Προς το περιεχόμενο

_ Προσφορές Καταστημάτων _

madsc

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 5,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Και εμενα τελικα ηρθαν σημερα και τα εχω βαλει να φορτιζουν οσο για τον φιλο αλλα i-pod δεν εχω θελω να τα τεσταρω στον υπολογιστη και στο στερεοφωνικο.

Δημοσ.

Ναι παιζουν κανονικα,τα μονα κουμπια που δεν δουλευουν ειναι των τραγουδιων (<-/->) της φωνης παιζουν κανονικοτατα.

Δημοσ.
Και η βλακεία συνεχιζεται....ευχαριστούμε!

Την βλακεία δεν μπορώ να καταλάβω που την βλέπουν ορισμένα μελή,το θάμα δεν είναι για πρόσφορες άλλα και για σχολιασμό προσφορών όπως λέει το 1ο μήνυμα; Το you κατά πόλους είναι ένα αμφιλεγόμενο κατάστημα όποτε τι πειράζει που ενημερώνουμε τους άλλους χρήστες αν λάβαμε τα ακουστικά που παραγγείλαμε;

Όταν κατά εποχές saturn γινόταν το ίδιο τότε σας πείραζε; Δεν νομίζω,μάλιστα nickrobo εixες δημοσιεύσει και μήνυμα τότε που ρώταγες του άλλους που μπορείς να βρεις πράγματα σε πρόσφορες που τότε ήσουν όντως offtopic! Οπότε σκέψου λίγο καλύτερα πριν σχολιάσεις περί βλακείας την επόμενη φορά. Έτσι και αλλιώς η ενημέρωση για πρόσφορες συνεχίζεται στο παρών θεμα δεν το καταργήσαμε αυτο επειδή γράφουμε για τα ακούστηκα άπω το you!

Φιλικα

Δημοσ.
Την βλακεία δεν μπορώ να καταλάβω που την βλέπουν ορισμένα μελή,το θάμα δεν είναι για πρόσφορες άλλα και για σχολιασμό προσφορών όπως λέει το 1ο μήνυμα; Το you κατά πόλους είναι ένα αμφιλεγόμενο κατάστημα όποτε τι πειράζει που ενημερώνουμε τους άλλους χρήστες αν λάβαμε τα ακουστικά που παραγγείλαμε;

Δεν έχεις άδικο αλλα σκέψου, αν παρήγγειλαν 40 συμφορουμίτες τα ακουστικα και αρχίσουν όλοι "έλα μάλλον θαρθουν, έλα ερχονται, έλα αργούν,έλα καλά είναι τα ακουστικά?, αμαν δεν ήρθαν" θα γονατίσει το topic.

Και το λέω αυτό γιατί είδα τέτοια -κατα την ταπεινή μου κρίση- άσκοπα posts

Νομίζω έγινε αντιληπτό και σαφές οτι απο τα παιδιά που παρήγγειλαν το Σάββατο, κάποιοι δεν τα πήραν και αυτο το κρινει ο καθένας κατα το δοκούν.

Φιλικά πάντα :-)

Δημοσ.
Δεν έχεις άδικο αλλα σκέψου, αν παρήγγειλαν 40 συμφορουμίτες τα ακουστικα και αρχίσουν όλοι "έλα μάλλον θαρθουν, έλα ερχονται, έλα αργούν,έλα καλά είναι τα ακουστικά?, αμαν δεν ήρθαν" θα γονατίσει το topic.

Νομίζω έγινε αντιληπτό και σαφές οτι απο τα παιδιά που παρήγγειλαν το Σάββατο, κάποιοι δεν τα πήραν και αυτο το κρινει ο καθένας κατα το δοκούν.

+1

...........

Δημοσ.

Οταν αγοραζομαι καποιο προιον απο προσφορα χρησιμο ειναι για τους υπολοιπους να αναφερομαι αν ηταν ενταξει και λειτουργουσε απροβληματιστα και εαν οντως ηταν μια αγορα που αξιζε τα λεφτα της.

Επισης καποια αναφορα εαν η εξυπηρετηση απο το καταστημα και η αποστολη εαν ηταν και αυτες ενταξει σε φυσιολογικα πλαισια.

Τωρα για οσον αφορα το φορουν νομιζω οτι τα ποστ του τυπου ελα ερχονται και ελα ηρθαν μπορουν να σβηστουν μετα απο μερικες μερες μιας και δεν νομιζω οτι εχουν καμμια χρησιμοτητα μελλοντικη.

Δημοσ.
Ναι παιζουν κανονικα,τα μονα κουμπια που δεν δουλευουν ειναι των τραγουδιων (<-/->) της φωνης παιζουν κανονικοτατα.

Aν δε χρησιμοποιήσεις τον transmitter που είχε μέσα, αλλά το συνδέσεις κατευθείαν με το bluetooth του υπολογιστή σου, λογικά θα δουλέψουν κι αυτά. Μου δουλεύουν έτσι σε Macbook Pro (αλλάζει κανονικά τα κομμάτια σε iTunes) και ως handsfree συσκεύη σε sony-ericsson κινητό. Και συμφωνώ πως τα σχετικά μηνύματα θα έπρεπε να μεταφερθούν σε άλλο thread, αν δεν είναι κόπος :P

Δημοσ.

+1

Άσε που μας τα έχετε κάνει σαν... μπαλόνια!!! και ο οποιοσδήποτε αποξενώνεται... σκέφτεται ότι εδώ είναι μια παρέα 20 άτομα που παρήγγειλαν σήμερα από το ΓΙΟΥ χθες από το Κόνεξ, αλλά το νήμα γίνεται χάλια... δεν μπορεί να το παρακολουθήσει κανένας...

Δημοσ.
Aν δε χρησιμοποιήσεις τον transmitter που είχε μέσα, αλλά το συνδέσεις κατευθείαν με το bluetooth του υπολογιστή σου, λογικά θα δουλέψουν κι αυτά. Μου δουλεύουν έτσι σε Macbook Pro (αλλάζει κανονικά τα κομμάτια σε iTunes) και ως handsfree συσκεύη σε sony-ericsson κινητό. Και συμφωνώ πως τα σχετικά μηνύματα θα έπρεπε να μεταφερθούν σε άλλο thread, αν δεν είναι κόπος :P

Τι κωδικο εχει για να συνδεθει σε κινητο SE ειτε σε bluetooth υπολογιστη?

Off off ξερω :P:p

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...