Προς το περιεχόμενο

_ Προσφορές Καταστημάτων _

madsc

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 5,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
Και πως πηγες στο βημα 3?

πατώντας απλά να πάω στο επόμενο βήμα..

Δεν βάζω πάντως και το χέρι μου στη φωτιά γιατί ήταν και 3:00 το βράδυ περίπου οπότε...παίζει να λέω και βλακείες.:-)

Δημοσ.

Ok, βλακειες εκανα εγω τελικα. Κι εγω μολις ξυπνησα βλεπεις. Στο τελος σου εμφανιζει επισκοπιση? Email ερχεται?

Δημοσ.

Παραλαβή της παραγγελίας σας από κατάστημα U, γίνεται μόνο με πληρωμή μέσω πιστωτικής κάρτας!!!

PER.501671.jpg

Ρυθμιστής ήχου Οχι ???

Δημοσ.

Bottom Line

If you have an older iPod, the Logitech Wireless Headphones for iPod are great for casual use. Setup is easy, output is strong, and the sound quality is as good as can be expected with Bluetooth.

Pros

Easy to set up. Good overall sound quality. You can skip tracks by pressing buttons on the headphones. Plenty loud.

Cons

Dongle won't work with current-generation iPods. No tactile feedback for track-skip buttons.

Αυτά διαβάζω και ανησυχώ.. Έχω το Ipod classic 160 gb, θα παίζουν?

Because the Bluetooth transmitter plugs into the headphone jack and remote control connector simultaneously (current iPods lack the remote connector), the fit is more secure fit than with the Wireless Headphones for MP3. Also, you can adjust the connector's position for either the full-size iPod or the mini. An included extender cable lets you use the headphones with any audio device, though this disables the track-skip buttons. The neckband of the white street-style headphones is larger than most, so chances are these will fit you, and the fairly high tension should keep them on even while you're jogging.

Συμφωνα με τα τελευταια που βρηκα, το dongle κουμπωνει πανω στο Ipod ταυτοχρονα τοσο στην εξοδο 3,5 jack οσο και στην εξοδο για remote control η οποια δεν υπαρχει στα τελευταια ipod. Για αυτο δεν θα μπορει να συνδεθει πανω στο Ipod. Παρολαυτα για αλλες συσκευες (Pc παραδειγμα) περιλαμβανεται extra καλώδιο.

Δημοσ.
Για τις απορίες σας ->http://www.reghardware.co.uk/2006/02/21/review_logitech_wireless_phones/. (Ναί, είχα κι εγώ πολλές). Τσίμπησα κι εγώ ένα κομμάτι για εντός σπιτιού χρήση.;)

Ευχαριστώ για το review...!

"However, using anything other than the chosen iPods - and that includes a TV, DVD player, hi-fi amplifier, PlayStation, Xbox, whatever - you won't get to control playback. I don't know about you, but when I'm out and about, I find I spend far more time adjusting the volume - which you can control not matter what your music source - than I do skipping tracks and pausing, so not having the other controls wouldn't bother me much."

Εγώ καλύφθηκα

Δημοσ.

δλδ με απλα λογια κανει για οποιαδηποτε συσκευη.

Εμπρος καλα μου λαγωνικα βρειτε αν μπορουμε να τα βαλουμε και σε φορητο με bluetooth.

Οσο για την μη πληρωμη μεταφορικων αν γινει παραλαβη απο καταστημα δε το βρισκω πουθενα στο site ρε συ kage.

Ισχυει σιγουρα και για τις προσφορες?(βαριεμαι βασικα να κανω Live chat!!! )

Δημοσ.

Οσο για την μη πληρωμη μεταφορικων αν γινει παραλαβη απο καταστημα δε το βρισκω πουθενα στο site ρε συ kage.

Ισχυει σιγουρα και για τις προσφορες?(βαριεμαι βασικα να κανω Live chat!!! )

Έχουν αλλάξει τη σελίδα με την πληρωμή και μπορείς να διαλέξεις κατάστημα παραλαβής αντι για courier (ίσως συνδέεται με την αύξηση του ορίου για δωρεάν αποστολή στα 90 ευρώ απο 40 που ήταν παλαιότερα). Επιβεβαιώνεται στην τελευταία σελίδα πως "έξοδα μεταφοράς: 0 ευρώ" :-)

τώρα είναι 36 τεμάχια και λιγοστεύουν...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...