arxaggelos Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2008 Share Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2008 Για κοιταξτε και αυτο εδω απο specs καλο φαινεται απο ποιοτητα ομως ποιος ξερει??:-) Σχολιάστηκε ήδη παραπάνω. Εγώ πάντως αν χρειαζόμουν τώρα laptop θα το σκεφτόμουν πολύ σοβαρά. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
filipoOS Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2008 Share Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2008 USB Memory Stick 8 GB το τεμάχιο 14,99€ * Μικρό αλλά θαυματουργό με γιγαντιαία χωρητικότητα 8 GB! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
k_dinos Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2008 Share Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2008 Που υπαρχει αυτο? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
angmar Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2008 Share Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2008 Σε πολλά μέρη και με διάφορα μεγέθη, δε ξέρω κατά πόσο είναι "προσφορά"... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ApSiMan Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2008 Share Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2008 USB Memory Stick 8 GBτο τεμάχιο 14,99€ * Μικρό αλλά θαυματουργό με γιγαντιαία χωρητικότητα 8 GB! Να έλεγες κ από ποιο μαγαζί.......:rolleyes: Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators Thresh Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2008 Super Moderators Share Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2008 κάτι μου λέει ότι θα σέρνεται... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
louben Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2008 Share Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2008 Προσφορα στα multirama Conn-x με δωρο ψηφιακη κορνιζα Philips 7'' απο φυλλαδιο στην ελευθεροτυπια... ΚΑποια επιπλεον πληροφορια για την Κορνιζα γιατι στο σαιτ δεν υπαρχει κατι. Ελπιζω να δουλεψει το γνωστο συστημα του κοννεξ..... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
arxaggelos Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2008 Share Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2008 κάτι μου λέει ότι θα σέρνεται... Πιθανότατα εννοεί αυτό. Αν ναι, κι εμένα δεν μου άρεσε που η σελίδα δεν αναφέρει ταχύτητες. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vagpap Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2008 Share Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2008 Αν από ταχύτητες είναι όπως είναι και τα mp3 innovator... πιο γρήγορα αγοράζεις 2 dvd, γυρνάς και τα καις, παρά τα αντιγράφεις σε αυτό... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
k_dinos Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2008 Share Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2008 Τελικα παντου τοσο εχουν τα 8GB.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
markelos Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2008 Share Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2008 Με μια πρόχειρη ματιά στο e-shop είδα ότι οι ταχύτητες παίζουν στα 10MB/s ανάγνωση, 7MB/s εγγραφή κατά μέσο όρο, εκτός από τα kingston που τα περισσότερα έχουν ταχύτητα ανάγνωσης μέχρι 6MB/sec, εγγραφής μέχρι 3MB/sec Αυτά με 15-17 ευρώ. Στα 21 ευρώ υπάρχει ένα της corsair που τρέχει μέχρι 19MB/sec ανάγνωση, μέχρι 13MB/sec εγγραφή Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
xouzel Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2008 Share Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2008 Η Ηλεκτρονικη εχει προσφορα καποιες τηλεορασεις και θελω γνωμες, γιατι σκεφτομαι να αλλαξω την παλια μου SONY. Λοιπον 1)SONY KDL-46D3000 --> 1950€, 2)SAMSUNG LE40F86BD -->1305 € ΚΑΙ 3)PHILIPS 42PFL 9732D -->1869 €. Μαλλον για παλια μοντελα τις κοβω, γιαυτο θα ηθελα να με συμβουλευσετε. Καποια απο αυτες η παμε αλλου;; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
opera Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2008 Share Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2008 εδώ για καλές ταχύτητες αν δες ενοχλεί ο όγκος http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.555266 τα χαρακτηριστικά εδώ http://www.memoryc.com/usb/flashdrives/8gboczatv.html Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
louben Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2008 Share Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2008 παιδια τελικα τι εγινε με την κορνιζα του μουλτιραμα.Την πηρε κανεις???Το σαιτ δε λεει κατι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tmjuju Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2008 Share Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2008 εδώ για καλές ταχύτητες αν δες ενοχλεί ο όγκοςhttp://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.555266 τα χαρακτηριστικά εδώ http://www.memoryc.com/usb/flashdrives/8gboczatv.html ΤΝΧ! που το μοιράζεσαι! [tnx for sharing] Πραγματικά καλή ταχύτητα σε καλή τιμή! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.