leftys Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2008 Share Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2008 ρε παιδια τι παιζει με την προσφορα του Ελευθερου Τυπου? Πως σας φαινεται το λαπτοπ? 330 ευρω φαινονται λιγα, αλλα δεν ξερω τι τιμες παιζουν στην αγορα... http://www.e-tipos.com/offers/laptop Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gfilippas Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2008 Share Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2008 Δεν είναι τίποτα σπουδαίο αλλά στα 330 είναι μια χαρά. Μ' αυτά τα λεφτά δεν παίρνεις ούτε κινητό της προκοπής. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
louben Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2008 Share Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2008 Δυο εντυπωσεις δικες μου απο την κορνιζα. 1)Δεν εχει μπαταρια μονο καλωδιο 2)Δεν ειναι αφης. ΠΑντως οντως με 33 ευρω ειναι μια χαρα αν και λιγο μικρη(για εμενα τουλαχιστον) απο οτι αποδειχτηκε.Οντως παιρνει ολες τις καρτες μνημης και usb οποτε συστηνεται ανεπιφυλακτα...... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
teodkats Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2008 Share Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2008 sorry παιδιά είναι στα 769Ε. καλή τιμη.ναι, τα άλντι είναι τύπου λιντλ αλλά από τα λιντλ δεν μου χάλασε ακόμη τπτ, κι έχει και 3 χρόνια εγγύηση. αυτές οι εταιρίες προσέχουν πολύ το αφτερ σειλς τους πάντως έχετε υπόψη για τα χαρακτηριστικα ναι ,αλλα για την μαρκα medion που ειναι :fear:ασε που το aldi ειναι τωρα που τσεκαρα μουφα-καταστημα σε στυλ lidl MEDION® AKOYA® P6612 16" το τεμάχιο 769€ Τα αξίζει αυτά τα χρήματα;;;; Το Aldi για τα εγκαίνιά του 13/11 έχει τα παραθέτω όπως τα λέει):-Λαπτοπ Medion: 16", Intel Core 2 Duo P7350 (2GHz, cache 3mb L2, FSB 1066MHz), nVidia GeForce 9600M GS DirectX 10, HDD 320 GB, MS Windows Vista Home + MS Office Home, Intel Wireless WiFi Link 5100AGN, Κάρτα Express DVB-T Tv-Tuner, υποδοχή eSata, DVDRW 8x, Webcam VGA+Mic, Βιομετρικό fingerprint scanner με 3 χρόνια εγγύηση και μαζί τσάντα, usb, mouse κλπ (με αυτό το "κλπ" δεν ξέρω τί εννοεί) Αν δεν σας ενοχλεί η μάρκα, είναι καλό value for money. Τα αξίζει τα λεφτά του.. καλή ποιότητα κατασκευής, καλός επεξεργαστής και κάρτα γραφικών με 256ΜΒ, οθόνη 16’’, αξεσουάρ (Τηλεχειριστήριο, κάρτα Express DVB-T TV-Tuner (έπιασα τα 4 επίγεια ψηφιακά κανάλια μέχρι τώρα καθαρά), τσάντα (μέτρια) , USB mouse (καλό). Με 3 χρόνια εγγύηση και με επιστροφή χρημάτων για 30 μέρες. Περισσότερα αύριο.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pan82 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2008 Share Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2008 Δυο εντυπωσεις δικες μου απο την κορνιζα.1)Δεν εχει μπαταρια μονο καλωδιο 2)Δεν ειναι αφης. ΠΑντως οντως με 33 ευρω ειναι μια χαρα αν και λιγο μικρη(για εμενα τουλαχιστον) απο οτι αποδειχτηκε.Οντως παιρνει ολες τις καρτες μνημης και usb οποτε συστηνεται ανεπιφυλακτα...... ' Αυτό το πρόσεξα κι εγώ, μου φάνηκε πάρα πολύ μικρή αφού ουσιαστικά οι 7 ιντζες ειναι μικρότερες από μια κανονική φώτο 10Χ15 που τυπώνουμε. Αλλά με 9-10 ίντζες οι τιμές ξεφεύγουν. Πάντως εγώ απορώ πως δίνουν άλλοι 100-150€ για να πάρουν μια τέτοια κορνίζα, εμένα και τα 33€ οριακά τα βλέπω πιο πάνω δεν έδινα. Λογικά επειδή εχει και συνδεση usb με υπολογιστή ίσως θα μπορεί να χρησιμοποηθεί και σαν δεύτερη οθόνη λογικά. Βασικά το βολικό είναι ότι βγάζεις μια μνήμη από τη μηχανή τη βάζεις μέσα και ξεκινάς το play χωρίς pc χωρίς τίποτα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
k_dinos Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2008 Share Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2008 το newsletter του eshop http://www.e-shop.gr/newsletter/mail-081112.html Σε ευχαριστουμε πολυ! Αληθεια, πως μπορουμε να βλεπουμε το newsletter? -----Προστέθηκε 14/11/2008 στις 01 : 35 : 27----- Οχι τιποτα το τρομερο.. LG 22" WIDE W2242S-PF (5MS) TFT SCREEN 149ευρο.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ducatirulez Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2008 Share Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2008 ρε παιδια τι παιζει με την προσφορα του Ελευθερου Τυπου? Πως σας φαινεται το λαπτοπ? 330 ευρω φαινονται λιγα, αλλα δεν ξερω τι τιμες παιζουν στην αγορα... http://www.e-tipos.com/offers/laptop Ουσιαστικα παιρνεις το λαπτοπ 330 απο 500 που εχει,απο μια γρηγορη αναζητηση στο σκρουτζ και το ιντερνετ δωρο.Εαν μπεις στην διαδικασια και κληρωθεις http://www.e-tipos.com/content/staticfiles/html/extras/termsofuse.html ειναι καλη περιπτωση. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
elysium Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2008 Share Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2008 ρε παιδια τι παιζει με την προσφορα του Ελευθερου Τυπου? Πως σας φαινεται το λαπτοπ? 330 ευρω φαινονται λιγα, αλλα δεν ξερω τι τιμες παιζουν στην αγορα... http://www.e-tipos.com/offers/laptop Έχει αρχαίο Sempron επεξεργαστή απ'οτι βλέπω στο link. Με 38 Ευρώ παραπάνω παίρνεις ΠΟΛΥ καλύτερο cpu (Dual-core) acer 5220 http://www.skroutz.gr/search?keyphrase=acer+5220&cat_id= Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pan82 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2008 Share Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2008 Σήμερα πήγα χτύπησα μια ακόμα κορνιζούλα από τα multirama για δωράκι που ήθελα να κάνω. Πήγα σε άλλο στην αρχή για να μη δώσω στόχο αλλά τελικά δε φαίνεται να χουν πουθενά τη κορνίζα κι έτσι κατέληξα στο ίδιο στο μεγάλο της μεσογείων αφού εκεί με παρέπεμψαν και τα άλλα καταστηματα για σίγουρα αλλιώς από βδομάδα θα παραλάβουν λέει. Σήμερα έδωσα βέβαια ψεύτικα στοιχεία τελείως μη μαζευτούν πολλά connx σε μενα. To αστείο είναι ότι χθες το πακέτο είναι ρουτερ δώρο αυτο το μπαουντεκ που δινει ο οτε ενώ σήμερα πήρα αυτό με το sagem να συμπληρώσω τη συλλογή μου Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
xaniamike Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2008 Share Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2008 Σε ευχαριστουμε πολυ! Αληθεια, πως μπορουμε να βλεπουμε το newsletter? -----Προστέθηκε 14/11/2008 στις 01 : 35 : 27----- Οχι τιποτα το τρομερο.. LG 22" WIDE W2242S-PF (5MS) TFT SCREEN 149ευρο.. στην κετρικη σελιδα του eshop πανω δεξια και κατω απο το πεδιο login εχει ενα πεδιο Εγγραφείτε στο Newsletter εκει δωσε το email σου Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
k_dinos Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2008 Share Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2008 Σε ευχαριστω πολυ! Αν πας να δεις το προιον εκτος του λινκ απο το Newsletter σου εχει κανονικα την τιμη Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
leftys Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2008 Share Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2008 Έχει αρχαίο Sempron επεξεργαστή απ'οτι βλέπω στο link. Με 38 Ευρώ παραπάνω παίρνεις ΠΟΛΥ καλύτερο cpu (Dual-core) acer 5220 http://www.skroutz.gr/search?keyphrase=acer+5220&cat_id= αυτο φοβομουνα, μηπως ειναι τιποτα παλιατζουρα, μοντελο προς αποσυρση οποτε μαζικα θα τα πασαρουνε σε μας... συγκρινομενο ομως με αυτα της ASUS EEE Pc δεν ειναι καλυτερο? Εχει τοσα επανω ενω της Ασους τιποτα... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ArisG88 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2008 Share Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2008 @leftys αλλη κατηγορια αυτος, αλλη κατηγορια τα Eee ομως Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
k_dinos Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2008 Share Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2008 Ακουσα στο ραδιοφωνο οτι εχει εγκαινια το Multirama στο Aιγαλεω και οτι εχει προσφορα κατι λαπτοπ! Δεν θυμαμαι ομως περισσοτερες πληροφοριες, ουτε για ποια μερα ειναι.. Ξερει κανεις κατι? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
POPPER Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2008 Share Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2008 φιλε στο e-shop.gr εννοεις? από my-shop.gr γιατί είναι κοντά μου (δεν πλήρωσα και μεταφορές) τα φέρνουν την επόμενη σφραγισμένα και άθικτα ... αλλά μπορείς και αλλού από skrouz. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.