Προς το περιεχόμενο

_ Προσφορές Καταστημάτων _

madsc

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 5,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
Samsung LE32R86 στα 699? στο Praktiker

από τις καλύτερες επιλογές στις 32'' για lcd tv

Πανευτυχής κάτοχος από προχτές!!!! :-D :-D

Πρόλαβα και πήρα την προτελευταία απ'το Praktiker του Βόλου... Αθήνα έχουν εξαντληθεί εδώ και κάποιες μέρες!

Δημοσ.
Σαν την Abibas ένα πράγμα! :lol:

Ας πω κι εγώ την πρότασή μου: πρόσφατα ένας φίλος έψαχνε για 2,5άρη σκληρό δίσκο (για laptop) στα 7200rmp και δεν έβρισκε στα γνωστά καταστήματα. Τελικά βρήκαμε στο Vision Studio ένα Seagate 200GB Momentus 7200.2 ST9200420AS SATA 7200rpm 16MB 2.5''

Η τιμή του είναι στα 146,52 ? και νομίζω πως είναι πολύ καλή περίπτωση για όσους ψάχνουν κάτι παρόμοιο.

Φανταστικη τιμη, εγω τον πηρα 130 απο ebay!:eek:

Παιδια, αν βρειτε καμια καλη προσφορα για GPS, καντε pls ποστ.:-)

Δημοσ.
Πανευτυχής κάτοχος από προχτές!!!! :-D :-D

Πρόλαβα και πήρα την προτελευταία απ'το Praktiker του Βόλου... Αθήνα έχουν εξαντληθεί εδώ και κάποιες μέρες!

Τώρα πανευτυχής,σε ένα 6μηνο θα κλαίς τα λεφτά σου.Η οθόνη αυτή δεν υποστηρίζει HDCP,όλα τα νέα Blueray videos και HD-DVD δεν θα σου παίζουν.

Δημοσ.
Τώρα πανευτυχής,σε ένα 6μηνο θα κλαίς τα λεφτά σου.Η οθόνη αυτή δεν υποστηρίζει HDCP,όλα τα νέα Blueray videos και HD-DVD δεν θα σου παίζουν.

Δεν στα χουν πει καλά.... :X

Δημοσ.

Εξωτερικος σκληρος δισκος Maxtor usb 2.0 500 GB στα 85 ευρω

και usb flash stick Kingston 4 Gb στα 18 ευρώ ( μώ την ατυχία μου. 25 το πηρα πριν 4 μερες :cry: )

απο mediamarkt

Δημοσ.

lexmark p350 A6 στα Plus ή 75 ή 79 ευρω..δεν θυμαμε πια απο τις 2 τιμες, αλλα μια αναζητηση στο σκρουτζ, μου εδωσε τιμες απο 125 μεχρι 135. Ειχε lcd monitor και card reader.

Δημοσ.

είσαι σίγουρος; βλέπω ότι υποστηρίζει

και άλλη μια πρόταση στα carrefour Windows Vista Ultimate (Retail έκδοση) στα 140?. Πήρα τηλέφωνο σήμερα και έχουν διαθέσιμα στον Άλιμο οπότε θα είμαι σε θέση να σας το επιβεβαιώσω από το βράδυ που θα τα χτυπήσω :)

Αν όντως ισχύει είναι πολύ καλή προσφορά.

Δημοσ.
είσαι σίγουρος; βλέπω ότι υποστηρίζει

και άλλη μια πρόταση στα carrefour Windows Vista Ultimate (Retail έκδοση) στα 140?. Πήρα τηλέφωνο σήμερα και έχουν διαθέσιμα στον Άλιμο οπότε θα είμαι σε θέση να σας το επιβεβαιώσω από το βράδυ που θα τα χτυπήσω :)

Αν όντως ισχύει είναι πολύ καλή προσφορά.

Retail κια dsp ειναι το ιδιο ????

Δημοσ.
Retail και dsp ειναι το ιδιο ????

εδώπιο πολλά

το σημαντικό είναι ότι νομικά μπορείς να αλλάζεις pc & να κάνεις αναβαθμίσεις και να βάζεις τα ίδια retail.

Δημοσ.
εδώπιο πολλά

το σημαντικό είναι ότι νομικά μπορείς να αλλάζεις pc & να κάνεις αναβαθμίσεις και να βάζεις τα ίδια retail.

Μαλιστα....Ευχαριστω.

Προφανως ομως δεν μπορεις να βαλεις σε δυο pc απο μια retail εκδοση ταυτοχρονα και να κανεις update κλπ ...Κανω λαθος ???

Δημοσ.
Μαλιστα....Ευχαριστω.

Προφανως ομως δεν μπορεις να βαλεις σε δυο pc απο μια retail εκδοση ταυτοχρονα και να κανεις update κλπ ...Κανω λαθος ???

δεν κάνεις λάθος ;)

Δημοσ.
και usb flash stick Kingston 4 Gb στα 18 ευρώ ( μώ την ατυχία μου. 25 το πηρα πριν 4 μερες :cry: )

απο mediamarkt

όχι ρε γαμώτο... θα γλίτωνες 7?. Αδικία ρε. :devil:

Δημοσ.

Μολις χτες πηρα ενα στικακι usb 8GB 29 ευρα!! απο γερμανια!! δεν πρεπει να ειναι το πιο γρηγορο αλλα για τη δουλεια που το θελω κανει... ειχε και 16 στα 55ευρα!! αλλα ειπα να μην το παρακανω... αντε και στα δικα μας :)

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...