Mr V Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2008 Share Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2008 ασε ρε φιλε χωρις να στειλεις το παλιο!!!!και που ξερανε οτι το παλιο δεν δουλευε???καταλαβαν απο την φωνη σου οτι εισαι ατομο εμπιστοσυνης??? ΔΕΝ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΑΥΤΑ!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
poscaman Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2008 Share Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2008 εεε,χμ,πολλες εταιρειες το κανουν αυτο.ερχεται κουριερ,παιρνει το παλιο και σου δινει το καινουριο... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
arxaggelos Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2008 Share Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2008 εεε,χμ,πολλες εταιρειες το κανουν αυτο.ερχεται κουριερ,παιρνει το παλιο και σου δινει το καινουριο... εγώ το mp3 το έστειλα πίσω και είχα μια αγωνία αν τελικά θα έρθει άλλο αλλά τελικά όλα καλά, ήταν μέσα στην "no questions asked" πολιτική του Lidl. Για αυτό και δεν με χαλάει να ψωνίζω από εκεί. Δεν λέω ότι είναι θαάνατα, απλώς δεν νομίζω ότι χαλάνε συχνότερα από τις υπόλοιπες μάρκες. Και μόνο που τα παίρνουν πίσω αν δεν σου κάνουν, ξεπακεταρισμένα μέσα σε ένα μήνα χωρίς μα και μου, τι να λέμε τώρα... Ελπίζω και το Aldi με το καλό να μη μας τα χαλάσει, στη Γερμανία μια φορά έχει καλό όνομα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
louben Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2008 Share Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2008 ασε ρε φιλε χωρις να στειλεις το παλιο!!!!και που ξερανε οτι το παλιο δεν δουλευε???καταλαβαν απο την φωνη σου οτι εισαι ατομο εμπιστοσυνης???ΔΕΝ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΑΥΤΑ!!! ΚΑι ομως γινονται!!!!! Αν ψαξεις τα θρεντ θ α δεις ενα που ειχα βαλει οταν εγινε η φαση.Ο σταθμος εκανε 12-13 ευρω οποτε στα @#$#@ τους.Πηρα ενα 0800 που ειχε η εγγυηση βγηκε ενα ατομο στη γερμανια απο οτι μου ειπε το οποιο μιλουσε ελληνικα μου λεει εκανες αυτο, εκανες εκεινο, του ειπα ναι , και μου λεει οκ θα στειλουμε καινουργιο στην χ διευθυνση οπως και εγινε. Τον συμφερε περισσοτερο νομιζεις να στειλει κουριερ για ενα προιον 12-13 ευρω??? Μετα απο λιγο καιρο το ελαβα και το εχω ακομη. Σου φαινεται κουφη η ιστορια? Και προσεχε λιγο το υφος σου αν δεν εχεις ιδια πειρα...... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nikolai1980 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2008 Share Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2008 συμφωνα με τα οσα ειχε πει γερμανος πωλητης σε ξαδρφη μου στη γερμανια τα προιοντα οπως p.c και hardware ειναι ολα γνωστων branches που εχου κανει εμπορικες συμφωνιες με το συγκεκριμενο καταστημα για να μπαινουν στα προιοντα τους επανω φιρμες οπως η παραπανω.καμια απολυτως διαφορα με τα μοντελα που ξερουμε ως samsung ,hp κτλ.και η πραξη εδειξε οτι οι αγοραστες των προιοντωνστη γερμανια εμειναν ικανοποιημενοι.Δεν εχω αποψη επι του θεματος αλλα εχω αποψη για τον ελληναρα ξερολα που πληρωνει για 100πυρηνους επεξεργαστες χωρις να ξερει τι ειναι το mouse Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
chameleo69 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2008 Share Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2008 Παιδιά δεν ξέρω αν είναι προσφορά, αλλά εγώ τσίμπησα αυτό εδώ για 5 € από κατάστημα carrefour (και να φανταστείτε ότι όταν το πήρα από το ράφι είχε τιμή 0,01 αλλά ο βλάκας δεν έκανα θέμα). Στα Praktiker που πήγα εχθές το είχε 19.99 € (ακριβώς το ίδιο). Περιττό να πώ ότι έχω μείνει απόλυτα ικανοποιημένος!!! http://h10025.www1.hp.com/ewfrf/wc/manualCategory?lc=en&cc=us&dlc=en&product=3643932& http://www.skypeshop.co.il/product_info.php?cPath=65&products_id=287 Δυστυχώς δεν μπόρεσα να βρώ κάποια άλλη σελίδα με τα χαρακτηριστικά του. Σε ποιο Carrefour το βρήκες; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Yperaspisths Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2008 Share Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2008 Οτι θελουν κανουν στα μαγαζια. Κανεις δεν τους ελεγχει και κανουν συμφωνιες μεταξυ τους. Επειδη κοιταω καθημερινα eshop και πλασιο σας λεω οτι ανεβαζουν και κατεβαζουν μαζι τις τιμες. Εξαφανιζουν και εμφανιζουν προιοντα αναλογα με την ζητηση κ.τ.λ Το cosmos s το πουλουσαν στα 179 ευρο και τωρα στα 230. Το haf 932 στα 119 και τωρα δεν υπαρχει πουθενα παρα μονο σε ενα καταστημα για 180 ευρο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
lef50 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2008 Share Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2008 Οτι θελουν κανουν στα μαγαζια. Κανεις δεν τους ελεγχει και κανουν συμφωνιες μεταξυ τους. Επειδη κοιταω καθημερινα eshop και πλασιο σας λεω οτι ανεβαζουν και κατεβαζουν μαζι τις τιμες. Εξαφανιζουν και εμφανιζουν προιοντα αναλογα με την ζητηση κ.τ.λ Το cosmos s το πουλουσαν στα 179 ευρο και τωρα στα 230. Το haf 932 στα 119 και τωρα δεν υπαρχει πουθενα παρα μονο σε ενα καταστημα για 180 ευρο Συμφωνω ατιμες εταιριεςκαλημερα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alkis13 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2008 Share Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2008 Παιδια οι προσφορες με τα connex σταματησαν ετσι? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Γιάννης Platano Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2008 Share Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2008 http://www.e-tipos.com/offers/laptop Για τους 500 τυχερους ισως ειναι καλη τιμη. Σημαντικο οτι Το πακέτο 6μηνης ΔΩΡΕΑΝ ADSL in a box σύνδεσης της Forthnet περιλαμβάνει 6 μήνες δωρεάν πρόσβαση στο internet, μέσω του δικτύου Forthnet, με δέσμευση του τυχερού να συνεχίσει την καταβολή συνδρομής στη Forthnet για 6 ακόμη μήνες (μετά το τέλος της δωρεάν πρόσβασης) με δικές του δαπάνες, αντί μηνιαίου πάγιου ποσού 19,50€(με ΦΠΑ). Το πακέτο σύνδεσης είναι προαιρετικό. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
doc Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2008 Share Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2008 Προσφορα στα multirama Conn-x με δωρο ψηφιακη κορνιζα Philips 7'' απο φυλλαδιο στην ελευθεροτυπια... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
koprodogis Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2008 Share Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2008 τι περιεργο δωρακι ειναι αυτο???Κορζινα ηθελαν να ξαστοκαρουν? Και αποτι βλεπω δινουν ακριβη κορνιζα σε σχεση με αυτες που πουλανε. Στα ιδια λεφτα διναν εκει ενα δισκο ενος τερα(και θα γινονταν πολεμος αυριο σε ολα τα καταστηματα) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pouana Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2008 Share Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2008 Προσφορα στα multirama Conn-x με δωρο ψηφιακη κορνιζα Philips 7'' απο φυλλαδιο στην ελευθεροτυπια... δινεις στοιχεια στο multirama η καλη ωρα σαν το πλαισιο??? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
doc Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2008 Share Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2008 Θα δειξει απο αυριο...Οποιος παρει ας ενημερωσει Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
arkon Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2008 Share Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2008 Για κοιταξτε και αυτο εδω απο specs καλο φαινεται απο ποιοτητα ομως ποιος ξερει??:-) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.