Προς το περιεχόμενο

_ Προσφορές Καταστημάτων _

madsc

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Ρε παιδιά τι λέτε για αυτήν, τη διαφιμίζει και στην τηλεόραση:

http://www.electroworld.gr/site/product.jsp?catid=75321

Είναι Full HD στα 499

κοιτα απο χαρακτηριστικα καλη ειναι... αλλα ειναι δωρον αδωρον να εχεις full hd τηλεοραση 32 ιντσες... δεν υπαρχει σχεδον καθολου διαφορα στην εικονα HD 1080p και 720p σε μια οθονη 32 ιντσων....

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 5,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Ρε παιδιά τι λέτε για αυτήν, τη διαφιμίζει και στην τηλεόραση:

http://www.electroworld.gr/site/product.jsp?catid=75321

Είναι Full HD στα 499

Μπράβο για το post σου.

Μας ενημέρωσες για μια καλή προσφορά καταστήματος. Ούτε άσχετο μπλα-μπλα, ούτε ανούσια post που ενδιαφέρουν ελάχιστους.

Kαλή περίπτωση, αν και full hd στις 32" πρέπει να κάθεσαι πολύ κοντά για να δεις διαφορά.

Πάντως είναι πιθανότατα η καλύτερη προσφορά της αγοράς αυτή την στιγμή για TV έως 500€ με το επόμενο σκαλοπάτι να είναι κάτι τέτοιο

http://www.plaisio.gr/product.aspx?product=1181963&OTHONILCDTVDIAGONIOS=40+inches&category=69980053&catalog=19

Έφτασα στο Saturn στις 8:45 το πρωί. Μπήκα μέσα στις 10:05. Η στοίβα με τις Nikon D40 στα 279 ευρώ ήταν ευτυχώς κοντά στην είσοδο. Είχαν μείνει γύρω στα 20 κομμάτια. Πήρα ένα πακέτο και κατευθύνθηκα προς το ταμείο. Βγήκα από το κατάστημα στις 10:30.

ρε παιδιά αυτό που λένε στη σελίδα του Saturn και του Mediamarkt "δώστε το email σας για να παίρνετε νωρίτερα τον κατάλογο" είναι μουφα? δεν μου έχει έρθει ποτέ τίποτε.

ρε παιδιά αυτό που λένε στη σελίδα του Saturn και του Mediamarkt "δώστε το email σας για να παίρνετε νωρίτερα τον κατάλογο" είναι μουφα? δεν μου έχει έρθει ποτέ τίποτε.

εμενα παντως μου εχει ερθει απο mediamarkt...εβαλα να μου ερχεται κι απο saturn..για να δουμε

Φιλος που περασε απο εξω μου ειπε οτι γινοταν πανικος και οτι ο κοσμος εφευγε με 2 λαπτοπ ο καθενας!

Περιεργο μου φανηκε, αφου δεν ειχαν καμια τετοια προσφορα...

μηπως βαλανε αλλες εκτος φυλλαδιου? κατι τετοιο ακουσα παιδια. μλκ γιατι ειχα σκοπο να παρω αδεια και να παρω αλλα μολις ειδα το φυλλαδιο δεν πηγα. η μηπως θελουν να βαλουν προσφορες ολη τη βδομαδα?

Και δω μια από τα ίδια. Ακόμα περιμένω από mediamarkt. Είναι λίιιιιιγο ανοργάνωτοι, όπως το .... site τους.

μηπως βαλανε αλλες εκτος φυλλαδιου? κατι τετοιο ακουσα παιδια. μλκ γιατι ειχα σκοπο να παρω αδεια και να παρω αλλα μολις ειδα το φυλλαδιο δεν πηγα. η μηπως θελουν να βαλουν προσφορες ολη τη βδομαδα?

Ελα ντε, και εγω αυτο σκεφτηκα.

Αλλα απο την αλλη μπορει να ειχανε τα netbooks της Asus και της MSI που κοστιζουν κοντα στα 300 ετσι και αλλιως, να βαλανε καμια ταπελα ΠΡΟΣΦΟΡΑ απο επανω και να ορμησαν ολοι λογω κεκτημενης ταχυτητας!

παιδια εμαθα οτι θα παιξουν προσφορες και σε vaio , δεν ξερω αν ισχυει βεβαια. μπορει να μην θελανε και πανικο σε 1 ημερα. ποιος ξερει. παντως αν ειχα σκοπο θα πηγαινα καμια βολτιτσα να δω απο κοντα τι γινεται

Ούτε εμένα μου έχει έρθει ποτέ!

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...