pigas0s Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2007 Share Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2007 tin selida tin meletisa prin mia bdomada kai einai poli kali ektos ean ekseresoume kapia eksoda apostolis se kapia proionta ala einai poli kali Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
giankyr Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2007 Share Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2007 tin selida tin meletisa prin mia bdomada kai einai poli kali ektos ean ekseresoume kapia eksoda apostolis se kapia proionta ala einai poli kali Ποιά σελίδα? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dreaming123 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2007 Share Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2007 Λογικά για το πλαίσιο θα λέει... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
okeanos111 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2008 Share Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2008 νομιζω οτι συμφερει,αν συνηθιζετε τα ξενα σαιτς, με λιγα μεταφορικα,αλλα χωρις δοσεις κ καρτες. http://www.pixmania.com/gr/gr/11124/xx/xx/1899/9/criteresn_BA00001608-BV00110491.html?s=11124&m=xx&t=xx&categorieid=9&cat=1899&display=0&startrow=1&orderBy=&sortBy=&articleId=0 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Poison6 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2008 Share Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2008 απο τις εκπτώσεις που αρχίζουν 15 Ιανουαρίου υπάρχει περίπτωση να δουμε μειώσεις τιμών σε οθόνες και hardware γενικότερα? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
okeanos111 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2008 Share Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2008 Αν κ στα "κομματια" pc, συνηθως γινονται ολη την διαρκεια του χρονου! Εγω προσωπικα εψαχνα καπου 2 μηνες να κατεβουν οι τιμες στην μητρικη κ την οθονη της υπογραφης μου, τα οποια πηρα αυτες τις μερες μειον 60ε περιπου Στην οθονη"επεζε" διαφορα μισο,ναι 0,5 ε, με 2 πολυ γνωστα μας σαιτς Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nodas_21greek Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2008 Share Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2008 Παίδες δεν πρόλαβα στην tv διαφήμιση του Κωτσόβολου για 32αρα lcd στα 400κάτι ευρώ. Στο σάιτ δεν λέει κάτι. Ξέρει κανείς ποιο μοντέλο είναι και στα πόσα ευρά ακριβώς; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kavaliotis Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2008 Share Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2008 Παίδες δεν πρόλαβα στην tv διαφήμιση του Κωτσόβολου για 32αρα lcd στα 400κάτι ευρώ. Στο σάιτ δεν λέει κάτι. Ξέρει κανείς ποιο μοντέλο είναι και στα πόσα ευρά ακριβώς; LG 32LC51 στα ?449, το ειδα σε φυλλαδιο του Κωτσοβολου... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Droidlock Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2008 Share Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2008 Φορητος Υπολογιστης Advent με 399 ευρω απο τον Κωτσοβολο , δεν ξερω παραπανω λεπτομεριες απλα μια διαφημιση ειδα στην τηλεοραση Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alexzzz Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2008 Share Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2008 Φορητος Υπολογιστης Advent με 399 ευρω απο τον Κοτσοβωλο , δεν ξερω παραπανω λεπτομεριες απλα μια διαφημιση ειδα στην τηλεοραση μου το είπαν και μένα αλλά δεν το είδα ακόμα. Άμα είναι τίποτα καλό θα τρέξω να πάρω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alexzzz Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2008 Share Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2008 Λοιπόν πήγα και ρώτησα σήμερα. Είναι Core Duo (στα 1.7 μου φαίνεται) με 1gb ram και 120gb δίσκο. Μάρκα δεν συγκράτησα γιατί την άκουγα για πρώτη φορά. 399?. Από αύριο μου είπαν. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kosmasgr Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2008 Share Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2008 Εντάξει για κάποιον που θέλει απλά να χει laptop για εργασίες , μουσική κλπ είναι μια χαρά Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alexzzz Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2008 Share Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2008 Εντάξει για κάποιον που θέλει απλά να χει laptop για εργασίες , μουσική κλπ είναι μια χαρά Ναι. Δεν ξέρω όμως τι θα γίνει με διαθεσιμότητα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Apoptygma Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2008 Share Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2008 Έχει ένα Αdvent στο site τους αυτό πρέπει να ναι, με 1gb ram αντί για 2. Ακόμα όμως το έχει τιμολογημένο 699Ε . Τους έμειναν και τα σπρώχνουν τώρα να φύγουν. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
polisv Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2008 Share Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2008 Έχει ένα Αdvent στο site τους αυτό πρέπει να ναι, με 1gb ram αντί για 2. Ακόμα όμως το έχει τιμολογημένο 699Ε . Τους έμειναν και τα σπρώχνουν τώρα να φύγουν. Παιδιά μόλις πήρα τηλ και που είπαν ότι εξαντλήθηκαν Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.