Προς το περιεχόμενο

_ Προσφορές Καταστημάτων _

madsc

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ρε μαγκες προσπαθω να κανω εγγραφη στο u αλλα δεν γινεται γιατι κολλαει μετα τη φορμα που συμπληρωνεις.Ξερει κανεις τι γινεται η μπορει καποιος να μου κανει ενα λογαργιασμο απο το πισι του? Θελω επειγοντως τα logitec...

• Απαντ. 5,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Μου διαφευγει κατι? Παραλαβη απο το καταστημα και μη πληρωμη μεταφορικων μονο αν πληρωσεις με πιστωτικη, σωστα?

Δημοσ.

ρε παιδια λιγη βοηθεια εκανα λογαριασμο αλλα δεν μπορω να το παραγγηλο δηλαδη δεν ξερω τι να πατησω για να το παραγγηλω μπορειτε να μου πειτε?!

Δημοσ.

εγω παντως την εκανα ετσι την παραγγελια και γλιτωσα τα μεταφορικα.

Κριμα να μην το εχω παρει χαμπαρι νωριτερα να επαιρνα και κατι dvd Που ειχαν βγαλει.

Να ναι καλα ο kage και ο bpp.igna που το ανεφεραν και το επιβεβαιωσαν

Danny7 πατα να μπει στο καλαφι το πριον, μετα πανε στο καλαθι σου πατα αγορα στο καλαθι και συνεχιζεις τα βηματα απο κει

Δημοσ.

ναι το κακο ειναι οτι δεν μου εμφανιζει πουθενα να πατησω να μπει το προιον στο καλαθι και ετσι οταν παταω στο καλαθι μου λεει οτι δεν εχει τιποτα πφφφ!

Δημοσ.

Κάτω δεξιά από το κάθε προιόν έχει ένα εικονίδιο που είναι για προσθήκη στο καλάθι..

Αυτό πατάς και μετά πάς στο καλάθι αγορών και συνεχίζεις..

Δημοσ.
ναι το κακο ειναι οτι δεν μου εμφανιζει πουθενα να πατησω να μπει το προιον στο καλαθι και ετσι οταν παταω στο καλαθι μου λεει οτι δεν εχει τιποτα πφφφ!

πανε http://www.you.gr/b2c_iqshop/catalog/categorieInPath.do?key=0/A3EF4AA0AB025240B40E64176412676E/02C1E49DB834D248B8D8F2A81414B2CD

και πατα απο κει το καλαθι οχι απο τη σελιδα που δειχνει το προιον γτ δεν υπαρχει καλαθι :-(Ενταξει και γω τα παρηγγειλα μια χαρα ολα:-)

Δημοσ.
πανε http://www.you.gr/b2c_iqshop/catalog/categorieInPath.do?key=0/A3EF4AA0AB025240B40E64176412676E/02C1E49DB834D248B8D8F2A81414B2CD

και πατα απο κει το καλαθι οχι απο τη σελιδα που δειχνει το προιον γτ δεν υπαρχει καλαθι :-(Ενταξει και γω τα παρηγγειλα μια χαρα ολα:-)

Αυτό δεν το είχα δει. Η αλήθεια είναι ότι κι εγώ από τη σελίδα προσφορών το πήρα οπότε και είχε το εικονίδιο..:P

Δημοσ.
εγω παντως την εκανα ετσι την παραγγελια και γλιτωσα τα μεταφορικα.

Κριμα να μην το εχω παρει χαμπαρι νωριτερα να επαιρνα και κατι dvd Που ειχαν βγαλει.

Να ναι καλα ο kage και ο bpp.igna που το ανεφεραν και το επιβεβαιωσαν

Danny7 πατα να μπει στο καλαφι το πριον, μετα πανε στο καλαθι σου πατα αγορα στο καλαθι και συνεχιζεις τα βηματα απο κει

Πως γλιτωσες τα μεταφορικα ακομα δεν καταλαβα!

Δημοσ.
Πως γλιτωσες τα μεταφορικα ακομα δεν καταλαβα!

Οπως ειπαν και τα παιδια, κανεις την παραγγελια και για παραλαβη επιλεγεις απο το καταστημα και πρεπει να πληρωσεις με πιστωτικη καρτα.

Διαλεξα ενα καταστημα στην περιοχη μου και αυτο ηταν 9,9 ευρω μονο

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...