gorgar Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2008 Share Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2008 Σκέφτομαι να παραγγείλω δηλαδή από το amazon της Αμερικής ένα micro hifi και δεν ξέρω αν πρέπει να τους εμπιστευτώ? Δεν υπάρχει καμιά αξιόπιστη εταιρία δηλαδή?Γιατί αυτή δεν μου κάνει και πολύ κουκου... Ευχαριστώ Φιλικά Δημήτρης απλα καντην ενα search στο google να δεις τι θα βρεις για αυτην παντως σε ολα τα συγκριτικα την ειχαν μεσα την θεωρουν πιο ακριβη γιατι δεν λαμβανουν υποψη οτι στελνει και με ταχυδρομειο που οι αλλες δεν στελνουν αλλα προτεινε σε προηγουμενο post οσον αφορα με κουριερ μια αλλη ενα παιδι που την εχει δοκιμασει κιολας το αμαζον δεν στελνει μεγαλα αντικειμενα ελλαδα ή ειναι ακριβα τα μεταφορικα? γιατι βιβλια και τετοια εχουμε παρει απ το αμερικανικο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Nearly_God Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2008 Share Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2008 Χριστουγεννιάτικη προσφορά Ssangyong: Με την αγορά ενός Rexton II 2.7lt Diesel ή Rexton II 3.2lt Βενζίνη, δώρο το Chevrolet Matiz! Μπορεί να μην αναφέρεται καθαρά σε αγορά υλικού τεχνολογίας όπου και αναφέρεται το παρόν thread αλλά με τα τόσα off topic μηνύματα εδώ μέσα δεν νομίζω αυτό να πειράζει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jabar Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2008 Share Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2008 Χριστουγεννιάτικη προσφορά Ssangyong: Με την αγορά ενός Rexton II 2.7lt Diesel ή Rexton II 3.2lt Βενζίνη, δώρο το Chevrolet Matiz! Μπορεί να μην αναφέρεται καθαρά σε αγορά υλικού τεχνολογίας όπου και αναφέρεται το παρόν thread αλλά με τα τόσα off topic μηνύματα εδώ μέσα δεν νομίζω αυτό να πειράζει. μας τρως το μεροκαματο φιλαρακι...:)το χω δωσει στην προηγουμενη σελιδα,,, Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tsavi1991 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2008 Share Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2008 δειτε στο you εχει προσφορες σε κατι ηχεια για psp μια τιμονιερα λειτουργικο vista και ελαχιστα κομματια mp4 crypto 2 gb Υ.Γ.και κατι αλλα που κατα την γνωμη μου δεν αξιζουν... http://www.you.gr/b2c_iqshop/catalog/categorieInPath.do?key=0/A3EF4AA0AB025240B40E64176412676E/02C1E49DB834D248B8D8F2A81414B2CD Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
arxaggelos Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2008 Share Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2008 Το Aldi για τα εγκαίνιά του 13/11 έχει τα παραθέτω όπως τα λέει): -Λαπτοπ Medion: 16", Intel Core 2 Duo P7350 (2GHz, cache 3mb L2, FSB 1066MHz), nVidia GeForce 9600M GS DirectX 10, HDD 320 GB, MS Windows Vista Home + MS Office Home, Intel Wireless WiFi Link 5100AGN, Κάρτα Express DVB-T Tv-Tuner, υποδοχή eSata, DVDRW 8x, Webcam VGA+Mic, Βιομετρικό fingerprint scanner με 3 χρόνια εγγύηση και μαζί τσάντα, usb, mouse κλπ (με αυτό το "κλπ" δεν ξέρω τί εννοεί) Αν δεν σας ενοχλεί η μάρκα, είναι καλό value for money. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kantaras Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2008 Share Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2008 aldi=? τιμη δεν μας ειπες.ευχαριστω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
xristakits Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2008 Share Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2008 Το Aldi για τα εγκαίνιά του 13/11 έχει τα παραθέτω όπως τα λέει):-Λαπτοπ Medion: 16", Intel Core 2 Duo P7350 (2GHz, cache 3mb L2, FSB 1066MHz), nVidia GeForce 9600M GS DirectX 10, HDD 320 GB, MS Windows Vista Home + MS Office Home, Intel Wireless WiFi Link 5100AGN, Κάρτα Express DVB-T Tv-Tuner, υποδοχή eSata, DVDRW 8x, Webcam VGA+Mic, Βιομετρικό fingerprint scanner με 3 χρόνια εγγύηση και μαζί τσάντα, usb, mouse κλπ (με αυτό το "κλπ" δεν ξέρω τί εννοεί) Αν δεν σας ενοχλεί η μάρκα, είναι καλό value for money. ποιο καταστημα? τιμη? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
o_magazatoras Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2008 Share Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2008 >http://aldi.gr/ ,πρώτη μούρη. Α ρε μπιγκμπράδα.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
yiankap Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2008 Share Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2008 Παιδιά δεν ξέρω αν είναι προσφορά, αλλά εγώ τσίμπησα αυτό εδώ για 5 € από κατάστημα carrefour (και να φανταστείτε ότι όταν το πήρα από το ράφι είχε τιμή 0,01 αλλά ο βλάκας δεν έκανα θέμα). Στα Praktiker που πήγα εχθές το είχε 19.99 € (ακριβώς το ίδιο). Περιττό να πώ ότι έχω μείνει απόλυτα ικανοποιημένος!!! http://h10025.www1.hp.com/ewfrf/wc/manualCategory?lc=en&cc=us&dlc=en&product=3643932& http://www.skypeshop.co.il/product_info.php?cPath=65&products_id=287 Δυστυχώς δεν μπόρεσα να βρώ κάποια άλλη σελίδα με τα χαρακτηριστικά του. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
teodkats Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2008 Share Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2008 aldi=? τιμη δεν μας ειπες.ευχαριστω MEDION® AKOYA® P6612 16" το τεμάχιο 769€ Τα αξίζει αυτά τα χρήματα;;;; * Επεξεργαστής Intel® Core™ 2 Duo P7350 (2.0 GHz, μνήμη cache 3 MB L2, FSB 1.066 MHz) * Κάρτα γραφικών NVIDIA® GeForce® 9600M GS DirectX® 10 * Σκληρός δίσκος 320 GB * Λογισμικό Windows Vista® Home Premium 32 bit, Microsoft® Works® 9 συμπεριλαμβανομένου του Microsoft® Office Home(60-day test version), MEDION Home Cinema Suite, Nero, Corel® Draw Essentials 3 +Corel® Media One™, Bullguard Internet Security * Ασύρματη σύνδεση δικτύου Intel® Wireless WiFi Link 5100AGN * Κάρτα Express DVB-T TV-Tuner * Υποδοχή eSATA * Μονάδα εγγραφής/ανάγνωσης DVD-/CD 8 x πολλαπλών λειτουργιών * Ενσωματωμένη κάμερα VGA web με μικρόφωνο * Αξεσουάρ: τσάντα, USB, mouse κ.ά. * Βιομετρικός σαρωτής δακτυλικών αποτυπωμάτων Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kantaras Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2008 Share Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2008 για τα χαρακτηριστικα ναι ,αλλα για την μαρκα medion που ειναι :fear: ασε που το aldi ειναι τωρα που τσεκαρα μουφα-καταστημα σε στυλ lidl Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
arxaggelos Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2008 Share Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2008 sorry παιδιά είναι στα 769Ε. καλή τιμη. ναι, τα άλντι είναι τύπου λιντλ αλλά από τα λιντλ δεν μου χάλασε ακόμη τπτ, κι έχει και 3 χρόνια εγγύηση. αυτές οι εταιρίες προσέχουν πολύ το αφτερ σειλς τους πάντως έχετε υπόψη Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
teodkats Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2008 Share Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2008 sorry παιδιά είναι στα 769Ε. καλή τιμη.ναι, τα άλντι είναι τύπου λιντλ αλλά από τα λιντλ δεν μου χάλασε ακόμη τπτ, κι έχει και 3 χρόνια εγγύηση. αυτές οι εταιρίες προσέχουν πολύ το αφτερ σειλς τους πάντως έχετε υπόψη Εγγύηση για που; Θα έχει για Ελλάδα ή θα πρέπει να το στείλεις εξωτερικό;; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
arxaggelos Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2008 Share Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2008 Εγγύηση για που; Θα έχει για Ελλάδα ή θα πρέπει να το στείλεις εξωτερικό;; Πάντως το Lidl δεν τα στέλνει έξω, έχει συμβεβλημένες εταιρίες service εδώ που αναλαμβάνουν επισκευές. Κάποτε είχα ένα θέμα με ένα mp3 player και μου το αντικατέστησαν μετά από ενάμιση χρόνο χωρίς πολλά πολλά μέσα σε 1 εβδομάδα. To Aldi τώρα ανοίγει οπότε δεν ξέρω την πολιτική του, και φαντάζομαι αν κάποιος ενδιαφέρεται καλύτερα να πάρει τηλ πρώτα για σιγουριά γιατί είναι όντως σημαντικό αυτό που ρωτάς. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
louben Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2008 Share Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2008 ΠΑιδια το lidl εχει κορυφαιο σερβις στα παντα τι να λεμε τωρα...... Εμενα οτι μου χαλασε(ολα 3 χρονια εγγυηση ) μου το αντικατεστησαν αμεσως.Ενα δορυφορικο σταθμο που ειχα εγορασει απο εκει μου τον αντικατεστησαν χωρις καν να στειλω τον παλιο.Οι ανθρωποι εχουν σερβις ευρωπης οχι ελλαδας..... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.