Προς το περιεχόμενο

_ Προσφορές Καταστημάτων _

madsc

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 5,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
ειχα παραγγειλει το Σαββατο τα ακουστικα απο το you.gr, κανονικα με παραδοση στο σπιτι κλπ, μολις με πηραν και μου ειπαν οτι εχουν τελειωσει και δεν υπαρχουν!

Μια από τα ίδια.

Εριξα και 2 μπινελίκια στον υπάλληλο και τουλάχιστον τοευχαριστήθηκα

Δημοσ.

Ορίστε λοιπόν που τα έλεγα και γινόμουν κατά κάποιους πικρόχολος!

Και είχα πει από τα 10 και κάτω όχι από τα 40-50 τεμάχια...

Join the club λοιπόν...

-----Προστέθηκε 3/11/2008 στις 02 : 41 : 04-----

Πάνω το έγραφα Nauseas :-D

Δημοσ.

...επισης εχω διαβασει πως υπαρχουν εταιρειες που αναλαμβανουν παραλαβη (σαν κουριερ) και μετα την αποστολη στην χωρα σου (δηλαδη νοικιαζεις χωρο σε αυτους κανονιζεις και παραλαμβανουν διαφορες παραγγελιες σου και απο διαφορετικα καταστηματα και στα στελνουν ολα μαζι)

Που είναι αυτό; έχεις να μας δώσεις περισσότερες πληροφορίες;

Δημοσ.

εμενα προσοπικα μου αφαιρεσαν αναφορα που ειχα κανει για το you gr,πραγμα που με βαζει σε υποψιες για συμφεροντα που παιζονται εδω στην πλατη μας

Δημοσ.
εμενα προσοπικα μου αφαιρεσαν αναφορα που ειχα κανει για το you gr,πραγμα που με βαζει σε υποψιες για συμφεροντα που παιζονται εδω στην πλατη μας

Είναι και πονηροί οι βλάχοι βλέπεις....

Δημοσ.

Εγώ πάντως που είχα κάνει παραγγελία με περίπου 37 κομμάτια διαθέσιμα, φαίνεται στο λογαριασμό μου και επικοινώνησα τηλεφωνικά, μου είπαν ότι θα έρθουν κανονικά αύριο...

Δημοσ.

εγω παντως που το πηρα κατα τις 4-5 το μεσημερι το σαββατο μου λεει οτι η παραγγελια μου εχει ολοκληρωθει!!!παντως εμενα δεν μου εχει ερθει τιποτα :P!

Δημοσ.

Κι εγώ που το πήρα τα χαράματα (3:30 περίπου) όταν είχε ακόμα 90+ λέει ότι η παραγγελία μου έχει ολοκληρωθεί.

@danny7: Το ότι έχει ολοκληρωθεί η παραγγελία φαντάζομαι ότι σημαίνει ότι έχει σταλεί στο courier.(αλήθεια ποιό νούμερο βάζεις στη σελίδα της acs για να δεις την πορεία του δέματος;;;; )

Δημοσ.

δεν ξερω δεν μου εχει κανενα νουμερο και μολις πηρα τηλ και ρωτησα στο you και μου ειπαν σημερα εφυγε και αυριο μεθαυριο της ωρες που εχετε βαλει θα σας ερθει!!οποτε εγω ειμαι ενταξει :)!

edit:μου ειπαν οτι θα ερθει αυριο μεθαυριο επειδη ειμαι αθηνα τωρα για εξω απο αθηνα δεν ξερω!

Δημοσ.
Που είναι αυτό; έχεις να μας δώσεις περισσότερες πληροφορίες;

κοιτα εγω περνω τρια περιοδικα chip ram pc world ειχα διαβασει σε ενα αρθρο σχετικα με online αγορες απο εξωτερικο δυστυχως δεν εχω κρατημενα τα τευχη και δεν θυμαμαι συγκεκριμενα σε ποιο, για να το ξαναβρω αλλα υποθετω πως αν στειλεις κανα email στα περιοδικα θα την βρεις την ακρη επισης φανταζομαι αν μαθουμε πως ακριβως ονομαζεται το ειδος αυτο των επιχειρησεων θα ειναι πιο ευκολο με το google να βρεις μια αντιστοιχη στην χωρα που σε ενδιαφερει

Δημοσ.

Και εγω ειμαι απο τους τυχερους που προλαβαν την προσφορα οταν ειχε 89 τεμαχια και μου λέει ότι η παραγγελία μου έχει ολοκληρωθει.

Εχει και αριθμο για δελτίο αποστολής οποτε αυριο θα πρεπει να ερθουν.

Δημοσ.

Στις ολοκληρωμενες δειχνη την παραγγελια μου ομως δεν βλεπω αριθμο δελτιου αποστολης της acs. Θα δειξη ...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...