Προς το περιεχόμενο

_ Προσφορές Καταστημάτων _

madsc

Προτεινόμενες αναρτήσεις

ρε ουγκς μην πατε στη σελιδα του προιοντος εκει δεν εχει καλαθι(don't ask) αλλα στη κεντρικη σελιδα προσφορων απο κει το προσθετετε.

Επειδή φαινεται ειμαι και γω ουγκ, εχεις την ευγενη καλοσυνη να παραθεσεις το λινκ?

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 5,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Επειδή φαινεται ειμαι και γω ουγκ, εχεις την ευγενη καλοσυνη να παραθεσεις το λινκ?

http://www.you.gr/b2c_iqshop/catalog/categorieInPath.do?key=0/A3EF4AA0AB025240B40E64176412676E/02C1E49DB834D248B8D8F2A81414B2CD

πολυ καλες τιμες!!! ρε παιδια η διευθυνση του aldi στην νεα μακρη ποια ειναι? δεν το βγαζει στο site τους

Αρα για αυτο δεν μπορουσαμε να πατησουμε αγορα, επειδη εξαντληθηκε και οχι επειδη ειμασταν ουγκ. Τωρα μπορω να νιωσω παλι καλα για τον εαυτο μου, ευτυχως δεν ειμαι ουγκ!

Να σαι καλα arisG88

Όχι ήταν bug στην σελίδα. Αν έκανες αναζήτηση ώς προϊόν δε σου έβγαζε να το βάλεις στο καλάθι. Απο το link όμως που έδωσε παραπάνω σε άφηνα. Τώρα βέβαια τελειώσαν τα κομμάτια.

Πάντως τα ps3 των 333€ του saturn ήταν όλα ανοιγμένα για να μπουν ελληνικές οδηγίες μέσα, πράγμα που με έκανε να υποψιαστώ παραεισαγωγή, και όταν το άνοιξα είχε αγγλικό σούκο μέσα οπότε ήταν σίγουρα από απ' έξω, και μάλλον από Τσεχία λόγω του Cech που έγραφε στο κουτί...

Πάντως τα ps3 των 333€ του saturn ήταν όλα ανοιγμένα για να μπουν ελληνικές οδηγίες μέσα, πράγμα που με έκανε να υποψιαστώ παραεισαγωγή, και όταν το άνοιξα είχε αγγλικό σούκο μέσα οπότε ήταν σίγουρα από απ' έξω, και μάλλον από Τσεχία λόγω του Cech που έγραφε στο κουτί...

Εχει μεγαλη σημασια αυτο? :rolleyes:

Εχει μεγαλη σημασια αυτο? :rolleyes:

Τώρα καμία, απλά αν πάθει κάτι το εργαλείο, η αντιπροσωπία δεν θα καλύπτει την εγγύηση.. Τέσπα μέχρι στιγμής όλα δουλεύουν τέλεια, οπότε μην προδικάζουμε τα πράγματα.:-D

πολυ καλες τιμες!!! ρε παιδια η διευθυνση του aldi στην νεα μακρη ποια ειναι? δεν το βγαζει στο site τους

δεν εχει ανοιξει εκει ακομη.ξεκινα με το πουλμαν για λαρισα που ειναι το πιο κοντινο:lol:

Τώρα καμία, απλά αν πάθει κάτι το εργαλείο, η αντιπροσωπία δεν θα καλύπτει την εγγύηση.. Τέσπα μέχρι στιγμής όλα δουλεύουν τέλεια, οπότε μην προδικάζουμε τα πράγματα.:-D

σε καλυπτει κανονικα η εγγυηση αν το πας με την αποδειξη....το ξερω καλα...

για αυτό τι λέτε

http://www.plaisio.gr/product.aspx?product=1167383

12 άτοκες!

Υπαρχουν και καλυτερες εναλλακτικες (αποψη μου) οπως πχ το Acer netbook

Πολυ καλο ειναι το LG X110, και πιο φθηο απο τα Asus, αλλα μιλησα με εναν γνωστο απο LG και λεει οτι δεν υπαρχει διαθεσημοτητα.

Περιμενουν να παραλαβουν τα κεντρικα εδω και ενα μηνα, και λογικα θα περιμενουν αλλο τοσο, μπορει και παραπανω και δεν ειναι σιγουρο αν θα καλυψουν ολα τα καταστηματα που το εχουν παραγγειλει

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...