papeipa Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2008 Δε θα πω πολλα , Τελειος ΗΧΟΣ ! ...απιστευτο μπασο.... το volume control παιζει κανονικα.
MINDER Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2008 Και εμενα τελικα ηρθαν σημερα και τα εχω βαλει να φορτιζουν οσο για τον φιλο αλλα i-pod δεν εχω θελω να τα τεσταρω στον υπολογιστη και στο στερεοφωνικο.
Danny7 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2008 εμενα μου ειπαν μεχρι τις 4 θα ερθουν!!!!συνδεονται κανονικα με τον υπολογιστη η οχι!?
Sadman Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2008 damn...εμενα παλι μονο κακες εντυπωσεις μου αφησε το you. Καλοακουστα
snik Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2008 Ναι παιζουν κανονικα,τα μονα κουμπια που δεν δουλευουν ειναι των τραγουδιων (<-/->) της φωνης παιζουν κανονικοτατα.
Danny7 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2008 ok ty snik!αντε αντε να μου ερθουν χD! edit:ηρθανννν!
snik Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2008 Και η βλακεία συνεχιζεται....ευχαριστούμε! Την βλακεία δεν μπορώ να καταλάβω που την βλέπουν ορισμένα μελή,το θάμα δεν είναι για πρόσφορες άλλα και για σχολιασμό προσφορών όπως λέει το 1ο μήνυμα; Το you κατά πόλους είναι ένα αμφιλεγόμενο κατάστημα όποτε τι πειράζει που ενημερώνουμε τους άλλους χρήστες αν λάβαμε τα ακουστικά που παραγγείλαμε; Όταν κατά εποχές saturn γινόταν το ίδιο τότε σας πείραζε; Δεν νομίζω,μάλιστα nickrobo εixες δημοσιεύσει και μήνυμα τότε που ρώταγες του άλλους που μπορείς να βρεις πράγματα σε πρόσφορες που τότε ήσουν όντως offtopic! Οπότε σκέψου λίγο καλύτερα πριν σχολιάσεις περί βλακείας την επόμενη φορά. Έτσι και αλλιώς η ενημέρωση για πρόσφορες συνεχίζεται στο παρών θεμα δεν το καταργήσαμε αυτο επειδή γράφουμε για τα ακούστηκα άπω το you! Φιλικα
Nauseas Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2008 Την βλακεία δεν μπορώ να καταλάβω που την βλέπουν ορισμένα μελή,το θάμα δεν είναι για πρόσφορες άλλα και για σχολιασμό προσφορών όπως λέει το 1ο μήνυμα; Το you κατά πόλους είναι ένα αμφιλεγόμενο κατάστημα όποτε τι πειράζει που ενημερώνουμε τους άλλους χρήστες αν λάβαμε τα ακουστικά που παραγγείλαμε; Δεν έχεις άδικο αλλα σκέψου, αν παρήγγειλαν 40 συμφορουμίτες τα ακουστικα και αρχίσουν όλοι "έλα μάλλον θαρθουν, έλα ερχονται, έλα αργούν,έλα καλά είναι τα ακουστικά?, αμαν δεν ήρθαν" θα γονατίσει το topic. Και το λέω αυτό γιατί είδα τέτοια -κατα την ταπεινή μου κρίση- άσκοπα posts Νομίζω έγινε αντιληπτό και σαφές οτι απο τα παιδιά που παρήγγειλαν το Σάββατο, κάποιοι δεν τα πήραν και αυτο το κρινει ο καθένας κατα το δοκούν. Φιλικά πάντα
elysium Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2008 Δεν έχεις άδικο αλλα σκέψου, αν παρήγγειλαν 40 συμφορουμίτες τα ακουστικα και αρχίσουν όλοι "έλα μάλλον θαρθουν, έλα ερχονται, έλα αργούν,έλα καλά είναι τα ακουστικά?, αμαν δεν ήρθαν" θα γονατίσει το topic. Και το λέω αυτό γιατί είδα τέτοια -κατα την ταπεινή μου κρίση- άσκοπα posts Νομίζω έγινε αντιληπτό και σαφές οτι απο τα παιδιά που παρήγγειλαν το Σάββατο, κάποιοι δεν τα πήραν και αυτο το κρινει ο καθένας κατα το δοκούν. Φιλικά πάντα +1 ...........
MINDER Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2008 Οταν αγοραζομαι καποιο προιον απο προσφορα χρησιμο ειναι για τους υπολοιπους να αναφερομαι αν ηταν ενταξει και λειτουργουσε απροβληματιστα και εαν οντως ηταν μια αγορα που αξιζε τα λεφτα της. Επισης καποια αναφορα εαν η εξυπηρετηση απο το καταστημα και η αποστολη εαν ηταν και αυτες ενταξει σε φυσιολογικα πλαισια. Τωρα για οσον αφορα το φορουν νομιζω οτι τα ποστ του τυπου ελα ερχονται και ελα ηρθαν μπορουν να σβηστουν μετα απο μερικες μερες μιας και δεν νομιζω οτι εχουν καμμια χρησιμοτητα μελλοντικη.
cassidy Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2008 Ναι παιζουν κανονικα,τα μονα κουμπια που δεν δουλευουν ειναι των τραγουδιων (<-/->) της φωνης παιζουν κανονικοτατα. Aν δε χρησιμοποιήσεις τον transmitter που είχε μέσα, αλλά το συνδέσεις κατευθείαν με το bluetooth του υπολογιστή σου, λογικά θα δουλέψουν κι αυτά. Μου δουλεύουν έτσι σε Macbook Pro (αλλάζει κανονικά τα κομμάτια σε iTunes) και ως handsfree συσκεύη σε sony-ericsson κινητό. Και συμφωνώ πως τα σχετικά μηνύματα θα έπρεπε να μεταφερθούν σε άλλο thread, αν δεν είναι κόπος
john_who Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2008 Δεν έχεις άδικο αλλα σκέψου, αν παρήγγειλαν 40 συμφορουμίτες τα ακουστικα και αρχίσουν όλοι "έλα μάλλον θαρθουν, έλα ερχονται, έλα αργούν,έλα καλά είναι τα ακουστικά?, αμαν δεν ήρθαν" θα γονατίσει το topic. Και το λέω αυτό γιατί είδα τέτοια -κατα την ταπεινή μου κρίση- άσκοπα posts Νομίζω έγινε αντιληπτό και σαφές οτι απο τα παιδιά που παρήγγειλαν το Σάββατο, κάποιοι δεν τα πήραν και αυτο το κρινει ο καθένας κατα το δοκούν. Φιλικά πάντα +1 Άσε που μας τα έχετε κάνει σαν... μπαλόνια!!! και ο οποιοσδήποτε αποξενώνεται... σκέφτεται ότι εδώ είναι μια παρέα 20 άτομα που παρήγγειλαν σήμερα από το ΓΙΟΥ χθες από το Κόνεξ, αλλά το νήμα γίνεται χάλια... δεν μπορεί να το παρακολουθήσει κανένας...
ArisG88 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2008 Aν δε χρησιμοποιήσεις τον transmitter που είχε μέσα, αλλά το συνδέσεις κατευθείαν με το bluetooth του υπολογιστή σου, λογικά θα δουλέψουν κι αυτά. Μου δουλεύουν έτσι σε Macbook Pro (αλλάζει κανονικά τα κομμάτια σε iTunes) και ως handsfree συσκεύη σε sony-ericsson κινητό. Και συμφωνώ πως τα σχετικά μηνύματα θα έπρεπε να μεταφερθούν σε άλλο thread, αν δεν είναι κόπος Τι κωδικο εχει για να συνδεθει σε κινητο SE ειτε σε bluetooth υπολογιστη? Off off ξερω :p
cassidy Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2008 Τι κωδικο εχει για να συνδεθει σε κινητο SE ειτε σε bluetooth υπολογιστη? Off off ξερω :p Με 0000 δούλεψε.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.