Προς το περιεχόμενο

_ Προσφορές Καταστημάτων _

madsc

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Μια offtopic απορία. Κωτσόβολος = Electoworld ?!?

Έχουν ακριβώς το ίδιο site αν το προσέξετε (και την ίδια προσφορά).

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 5,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Μια offtopic απορία. Κωτσόβολος = Electoworld ?!?

Έχουν ακριβώς το ίδιο site αν το προσέξετε (και την ίδια προσφορά).

Γνωστό από καιρό.

Κωτσόβολος = Electroworld

και

Media Markt = Saturn

Nuvi 205 Garmin 69' date='50 €

Αξίζει αυτή είναι η απορία ή τσάμπα λεφτά? ας απαντήσει κάποιος που να γνωρίζει μάλλον θα το αγοράσω.[/quote']

To Nuvi 200 που έχω χρησιμοποιήσει είναι αρκετά καλό αυτό πρέπει να είναι λίγο καλύτερο. Πάντως σαν τιμή είναι πάρα πολύ καλή, αφού το σκέφτομαι και εγώ να το πάρω παρόλο που έχω πλοήγηση στο κινητό.

Οι διαφορές του με το Nuvi 200 είναι:

*νέος δέκτης 14 καναλιών με HotFix™ και λειτουργία πρόβλεψης της θέσης των δορυφόρων για αξεπέραστη ταχύτητα λήψης

*νέος παγκόσμιος 3D γεωφυσικός χάρτης με ανάγλυφη επιφάνεια

Αν και λιγο off topic θελω να αναφερω οτι σημερα ειναι η 3η φορα που με καλουν απο το you.gr (τις πρωτες δυο δεν ημουν σε θεση να απαντησω την κληση) για να με ρωτησουν αν εχω παραλαβει τα ασυρματα ακουστικα logitech που ειχε πριν κανα 2 βδομαδες προσφορα και αν αντιμετωπισα κανενα προβλημα.

Η απαντηση μου ηταν οτι ολα ηταν αψογα αλλα ανεφερα οτι πολλοι εχουν διαμαρτυρηθει για μη παραδοση παραγγελιων με την γελια δικαιολογια οτι δενν ειχε μεινει αποθεμα.

Η απαντηση της κοπελας ηταν λιγο απολογητικη αλλα ειλικρινης οτι γι αυτο ελεγχουν και θα το φροντισουν.

Αν σας εχουν παρει και σας αναφερε το απλα γιατι τετοια συμπερηφορα δεν την συναντας ευκολα.

Αξιζει μια σελιδα να χασουμε εδω που τσεκαρουμε αρκετοι

Αν και λιγο off topic θελω να αναφερω οτι σημερα ειναι η 3η φορα που με καλουν απο το you.gr (τις πρωτες δυο δεν ημουν σε θεση να απαντησω την κληση) για να με ρωτησουν αν εχω παραλαβει τα ασυρματα ακουστικα logitech που ειχε πριν κανα 2 βδομαδες προσφορα και αν αντιμετωπισα κανενα προβλημα.

Η απαντηση μου ηταν οτι ολα ηταν αψογα αλλα ανεφερα οτι πολλοι εχουν διαμαρτυρηθει για μη παραδοση παραγγελιων με την γελια δικαιολογια οτι δενν ειχε μεινει αποθεμα.

Η απαντηση της κοπελας ηταν λιγο απολογητικη αλλα ειλικρινης οτι γι αυτο ελεγχουν και θα το φροντισουν.

Αν σας εχουν παρει και σας αναφερε το απλα γιατι τετοια συμπερηφορα δεν την συναντας ευκολα.

Αξιζει μια σελιδα να χασουμε εδω που εχει τσεκαρουμε αρκετοι

Σωστά, είναι πολύ σημαντικό να τους βοηθήσουμε να βελτιωθούν για το δικό μας καλό..

Nuvi 205 Garmin 69,50 €

Αξίζει αυτή είναι η απορία ή τσάμπα λεφτά? ας απαντήσει κάποιος που να γνωρίζει μάλλον θα το αγοράσω.

Εγω το αγόρασα γιατι το είδα σε φίλο και μου άρεσε!

Εξάλου με αυτή την τιμή δεν υπαρχει τίποτα παρόμοιο...

Εχει κανεις καινουργιο φυλλαδιο Saturn να μου πει αν εχει καμια προσφορα σε φορητους σκληρους;

Μη μου πειτε για το site, εχει ακομα το προηγουμενο φυλλαδιο! (Απαράδεκτοι)

Διπλή εγγύηση στα προϊόντα Canon από την Intersys για αγορές ως το τέλος του χρόνου και τριπλή για τις Ixus!

http://www.intersys.gr/information/news/2008/081001_Canon_2Years.htm

Τα carefour εχουν -20% σε ολα τα λαπτοπ και σε ορισμενα εχουν και επιπλεον προσφορα επιστροφης χρηματων σε δωροεπιταγη.

Εγω τσιμπησα το DELL XPS M1530 ΑΠΟ 699Ε -20% -130Ε δωροεπιταγη = 429ε

Νομιζω οτι αξιζει...

Επειδή θέλει να το πάρει και ένας φίλος μου γράφεις λίγο τα specs του; Επειδή είναι λίγο διαφορετικά από αυτά που βρίσκω στο net.

Ευχαριστώ.

Τα carefour εχουν -20% σε ολα τα λαπτοπ και σε ορισμενα εχουν και επιπλεον προσφορα επιστροφης χρηματων σε δωροεπιταγη.

Εγω τσιμπησα το DELL XPS M1530 ΑΠΟ 699Ε -20% -130Ε δωροεπιταγη = 429ε

Νομιζω οτι αξιζει...

Στη δική σου περίπτωση τα 699 είναι κανονική τιμή ή τιμή μετά απο έκπτωση?Γενικά πάντως απο κατάστημα σε κατάστημα τα μοντέλα διαφέρουν,όλο κ κάτι μπορούμε να βρούμε αλλά θέλει ψάξιμο!

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...