

τωρα αλλαξαν τα πραγματα γιατι δηλωναν κλοπη/οτι δεν τους ηρθε κ σταματησαν να στελνουν σε new users

αν υποθεσω πως δεν εκανες λαθος στην τιμη του eshop .Αυτο παει να πει οτι παρακολουθουν ολες τις προσφορες του you.gr οποτε κ ριξαν την τιμη ακομη πιο κατω στα 20ε!!!

μου κανει εντυπωση που το Mouse Ειναι usb1.ειναι βολικο το Mouse?μου φαινετε χοντροκομμενο

Οταν εκανα το post το ειχε στα 51ευρω.

Μπραβο τους που το ριξανε, και ας το πηρα εγω απο you στα 28ευρω μαζι με τα εξοδα αποστολης.

βγήκε νέο φυλλάδιο Saturn στις Κυριακάτικες εφ/δες

προσφορά 279 ευρώ σύμφωνα με φυλλάδιο Saturn για το κατ/μα Γέρακα

Sony Α100 με τον 18-70 φακό

επίσης λάπτοπ 333 ευρώ 15,4 με Celeron επεξ/στη

Πολυ καλο ειναι το LG X110, και πιο φθηο απο τα Asus, αλλα μιλησα με εναν γνωστο απο LG και λεει οτι δεν υπαρχει διαθεσημοτητα.

Περιμενουν να παραλαβουν τα κεντρικα εδω και ενα μηνα, και λογικα θα περιμενουν αλλο τοσο, μπορει και παραπανω και δεν ειναι σιγουρο αν θα καλυψουν ολα τα καταστηματα που το εχουν παραγγειλει

Δεν ισχύει κάτι τέτοιο, από Παρασκευή είμαι κάτοχος ενος LG X110 το οποίο προμηθεύτηκα από μαγαζί της γειτονιάς μου και μάλιστα στα 395,00€ όπως ανέφερα και σε άλλο post/θέμα!

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...