Προς το περιεχόμενο

_ Προσφορές Καταστημάτων _

madsc

Προτεινόμενες αναρτήσεις

κανα update για το τι εγινε/γινεται στα εγκαινια του κωτσοβολου στο mall? οποιος πηγε ας γραψει αν αξιζει να παμε το απογευμα η αν εξαφανιστηκαν ολα?

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 5,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
κανα update για το τι εγινε/γινεται στα εγκαινια του κωτσοβολου στο mall? οποιος πηγε ας γραψει αν αξιζει να παμε το απογευμα η αν εξαφανιστηκαν ολα?

εχω στειλει τον αδερφο μου...γινεται χαμος.. τα dvd με τα 10 ευρω εξαφανιστηκαν..κατι μου ειπε οτι παιζει να τα εχουν βαλει 20 ευρω τωρα (ειχαν αρχικα 1500 κομματια και πριν μιαμιση ωρα που ειχα παρει ειχαν μεινει 750..τωρα 0). παντως μου βρηκε ακουστικο bluetooth, το bluetrek tatoo, που ξαναειχα και μου εχει ψιλοχαλασει...με 10 ευρω και το τσιμπησε (θα εχω το παλιο για ανταλλακτικα). εχει διαφορα πραγματακια μου ειπε..οποιος προλαβει οτι προλαβει :P

λιγο πριν τις 11 τελειωσαν τα dvd των 10 ευρω.. τουλαχιστον η πρωτη φουρνια..

Υπάρχουν : Samsung 40" full HD @699, LG 32" @349, Teac speakers 2.1@10, Asus monitor 19" @99, mp4 player w 1.5" display @20, gps w 4,3" display @99, nikon 8mp camera @65 και άλλα..

Οι τιμές των μνημών SD ειναι απλα καλές, τπτ τρομερό.

γενικά υπάρχει συνωστισμός.. πολυ καλύτερη οργανωση από το electroworld συγγρού.. ο ίδιος ανθρωπος ειχε το γενικό προσταγμα.. μάλλον έμαθε

να συμπληρωσω ειδικα για τη samsung οτι το saturn εχει υποδεεστερο μοντελο 40αρας στα 799 ευρω, κι οτι πωλητης ειπε στον αδερφο μου οτι απο το σαββατο η κανονικη της τιμη θα ειναι 1077 ευρω!

επισης ειπε για την 32αρα lg οτι η κανονικη της τιμη απο το σαββατο επισης θα ειναι καπου στα 550!

update:

η 32αρα τελος!!

τσιμπησαμε παντως τη 40αρα..απο αυτες εχει ακομα αρκετουτσικες για οποιον ενδιαφερεται.

υποδεεστερο μοντελο 40αρας στα 799 ευρω, κι οτι πωλητης ειπε στον αδερφο μου οτι απο το σαββατο η κανονικη της τιμη θα ειναι 1077 ευρω!

επισης ειπε για την 32αρα lg οτι η κανονικη της τιμη απο το σαββατο επισης θα ειναι καπου στα 550!

update:

η 32αρα τελος!!

H 32LG2000 στα 550; :lol::lol:

Καλά πες του, ψαρώσαμε!

• Moderators

Κατω απο 700 και 40ρα και full HD και Samsung? Αυτο μαλιστα! Αν δεν ειχα ηδη μεγαλη τηλεοραση (32'' wide 100Hz CRT) θα την επαιρνα με κλειστα τα ματια...!

Φίλε Boxer, τα PS3 θα τα χτυπάμε τα Χριστούγεννα στα 319 ευρώ.:-D

Επίσης... GoodRAM 1024MB DDR2 DIMM 667MHz = 9 ευρώ.

Η παραπάνω μνήμη αξίζει για σύστημα που υποστηρίζει DDR2 έως τα 667?

Ή η μνήμη είναι πατάτα?

http://www.shop21.gr/product/product.hel.asp?pfid=29243&prid=30215

Φίλε Boxer, τα PS3 θα τα χτυπάμε τα Χριστούγεννα στα 319 ευρώ.:-D

Επίσης... GoodRAM 1024MB DDR2 DIMM 667MHz = 9 ευρώ.

Η παραπάνω μνήμη αξίζει για σύστημα που υποστηρίζει DDR2 έως τα 667?

Ή η μνήμη είναι πατάτα?

http://www.shop21.gr/product/product.hel.asp?pfid=29243&prid=30215

αφού το λέει η λέξη good ram. δεν ονομάζεται potatoe ram :P

DDR2 4gb (2x2GB) timmings 4-4-4-12 800mhz 59euro

Μου φανηκε καλη η τιμη, σκεφτομαι να τη βαλω στο PC τωρα που θα βαλω Vista 64-bit

Αληθεια, μεχρι ποση Ram βλεπουν? Ηδη εχω 2gb (2χ1gb) μεσα

Κατω απο 700 και 40ρα και full HD και Samsung? Αυτο μαλιστα! Αν δεν ειχα ηδη μεγαλη τηλεοραση (32'' wide 100Hz CRT) θα την επαιρνα με κλειστα τα ματια...!

εχθές στις 20:30 είχε ακόμα πολλά lenovo της προσφοράς και αρκετά από τα άλλα laptop του φυλλαδίου. θα 'χει σίγουρα και σήμερα.

από το parking μέχρι και την είσοδο του ΚΩΤΣΟΒΟΛΟΥ είδαμε πάνω από 20 κομμάτια Samsung 40ες σε σχάρες αυτοκινήτου, καρότσια, ακόμα και τσουλητές στο χαρτόνι τους. Αλλά είχαν μείνει ακόμα στο μαγαζί- θα 'χει και σήμερα...

πολύ κόσμος και έλεγχος σε όλες τις τσάντες - μια προς μια - στην έξοδο από τουλάχιστο 15 σεκιουριτάδες (είχε χαλάσει η πύλη του RF-ελέγχου). γενικά πανζουρλισμός!! :devil:

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...