alexzzz Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2008 Ναι. Εμένα δεν με ξαναενοχλήσαν και μου χρωστάν και μια σύνδεση ακόμα.
notissfak Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2008 τέλεια...να σου πω την αλήθεια το είχα ξεγράψει το θέμα.αλλά αυτό το email ήταν σαν δώρο!
gorgar Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2008 Καμια αξιοπιστη κ σχετικα φτηνη υπαρχει??καταρχας θα παρακαλουσα η συσητηση να μεταφερθει σε αλλο thread γιατι ψιλοξεφευγουμε αυτη φαινεται φερεγγυα και στελνει με ταχυδρομειο gwww.usglobalmail.com αλλα καλα ειναι να δεις στο google για καμια certified αυτη ας πουμε ειναι απ το bbb και οι τιμες ξεκιναν απο 10$ το μηνα 100 το χρονο και 5 $ περιπου αποστολη χωρις insurance 15 με
panosno1com Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2008 αν εχει δει καποιος το φυλλαδιο του electroworld και εχει τυχει να παει απο κοντα στο καταστημα,ή αν ξερει γενικα:εχει μεσα με 15 ευρω ηχεία 2.1..νταξει 15ευρω ειναι αλλα λεει οτι εχει ισχυς 200W..αληθευει??
greekparot Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2008 Τα 200W δεν ειναι πραγματικα. Τα RMS να κοιτας.
arxaggelos Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2008 Designάτος σκληρός 1TB στο Multirama me 115Ε
k_dinos Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2008 Αρχιζουν και πεφτουν οι τιμες στους σκληρους, για 1ΤΒ εχω δει και με 99ευρω. Η γνωμη μου ειναι πως ειναι καλυτερα να παρει καποιος μια θηκη οπως αυτη που εχει και e-sata (1ΤΒ ειναι αυτο, θα παιρνει ωρα η μεταφορα μεγαλων αρχειων), και μετα να βαλει οτι σκληρο θελει μεσα που συνηθως ειναι και πιο φθηνοι αλλα και ανωτεροι σε επιδοσεις (32MB BUFFER).
arxaggelos Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2008 Αρχιζουν και πεφτουν οι τιμες στους σκληρους, για 1ΤΒ εχω δει και με 99ευρω. Ναι, τόσο έχει ο Maxtor στο Πλαίσιο (αν θυμηθούν ποτέ να τον ξαναφέρουν) απλώς η LaCie τους design δίσκους τους έχει ακριβότερα (Poulton, Porsche, Hecht), και τον πόσταρα για εκείνους που ενδιαφέρονται και για την εμφάνιση εκτός από το μέγεθος. Επιτέλους γενικά άρχισαν πράγματι να φτηναίνουν πολύ!:-)
kleidokratwr Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2008 Ντάξει καλό είναι να μην ξεχνάμε οτι το "design" δεν είναι και τόσο αντικειμενικό επιχείρημα ε. Κάτι που για κάποιον είναι "design-άτο" για μένα μπορεί να είναι "τρελή μούφα εμφανισιακά" ας πούμε. Το συγκεκριμένο προιόν, σχεδιαστικά είναι σαν τούβλο και δεν έχει να μου πει τίποτα. Η τιμή του δίσκου πάντως είναι καλή.
xouzel Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2008 Ντάξει καλό είναι να μην ξεχνάμε οτι το "design" δεν είναι και τόσο αντικειμενικό επιχείρημα ε. Κάτι που για κάποιον είναι "design-άτο" για μένα μπορεί να είναι "τρελή μούφα εμφανισιακά" ας πούμε. Το συγκεκριμένο προιόν, σχεδιαστικά είναι σαν τούβλο και δεν έχει να μου πει τίποτα. Η τιμή του δίσκου πάντως είναι καλή. +1000 Ενα μαυρο καλογυαλισμενο τουβλο
arxaggelos Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2008 Η αισθητική του design είναι όντως υποκειμενική, το γεγονός όμως ότι η LaCie το πουλάει για designάτο είναι αντικειμενικό, και με αυτό το σκεπτικό αποτελεί όντως προσφορά και για αυτό έγινε και το post για όποιον ενδιαφέρεται. Εγώ ας πούμε θα τον προτιμούσα από τον Maxtor που προανέφερα, περί ορέξεως...
kleidokratwr Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2008 Το γεγονός οτι η Lacie και τα διάφορα μαγαζια το λανσάρουν σαν "design-άτο" είναι μάλλον η ξεφτίλα της υπόθεσης. Αφήστε τον κόσμο να κρίνει. Δηλώσεις όπως η "..και εμφάνιση που κόβει την ανάσα!" (ή αντίοτοιχα άλλη παλιότερη δήλωση "asus killer" για όποιον θυμάται απο το ίδιο μαγαζί) μόνο αστείες είναι και δε σε κάνουν να τους πάρεις και πολύ στα σοβαρά. Για να μην παρεξηγηθώ επαναλαμβάνω οτι τα πάντα είναι γούστα, και δε πα να δηλώνει η Lacie οτι είναι και σχεδιαστικό κομψοτέχνημα. Εσένα μπορεί να σου αρέσει αλλα για μένα είναι τούβλο. Αυτός δεν είναι λόγος για να το δω σαν προσφορά. Ζητώ να μου υποδείξετε ποια προιόντα μου αρέσουν.
zeremefico Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2008 Τα μ**νιά και τα μοτέρια βρίσκονται σε λάθος χέρια... Σόρυ αλλά απασφάλισα ρε παιδιά με τόσο οφ-τόπικ, μια χαρά ήταν μην το χαλάμε τώρα. Έχουν κρίση αυτοί που διαβάζουν τις προσφορές και απ'ότι πιστεύω ανιδιοτέλεια υπάρχει...
jabar Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2008 λοιπον,στο μακρο θεσσαλονικη εχει 3-4 τιτλους ps3 10€+(11.9€) απο 2-3 τμχ....fifa 08,tony hawk κι 1 με αεροπλανα,blazing angels για...σκουπιστε τα....
Madlaine Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2008 Καμια αξιοπιστη κ σχετικα φτηνη υπαρχει?? Εγω χρησημοποιησα την International Checkout. Η αποστολη εγινε με UPS και σε 5 εργασιμες ειχα τα πραγματα στα χερια μου. Πληρωσα $14 για αποστολη απο το μαγαζι στην εταιρια και αλλα $50 στη UPS για ενα δεμα γυρο στο κιλο.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.