Προς το περιεχόμενο

_ Προσφορές Καταστημάτων _

madsc

Προτεινόμενες αναρτήσεις

ναι και εγω θα πουλησω τσαμπουκα λυπαμαι ομως την ταλαιπωρη που θα την ακουσει.Αλλωστε υπαλληλος ειναι.Αυτη κοιμαται και η τυχη της δουλευει ομως.Εχει να ακουσει αυριο......

ΠΑντως πλακα πλακα στο εξωτερικο σε περιπτωση λαθους απο οτι ξερω στελνουν κανονικα την παραγγελια.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 5,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

"Ευχαριστούμε που επιλέξατε το ηλεκτρονικό κατάστημα της Multirama για τις αγορές σας. Η παρούσα επιβεβαίωση αφορά την καταχώρηση της παραγγελίας σας και την παραλαβή της απο τα αυτόματα μηχανογραφικά συστήματα μας. Δεν επιβεβαιώνει την εκτέλεση ή αποστολή της παραγγελίας σας. Μπορείτε να ενημερωθείτε για την εξέλιξη της παραγγελίας σας απο την ενότητα ¨Ο Λογαριασμός μου¨ / ¨Κατάσταση Παραγγελιών¨. Η παραγγελία σας θεωρείται δεσμευτική όταν στην κατάσταση παραγγελίας υπάρχει η ένδειξη ¨Προς Εκτέλεση¨.

Η Μultirama δεν δεσμεύετε για την εκτέλεση της παραγγελίας σας στην περίπτωση που λόγω μηχανογραφικού ή τυπογραφικού λάθους στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα αναφέρονται λανθασμένες τιμές απο τις τιμές του ισχύοντος τιμοκαταλόγου. "

Ειναι σιγουρο οτι δεν θα εκτελεστει καμμια παραγγελια, αλλα σιγουρα αυριο θα γινει χαμος.

Μαγκες μην αγοραζεται αδικα εχει γινει το ιδιο πραγμα στις 1 Ιανουαριου 2008 ...Εγω αγορασα 2 λαπτοπ {τα συλεκτικα της toshiba} ακομη τα περιμενω ...πρεπει να ειμαι ο μονος που δεν εχει παρει πισω τα χρηματα του νομιζω ειναι περιπου 70 κοματια και θα πανε σε μαζικη δικη (ποτε?)...... μετα απο αυτο εβαλαν το μηνυμα Η Μultirama δεν δεσμεύετε για την εκτέλεση της παραγγελίας σας στην περίπτωση που λόγω μηχανογραφικού ή τυπογραφικού λάθους στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα αναφέρονται λανθασμένες τιμές απο τις τιμές του ισχύοντος τιμοκαταλόγου.

...

ναι και εγω θα πουλησω τσαμπουκα λυπαμαι ομως την ταλαιπωρη που θα την ακουσει.

Με τι σκοπό θα πουλήσεις τσαμπουκά αφού ξέρεις ότι αποκλείεται να πάρεις ότι εχεις παραγγείλει.

θα νιώσεις περισσότερο αντρας αν τσαμπουκαλευτείς σε καμία πιτσιρίκα που από βλακεία κάποιου συναδέλφου της θα ακούει βλακείες όλο το πρωί από δήθεν θιγμένους;

Κωτσοβολος στο THE MALL MONO, 20&21 Νοεμβριου

DVD-Divx player United 8091 ---- 10 ευρω

Samsung TV LCD 40", FullHD, 40000:1, ψηφιακος δεκτης, LE40A615A ------ 700 ευρω

Nikon L18 silver φωτογραφικη ----- 65 ευρω (δωρο θηκη, φορτιστης, 2 ΑΑ επαναφορτιζομενες μπαταριες)

Η τηλεοραση αξιζει αραγε?

Υπαρχει κατι καλυτερο κοντα στα 100 ευρω?

Το κακο με τις προσφορες για 1-2 μερες ειναι οτι δεν προλαβαινεις να κανεις σωστη ερευνα αγορας.

Παίδες το -20% στα carrefour είναι για όλα τα laptop? Ισχύει και σήμερα ή σχόλασε χθες? Άσχετο, μίλησε κανείς με multirama για τα χθεσινά?

Για όποιον ενδιαφέρεται για ασύρματο εκτυπωτή μου φαίνεται καλή τιμούλα

http://www.you.gr/b2c_iqshop/b2c/pd.do?pg=0F67D3F0F6BB884A887D52EA1EFB9328&pa=954DB8103062D9409926122FF051FF14

Παίδες το -20% στα carrefour είναι για όλα τα laptop? Ισχύει και σήμερα ή σχόλασε χθες? Άσχετο, μίλησε κανείς με multirama για τα χθεσινά?

μεχρι χθες (18-11) ηταν η προσφορα.πηγα να παρω το eeepc 1000h αλλα δεν ειχε μεινει ουτε το δειγμα.τι 900αρια,τι 901,τι 1000αρια,τι 15ιντσα,ολα ειχαν κανει φτερα.μονο κατι παρταλια ειχαν μεινει που ελειπαν πληκτρα,μπαταριες κλπ.κριμα.....:mad::mad::mad::mad:

μεχρι χθες (18-11) ηταν η προσφορα.πηγα να παρω το eeepc 1000h αλλα δεν ειχε μεινει ουτε το δειγμα.τι 900αρια,τι 901,τι 1000αρια,τι 15ιντσα,ολα ειχαν κανει φτερα.μονο κατι παρταλια ειχαν μεινει που ελειπαν πληκτρα,μπαταριες κλπ.κριμα.....:mad::mad::mad::mad:

Άσε και γω αυτό είχα κατά νου, δε βαριέσαι άλλη φορά...Μου φαίνεται θα βγάλω χειμώνα με το 7άρι classmate που είχα τσιμπήσει από τα mediamarkt 220 ευρά:-)

Καλό, χρυσό και τρέχει και XP αλλά δεν ανοίγει ρε γαμώτο να του βάλω καμιά μνήμη:cry:

ναι και εγω θα πουλησω τσαμπουκα λυπαμαι ομως την ταλαιπωρη που θα την ακουσει.Αλλωστε υπαλληλος ειναι.Αυτη κοιμαται και η τυχη της δουλευει ομως.Εχει να ακουσει αυριο......

ΠΑντως πλακα πλακα στο εξωτερικο σε περιπτωση λαθους απο οτι ξερω στελνουν κανονικα την παραγγελια.

Καθολου τσαμπουκα σε αυτες τις περιπτωσεις.Ευγενικος και ανυποχωρητος.Να καταλαβουν οτι δεν εχουν να κανουν με καποιο παιδακι που κανει χαβαλε.Ουτε μου φταει τιποτα ο υπαλληλος του τηλ. κεντρου.Αλλα με καλο τροπο και χωρις φωνες θα τους ενημερωσω οτι περιμενω την τηλεοραση....

Μπορείτε να πείτε ποιά προιόντα ήταν σε προσφορά στο Multirama διότι η σελίδα τους ειναι υπο συντήρηση σημερα?

πειτε ρε παιδια τι ειχαν γιατι τωρα δεν μπορουμε να δουμε

να ξερουμε για τυχον μελλοντικη παρομοια περιπτωση

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...