gorgar Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2008 Buy.com ships within the continental United States, Alaska and Hawaii only. At this time we are unable to process International shipments and orders going to Guam, Puerto Rico, and the Virgin Islands. ναι εκει που ειπες δεν στελνουν ελλαδα στελνουν το ειδα χθες αλλα οπως ειπες atthe time μαλλον κατι εγινε
Nauseas Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2008 ναι εκει που ειπες δεν στελνουν ελλαδα στελνουν Δηλαδή εσύ καταλαβαίνεις οτι δεν στέλνουν US αλλα στέλνουν ελλάδα?
xouzel Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2008 Τι λετε γι'αυτο... http://www.e-cosmote.gr/cosmote/eshop.portal?_nfpb=true&_pageLabel=Stock&portlet_66_8_actionOverride=%2Fportlets%2Feshop%2FeshopWizard%2FshowHandsetFullStory&_windowLabel=portlet_66_8&sku=E00-0151-0000-030&handsetsPath=stock&subcategoryId=CP00-CP00-CP00-CP062&makeYourOwnPrepaid=false
mindtrapper Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2008 ναι εκει που ειπες δεν στελνουν ελλαδα στελνουν το ειδα χθες αλλα οπως ειπες atthe time μαλλον κατι εγινε Δηλαδή εσύ καταλαβαίνεις οτι δεν στέλνουν US αλλα στέλνουν ελλάδα? Εσύ αυτό κατάλαβες ότι κατάλαβε; Απλά λένε ότι δε στέλνουν Guam, Puerto Rico, και Virgin Islands.
Tuko Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2008 Gorgar - Στο είχα πει ρε παλικάρι, τα περισσότερα ξένα site δε στέλνουν Ελλάδα. Μη ποστάρουμε πράγματα που δεν ισχύουν, ας ΤΣΕΚΑΡΟΥΜΕ τις προσφορές πρώτα. Το λέω καλοπροαίρετα, να μη ταλαιπωρούμε άδικα τους χρήστες - Το ποστ του Farcy λέει ξεκάθαρα ΠΟΥ ΣΤΕΛΝΟΥΝ (!)
Nauseas Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2008 Εσύ αυτό κατάλαβες ότι κατάλαβε; Απλά λένε ότι δε στέλνουν Guam, Puerto Rico, και Virgin Islands. At this time we are unable to process International shipments and orders going to Guam, Puerto Rico, and the Virgin Islands στο οποίο international περιλαμβάνεται υποθέτω και η ελλάδα.
gorgar Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2008 At this time we are unable to process International shipments and orders going to Guam, Puerto Rico, and the Virgin Islands στο οποίο international περιλαμβάνεται υποθέτω και η ελλάδα. sorry παιδια για την ταλαιπωρια αλλα το τσεκαρα χθες που μου ειπε το αλλο παλικαρι απ το καρτ ειχε επιλογη ελλαδα discount software blkarrow4 mainpageMore Corel Software discount software main_image4 Corel WordPerfect Office X3 Standard discount software clear12 mainpage Retail Price: $299.99 Outlet Price: $16.99 You Save: $283.00 (94%) απ το software outlet + 10$ μεταφορικα αυτο το τσεκαρα σημερα οτι στελνει τιμη electroworld 117 ευρω απο οτι ειδα στο skroutz
FarCry Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2008 At this time we are unable to process International shipments and orders going to Guam, Puerto Rico, and the Virgin Islands στο οποίο international περιλαμβάνεται υποθέτω και η ελλάδα. ναι έτσι είναι. δε μπορεί να στείλει international και στα αλλα 3 μέρη. και έχει σύνδεσμος είναι το ποτε όμως θα λειτουργήσει δε ξέρω.... πάντως από παλιότερη είδηση να μεταφέρω... Buy.com has now extended its online presence to countries around the world including Australia, Canada, Mexico, Switzerland, New Zealand and 11 European countries: Denmark, Finland, Germany, Ireland, Italy, Holland, France, Austria, Sweden, Belgium and UK. http://www.prnewswire.co.uk/cgi/news/release?id=81856 δε βλέπω καμια ελλάδα...
snik Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2008 οσο για το you και τα ακουστικα του και σε εμενα γραφει ολοκληρωση παραγγελιας αλλα δεν μου εχει βγαλει αριθμο κουριερ αλλα ουτε με πηραν τηλεφωνο. Ειμαι περιεργος να δω πως θα εξελιχθει το ολο θεμα,αν ερθουν σε κανεναν απο εσας τα ακουστικα καλο θα ηταν να ενημερωσει!
gorgar Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2008 ναι έτσι είναι. δε μπορεί να στείλει international και στα αλλα 3 μέρη. και έχει σύνδεσμος είναι το ποτε όμως θα λειτουργήσει δε ξέρω.... πάντως από παλιότερη είδηση να μεταφέρω... δε βλέπω καμια ελλάδα... αυτο λεει για online presence οχι delivery αν και σε περιπτωση που τα βρεις αυτα τα site στειλε μου σε παρακαλω εν email γιατι θα εχουν φθηνοτερα μεταφορικα απ το δικο τουσ λεει μονο για καναδα υποκαταστημα online αυτο τι λεει? DSLRA100 SONY SLR + CAMERA BAG Special Offer (DSLRA100+CAMERA BAG) Sony, In Stock £229.00 | WAS: £699.00 | SAVE: £470.00 απο http://www.ajelectronics.co.uk/viewsearchresults.asp?txtsearch=special
snik Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2008 η μηχανη δεν ξερω αν αξιζει παντως να ξερεις οτι ειναι χωρις τον φακο αυτη η τιμη.Οποτε υπολογισε και αλλα εξοδα για να παρεις εναν καλο φακο.
gorgar Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2008 η μηχανη δεν ξερω αν αξιζει παντως να ξερεις οτι ειναι χωρις τον φακο αυτη η τιμη.Οποτε υπολογισε και αλλα εξοδα για να παρεις εναν καλο φακο. ευχαριστω πολυ
FarCry Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2008 αυτο λεει για online presence οχι delivery αν και σε περιπτωση που τα βρεις αυτα τα site στειλε μου σε παρακαλω εν email γιατι θα εχουν φθηνοτερα μεταφορικα απ το δικο τουσ λεει μονο για καναδα υποκαταστημα online αυτο τι λεει? DSLRA100 SONY SLR + CAMERA BAG Special Offer (DSLRA100+CAMERA BAG) Sony, In Stock £229.00 | WAS: £699.00 | SAVE: £470.00 απο http://www.ajelectronics.co.uk/viewsearchresults.asp?txtsearch=special δεν έχει τα έκλεισε τουλάχιστον τις αγγλίας από ότι διάβασα...
MINDER Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2008 Τα νεωτερα απο το you ειναι οτι σημερα βλεπω αριθμο δελτιου αποστολης της acs στην παραγγελια των ακουστικων σε αντιθεση με εχθες που δεν ειχε .. δεν ξερω τι εχει τυχει σε αλλους αλλα ειμαι ευχαριστημενος μεχρι τωρα στις παραγγελιες που εχω κανει δεν ειχα προβλημα
snik Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2008 και σε εμενα εβγαλε αριθμο δελτιου αποστολης και απο οτι βλεπω στα στατιστικα της acs λεει "4/11/2008 7:46:25 πμ Σε Courier πρός παράδοση" οποτε λογικα θα μου ερθουν σημερα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.