Προς το περιεχόμενο

_ Προσφορές Καταστημάτων _

madsc

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Οπως ειπαν και τα παιδια, κανεις την παραγγελια και για παραλαβη επιλεγεις απο το καταστημα και πρεπει να πληρωσεις με πιστωτικη καρτα.

Διαλεξα ενα καταστημα στην περιοχη μου και αυτο ηταν 9,9 ευρω μονο

Ευχαριστω για την απαντηση :) Απλα νομιζα οτι υπηρχε τροπος να παραλαβεις απο το καταστημα και να πληρωσεις μετρητα χωρις να χρεωθεις μεταφορικα.

-----Προστέθηκε 1/11/2008 στις 05 : 12 : 55-----

http://www.you.gr/b2c_iqshop/b2c/pd.do?pg=E2C23C99B0B6734087AC7E8609693EF1&pa=738004DB04141344A83521EAE35EE1E7

αυτή ισχύει?Πάνε καλά?Από 99ε τα δίνουν 9ε?

Αυτο συζηταμε τοση ωρα, ενα τεμαχιο εμεινε, προτεινεται ανεπιφυλακτα.

• Απαντ. 5,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
πανε http://www.you.gr/b2c_iqshop/catalog/categorieInPath.do?key=0/A3EF4AA0AB025240B40E64176412676E/02C1E49DB834D248B8D8F2A81414B2CD

και πατα απο κει το καλαθι οχι απο τη σελιδα που δειχνει το προιον γτ δεν υπαρχει καλαθι :-(Ενταξει και γω τα παρηγγειλα μια χαρα ολα:-)

ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΒΛΑΚΕΣ, έψαχνα κανένα τέταρτο πώς θα μπορέσω να το βάλω στο καλάθι και τελικά έπρεπε να το διαβάσω εδώ για να τα καταφέρω...

Με διαφορά το χειρότερο ηλεκτρονικό κατάστημα.

Δημοσ.

αν παω απο καταστημα μπορω να πληρωσω μετρητα?γιατι λεει μονο πιστωτικη...και ειναι και τελευταιο κομματι.

Δημοσ.
αν παω απο καταστημα μπορω να πληρωσω μετρητα?γιατι λεει μονο πιστωτικη...και ειναι και τελευταιο κομματι.

Ειναι Web offer φιλε μου. Μονο απο νετ μπορεις να το παραγγειλεις και θα πληρωσεις ειτε με πιστωτικη και παραλαβη απο καποιο καταστημα ειτε μετρητα και αντικαταβολη στο σπιτι σου.

Δημοσ.

Απότι φαίνεται για να γλιτώσεις τα μεταφορικά πρέπει να το παρεις με πιστωτική :-(

Δημοσ.

εγω παντως πιστευω οτι θα χουμε τσακωμους απο δευτερα γι αυτα τα ακουστικα...

αντε να τα βρεις 70ε στην καλυτερη στην αγορα κ αυτοι τα χουν 10ε?ουτε εγκαινια ειχαν ουτε τιποτα...

μακαρι να μην ισχυσει τιποτα απ ολα αυτα αλλα ειναι περιεργη προσφορα!!!

διαβαζω κ το παρακατω κ αμφιβαλω ακομη πιο πολυ...

<<Η παρούσα απόδειξη αποτελεί επιβεβαίωση της καταχώρισης της παραγγελίας σας και δε δεσμεύει την εταιρία σε περίπτωση μη διαθεσιμότητας του προιόντος. >>

με τι διαθεσιμοτητα ξεκινησε?140 τμχ?

Δημοσ.
πιστωτική δεν έχω :-(

Τελικά έκανα παραγγελία(τελευταίο κομμάτι :-D) με courier,14.06ε το σύνολο.

Σόρρυ που θα σε προσγειώσω... αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι θα το πάρεις κιόλας. Από το 10 και κάτω εγώ δεν τους έχω εμπιστοσύνη ότι θα τα παραδώσουν όπως την έχω πατήσει και εγώ. Και για να γίνω και λίγο υπερβολικός... και εγώ που στο 60+ πρόλαβα πάλι αμφιβάλω για το αν θα το πάρω.

Δημοσ.
αχα...αυτό δεν το ήξερα...

Ε στο κάτω-κάτω τι είχαμε τι χάσαμε :P

Μακάρι να κάνω λάθος βέβαια.

Δημοσ.

Το courier που στο φερνει σπιτι ερχεται στην ωρα του?

Ή εστω στην μερα του?

Μου ειπανε για Τριτη, φοβαμαι μην ερθει κανενα Σαββατο και λειπω!

Θα πληρωσουμε περιπου 35% απιπλεον της αξιας στα μεταφορικα αλλα χαλαλι, δε με πειραζει!

Δημοσ.
αυτοι τα χουν 10ε?ουτε εγκαινια ειχαν ουτε τιποτα...

ειναι περιεργη προσφορα!!!

με τι διαθεσιμοτητα ξεκινησε?140 τμχ?

στα 80+ τεμάχια νομίζω το πρωτοείδα νωρίς το πρωί αλλά βιαζόμουν να φύγω και όταν γύρισα και το παρήγγειλα είχαν μείνει 30κάτι. Αλλά ο Acid|Burn γράφει οτι τα είδε στις 3 τα ξημερώματα, άρα πρέπει να ξεκίνησαν με περισσότερα. [edit: Ο sleepless_102 αναφέρει για 87 κομμάτια στις 2:38]

Όσο για την τιμή φαίνεται να είναι πραγματικό ξεστοκάρισμα, μια και τα ακουστικά έχουν αποσυρθεί από το πρόγραμμα της logitech (αφού κάνουν μόνο για την 3η και 4η γενιά ipod και όχι για τα νεότερα της 5ης. για άλλα mp3, tv, desktop κλπ έχει άλλο μοντέλο με διαφορετικό dongle). Ίσως ήταν η κατάλληλη προσφορά (ξεστοκάρισμα, δεν χάνουν πολλά χρήματα τελικά, αρκετά κομμάτια διαθέσιμα) για να εξευμενίσουν λίγο τα πνεύματα μετά τα πρόσφατα mail εδώ ;-)

Δημοσ.

Θα πληρωσουμε περιπου 35% απιπλεον της αξιας στα μεταφορικα αλλα χαλαλι, δε με πειραζει!

Δίκιο έχεις, έπρεπε να το πληρώσεις 99€ για να ειναι μόνο το 4,5% τα μεταφορικά.

Δημοσ.
στα 80+ τεμάχια νομίζω το πρωτοείδα νωρίς το πρωί αλλά βιαζόμουν να φύγω και όταν γύρισα και το παρήγγειλα είχαν μείνει 30κάτι. Αλλά ο Acid|Burn γράφει οτι τα είδε στις 3 τα ξημερώματα, άρα πρέπει να ξεκίνησαν με περισσότερα. [edit: Ο sleepless_102 αναφέρει για 87 κομμάτια στις 2:38]

Όσο για την τιμή φαίνεται να είναι πραγματικό ξεστοκάρισμα, μια και τα ακουστικά έχουν αποσυρθεί από το πρόγραμμα της logitech (αφού κάνουν μόνο για την 3η και 4η γενιά ipod και όχι για τα νεότερα της 5ης. για άλλα mp3, tv, desktop κλπ έχει άλλο μοντέλο με διαφορετικό dongle). Ίσως ήταν η κατάλληλη προσφορά (ξεστοκάρισμα, δεν χάνουν πολλά χρήματα τελικά, αρκετά κομμάτια διαθέσιμα) για να εξευμενίσουν λίγο τα πνεύματα μετά τα πρόσφατα mail εδώ ;-)

Το είδα στις 12:40 στα 99 κομμάτια.(Συγκεκριμένα στην αρχή είχε τιμή προσφοράς €99 και αν έμπαινες μέσα στο κάθε προιόν έβλεπες την τιμή προσφοράς, δηλαδή τα 9,90 για τα ακουστικά) Αυτά πρέπει να ήταν όλα γιατί εκτός του ότι πέτυχα ενώ ανανεώνανε το site, νομίζω κατά τις 12:30 βγάζουν τις προσφορές.

edit: Πάντως με το PS3 πρέπει να μας δουλεύουν...Σιγά την προσφορά!!! (Δεν έχει αγοραστεί κανένα κομμάτι ή μου φαίνεται;;; :P)

Δημοσ.

Αφου περιμενα να εξαντληθουν ολα τα ακουστικα- ευκαιρια της ημερας θελω να κανω λιγο κριτικη στη σταση σας απενατι στο καταστημα you.gr.

Καταρχας να αναφερω οτι ουδεμια σχεση εχω με το εν λογο καταστημα και ειμαι ευχαριστημενος πελατης τους.

Με αφορμη τον Tuko που με εναφερε κιολας θα πω πιο λογια γιατι μαλλον πολυ κακο για το τπτ εχει γινει.

Το καταστημα ειναι κατ εμε ενα σοβαρο καταστημα που η φιλοσοφια του ειναι απλη, για να μην κλεισουν πολλοι μικροι τους εβαλε κατω απο μια στεγη.Εχει σχετικα ανταγωνιστικες τιμες και ειδικα σε μεροι που δεν υπαρχουν οι μεγαλοι.

Στο θεμα που σας καιει, στις προσφορες απο την πρωτη μερα που το ειχα παρει χαμπαρι εχει προβλημα!!! Παντα τις βγαζει με ασυνεπια και με λαθος τιμη, το διορθωνουν παντα αλλα και αυτο οχι με καποια συνεπεια ωστε να πεις ας πουμε στις 1 θα εχουν την σωστη τιμη.

Κατα τα αλλα ειναι πολυ καλο σε οργανωση και με την πρωτοποριακη υπηρεσια του on line chat καποιες ωρες.

Εχω ξαναναφερει οτι δεν αξιζουν ολες οι προσφορες του αλλα παντα εχει κατι καλο.

Εχω παρει πολλες φορες απο τις ευκαιριες και παντα τα φερνουν στην ωρα τους, σε ενημερωνουν αν σε αλλη παραγγελια παει στραβα και απο προσωπικη εμπειρια ειναι σοβαροι και ειλικρινεις κατι που ας πουμε στο e-shop δεν ισχυει.

Ειμαι σιγουρος οτι ολοι εσεις που το κατηγορειτε μπαινετε ανελειπως καθε μερα μετα τα μεσανυχτα και κοιτατε.Οσο για παραγγελιες που δεν εκπληρωνουν με δικαιολογια δεν προλαβατε την βρισκω αληθινη, μου εχει τυχει να ξεκινησω να παρω κατι και να δω οτι δεν προλαβα, δεν μου εχει τυχει βεβαια να μου δειξει οτι προλαβα και να με ενημεωσουν οτι με προλαβαν αλλοι αλλα δεν το βρισκω απιθανο.

Και επειδη το ολο σχολιο μου ειναι ασχετο-σχετικο με το θεμα καθοτι μιλαμε για ενα καταστημα με καθημερινες προσφορες ηρεμηστε ειναι καθαρο καταστημα και πολυ καλο στην εξυπηρετηση, προτιμηστε το

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...