Προς το περιεχόμενο

_ Προσφορές Καταστημάτων _

madsc

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 5,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

νομιζω οτι συμφερει,αν συνηθιζετε τα ξενα σαιτς, με λιγα μεταφορικα,αλλα χωρις δοσεις κ καρτες.B)

http://www.pixmania.com/gr/gr/11124/xx/xx/1899/9/criteresn_BA00001608-BV00110491.html?s=11124&m=xx&t=xx&categorieid=9&cat=1899&display=0&startrow=1&orderBy=&sortBy=&articleId=0

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

:-)

Αν κ στα "κομματια" pc, συνηθως γινονται ολη την διαρκεια του χρονου!

Εγω προσωπικα εψαχνα καπου 2 μηνες να κατεβουν οι τιμες στην μητρικη κ την οθονη της υπογραφης μου, τα οποια πηρα αυτες τις μερες μειον 60ε περιπου:-)

Στην οθονη"επεζε" διαφορα μισο,ναι 0,5 ε, με 2 πολυ γνωστα μας σαιτς :shifty:

Παίδες δεν πρόλαβα στην tv διαφήμιση του Κωτσόβολου για 32αρα lcd στα 400κάτι ευρώ. Στο σάιτ δεν λέει κάτι. Ξέρει κανείς ποιο μοντέλο είναι και στα πόσα ευρά ακριβώς;

Παίδες δεν πρόλαβα στην tv διαφήμιση του Κωτσόβολου για 32αρα lcd στα 400κάτι ευρώ. Στο σάιτ δεν λέει κάτι. Ξέρει κανείς ποιο μοντέλο είναι και στα πόσα ευρά ακριβώς;

LG 32LC51 στα ?449, το ειδα σε φυλλαδιο του Κωτσοβολου...

Φορητος Υπολογιστης Advent με 399 ευρω απο τον Κοτσοβωλο , δεν ξερω παραπανω λεπτομεριες απλα μια διαφημιση ειδα στην τηλεοραση

μου το είπαν και μένα αλλά δεν το είδα ακόμα. Άμα είναι τίποτα καλό θα τρέξω να πάρω.

Λοιπόν πήγα και ρώτησα σήμερα. Είναι Core Duo (στα 1.7 μου φαίνεται) με 1gb ram και 120gb δίσκο. Μάρκα δεν συγκράτησα γιατί την άκουγα για πρώτη φορά. 399?. Από αύριο μου είπαν.

Εντάξει για κάποιον που θέλει απλά να χει laptop για εργασίες , μουσική κλπ είναι μια χαρά :)

Ναι. Δεν ξέρω όμως τι θα γίνει με διαθεσιμότητα.

Έχει ένα Αdvent στο site τους αυτό πρέπει να ναι, με 1gb ram αντί για 2. Ακόμα όμως το έχει τιμολογημένο 699Ε :mrgreen:. Τους έμειναν και τα σπρώχνουν τώρα να φύγουν.

Έχει ένα Αdvent στο site τους αυτό πρέπει να ναι, με 1gb ram αντί για 2. Ακόμα όμως το έχει τιμολογημένο 699Ε :mrgreen:. Τους έμειναν και τα σπρώχνουν τώρα να φύγουν.

Παιδιά μόλις πήρα τηλ και που είπαν ότι εξαντλήθηκαν

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...