Vatos_locos Δημοσ. 3 Μαΐου 2007 Share Δημοσ. 3 Μαΐου 2007 εγώ πάντως ένα τέτοιο τo πήρα από τον σικάρη γύρο στα 6 ευρώ αλλά είναι μόνο για sd καρτούλες Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
metalmike Δημοσ. 4 Μαΐου 2007 Share Δημοσ. 4 Μαΐου 2007 Για ms duo pro υπαρχει τιποτε παρομοιο παιδια; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jaggelo Δημοσ. 4 Μαΐου 2007 Share Δημοσ. 4 Μαΐου 2007 Στα supermarket Plus απο 07-05-2007 αγαπητοί μου έχει μια καλή κατά την γνώμη μου προσφορά κάρτα SD 2GB με usb card reader (διαβάζει κάρτες SD και MMC USB 2.0 kai 1.1 μόνο με 22 ευρώ και 60 μήνες εγγύηση όσοι πιστοί προλάβετε. http://www.plus.gr Thanks !!! H timi pantos einai super Oso gia tous 60 mines guarantee...siga min to xriazome eos tote Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nik00ss Δημοσ. 4 Μαΐου 2007 Share Δημοσ. 4 Μαΐου 2007 δεν ξερω.επιφυλασομαι για τις προσφορες.συνηθως ειναι hardware παλιοτερης τεχνολογιας,οι στοκ.www.skroutz.gr .οτι θες βρισκεις. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
harrys23 Δημοσ. 5 Μαΐου 2007 Share Δημοσ. 5 Μαΐου 2007 δεν ξερω.επιφυλασομαι για τις προσφορες.συνηθως ειναι hardware παλιοτερης τεχνολογιας,οι στοκ.www.skroutz.gr .οτι θες βρισκεις. ισως αλλα εδω εχουμε να κανουμε με USB 2.0 kai 1.1 αν ηταν 1.1 USB ισως. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
telikiasmenos Δημοσ. 7 Μαΐου 2007 Share Δημοσ. 7 Μαΐου 2007 Έπεσε το μάτι μου σε αυτόν τον εξωτερικό σκληρό δίσκο. Νομίζω ότι είναι πολύ καλή η τιμή του και είπα να το αναφέρω... Western Digital Elements External USB2.0 500GB τιμή: 121,38 ? http://www.msystems.gr/v_products.asp?v_Cat=2030&v_Item=5200 ...καλές αγορές! ;-) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Guerriero4 Δημοσ. 7 Μαΐου 2007 Share Δημοσ. 7 Μαΐου 2007 Έπεσε το μάτι μου σε αυτόν τον εξωτερικό σκληρό δίσκο. Νομίζω ότι είναι πολύ καλή η τιμή του και είπα να το αναφέρω... Western Digital Elements External USB2.0 500GB τιμή: 121,38 ? http://www.msystems.gr/v_products.asp?v_Cat=2030&v_Item=5200 ...καλές αγορές! ;-) den mou to anoigei Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
felikas Δημοσ. 7 Μαΐου 2007 Share Δημοσ. 7 Μαΐου 2007 Πολύ καλή η τιμούλα, αλλά μάρκα elements??? Δεν είδα να γράφει πουθενά WD. Τι σόι είναι αυτή; Εαν κάποιος είναι τυχερός κ δεν του πάθει τίποτα, αξίζει. Αλλιώς... edit: Οκ, το γράφει powered by WD! και πάλι, κάτι δεν μου κολάει... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
washcloud Δημοσ. 7 Μαΐου 2007 Share Δημοσ. 7 Μαΐου 2007 h marka einai western digital... dhladh,opws leei kai to site, "powered by western digital"...Profanws einai etairia poy ftiaxnei diskoys me yliko ths WD.... Pantws,me toys ekswterikous polla akouw...Opote,ti ta 8es...Pairneis "marka" kai soy vgainei "potato"...Kai pairneis "potato" kammia fora,kai soy vgainei doggy... (to "oysiastiko" anhsyxhtiko,einai h mikrh eggyhsh...2 xronia(oxi oti oi original me 3 einai "asfalhs" agora...alla leme twra) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
telikiasmenos Δημοσ. 7 Μαΐου 2007 Share Δημοσ. 7 Μαΐου 2007 Νομίζω ότι σε εξωτερικούς HDD 2 χρόνια είναι το μέγιστο που έχω δει. περισσότερα εδω... http://www.elementsbywd.com/en/ ( Αν πατήσετε στο support ή στο warranty θα σας πάει στην WD;-) ) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
felikas Δημοσ. 7 Μαΐου 2007 Share Δημοσ. 7 Μαΐου 2007 ( Αν πατήσετε στο support ή στο warranty θα σας πάει στην WD;-) ) Πάω πάσο! Καλή προσφορά! Κ σκεφτόμουν να έβαζα τον Samsung 500GB internal. Για να δούμε... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
S2Katana Δημοσ. 8 Μαΐου 2007 Share Δημοσ. 8 Μαΐου 2007 Πολυ καλη τιμη! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
aspirin Δημοσ. 9 Μαΐου 2007 Share Δημοσ. 9 Μαΐου 2007 παιδιά έχει το eshop ένα seasoninc 380 με 56 ευρώ! Σούπερ τίμή για ένα τροφοδοτικό που μαμάει και δέρνει. Καταρχήν είναι τρελά αθόρυβο. Επίσης σηκώνει πολύ πράγμα. Εγώ το έχω σε μη ενεργειοβόρο σύστημα αλλά έχω διαβάσει ότι σηκώνει c2d, 2gb ram, 2 diskous και τα σχετικά. Τη θεωρώ μεγάλη ευκαιρία Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
christarass Δημοσ. 10 Μαΐου 2007 Share Δημοσ. 10 Μαΐου 2007 elpizw kai egw na boh8hsw me ayto to post. epidh psaxnw na parw 5.1 hxeia brhka ta z 5400 160 me 170e den 8umamai akribws... sta multirama. an kapoios endiaferetai gia ayta ta hxeia einai polu kalh h timh ayth... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
felikas Δημοσ. 13 Μαΐου 2007 Share Δημοσ. 13 Μαΐου 2007 2*1GB DDR2 800ΜΗz στο Πλαίσιο! http://www.plaisio.gr/product.aspx?catalog=1&category=18&product=964743 Για τη μάρκα δεν ξέρω τι "παίζει", αλλά η τιμή είναι φωτιά! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.