Προς το περιεχόμενο

_ Προσφορές Καταστημάτων _

madsc

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Δειτε εδω http://www.you.gr/b2c_iqshop/catalog/categorieInPath.do?key=0/A3EF4AA0AB025240B40E64176412676E/02C1E49DB834D248B8D8F2A81414B2CD

Επειδη ειχα καποιες υποψιες, χτες βραδυ καθησα να το παρακολουθησω. Απο τις 12 τα μεσανυχτα εκανα ανανεωση ανα 2 λεπτα. Το αποτελεσμα;; Η σελιδα ανανεωθηκε λιγο μετα τις 12:30. Απο την πρωτη στιγμη η οθονη ηταν ΕΞΑΝΤΛΗΜΕΝΗ !!!!! Μαλιστα οι τιμες προσφορας ηταν ΑΚΡΙΒΩΣ ιδιες με τις αρχικες. ΘΑΥΜΑ!!! αναφωνησα. Δυο τινα συνεβησαν : ειτε βγηκε σε προσφορα μια μονο οθονη και την αρπαξε ο υπαλληλος που εφτιαχνε τη σελιδα, ειτε ΜΑΣ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ ΚΑΝΟΝΙΚΑ. Σε οποιαδηποτε περιπτωση, νομιζω οτι ειναι πια καιρος για ενα ΓΕΡΟ ΚΡΑΞΙΜΟ στο εν λογω site.

+111

Οντως ετσι ειναι εγω σε αυτο το συγκεκριμενο site ποτε δεν βρηκα αξιόλογη διαθεσιμη προσφορα, ολες ειχαν ληξη...

• Απαντ. 5,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Στο τόπικ για το u έκραξα εγώ λόγω της φουστιάς που μου έκαναν. Εμφανίστηκε 1 μήνα μετά ένα πυροτέχνημα, που ως εκ θαύματος είχε κάνει μόλις εγγραφή και από όλα τα τόπικ του Insomnia εκείνο βρήκε πρώτο να σχολιάσει που ήταν ένα μήνα νεκρό, να μου πει ότι είμαι λάθος.

Δημοσ.
Δειτε εδω http://www.you.gr/b2c_iqshop/catalog/categorieInPath.do?key=0/A3EF4AA0AB025240B40E64176412676E/02C1E49DB834D248B8D8F2A81414B2CD

Επειδη ειχα καποιες υποψιες, χτες βραδυ καθησα να το παρακολουθησω. Απο τις 12 τα μεσανυχτα εκανα ανανεωση ανα 2 λεπτα. Το αποτελεσμα;; Η σελιδα ανανεωθηκε λιγο μετα τις 12:30. Απο την πρωτη στιγμη η οθονη ηταν ΕΞΑΝΤΛΗΜΕΝΗ !!!!! Μαλιστα οι τιμες προσφορας ηταν ΑΚΡΙΒΩΣ ιδιες με τις αρχικες. ΘΑΥΜΑ!!! αναφωνησα. Δυο τινα συνεβησαν : ειτε βγηκε σε προσφορα μια μονο οθονη και την αρπαξε ο υπαλληλος που εφτιαχνε τη σελιδα, ειτε ΜΑΣ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ ΚΑΝΟΝΙΚΑ. Σε οποιαδηποτε περιπτωση, νομιζω οτι ειναι πια καιρος για ενα ΓΕΡΟ ΚΡΑΞΙΜΟ στο εν λογω site.

Ακριβώς το ίδιο έχω κάνει και εγώ και έχω διαπιστώσει τα ίδια πράγματα.

Βέβαια τους έχω αξιολογήσει και κατάλληλα εδώ http://www.skroutz.gr/m/336/You

Δημοσ.

Λοιπόν, θα σας τα πει και ο Κοπροντόγκης που αν θυμάμαι καλά είχε ποστάρει πρώτος τις προσφορές του You και πολλές άλλες ( να σαι καλά παλικάρι μου), ότι πολλές φορές προλαβαίνεις να πάρεις πράγματα απο το You. Έχω πάρει 4 φορές και ΔΕΝ ΕΙΧΑ ΤΟ ΠΑΡΑΜΙΚΡΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ.

Λοιπόν, όσον αφορά τις προσφορές που φαίνονται να έχουν ίδια τιμή:

Συνήθως (όχι πάντα όμως) αν κάνετε κλικ στη προσφορά για να δείτε τις λεπτομέρειες, θα ΣΑΣ ΔΕΙΞΕΙ ΤΗΝ ΜΕΙΩΜΕΝΗ ΤΙΜΗ.

Αυτά απο μένα, άδικα γκρινιάζετε, κατα καιρούς βάζει πολύ καλές προσφορές. Μη καλομάθαμε και θέλουμε κάθε μέρα "τζάμπα" και ποιότητα :P

Ηρεμία πάνω απ όλαααα :)

Δημοσ.
Λοιπόν, θα σας τα πει και ο Κοπροντόγκης που αν θυμάμαι καλά είχε ποστάρει πρώτος τις προσφορές του You και πολλές άλλες ( να σαι καλά παλικάρι μου), ότι πολλές φορές προλαβαίνεις να πάρεις πράγματα απο το You. Έχω πάρει 4 φορές και ΔΕΝ ΕΙΧΑ ΤΟ ΠΑΡΑΜΙΚΡΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ.

Λοιπόν, όσον αφορά τις προσφορές που φαίνονται να έχουν ίδια τιμή:

Συνήθως (όχι πάντα όμως) αν κάνετε κλικ στη προσφορά για να δείτε τις λεπτομέρειες, θα ΣΑΣ ΔΕΙΞΕΙ ΤΗΝ ΜΕΙΩΜΕΝΗ ΤΙΜΗ.

Αυτά απο μένα, άδικα γκρινιάζετε, κατα καιρούς βάζει πολύ καλές προσφορές. Μη καλομάθαμε και θέλουμε κάθε μέρα "τζάμπα" και ποιότητα :P

Ηρεμία πάνω απ όλαααα :)

Το βασικο προβλημα δεν ειναι οι τιμες και το πως φαινονται στο site, αλλα το οτι ΔΕΝ διαβασες τι ακριβως γραφω. Πες μου σε παρακαλω, ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ την στιγμη που εκτιθεται μια προσφορα, ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΑΚΡΙΒΩΣ ΣΤΙΓΜΗ να εχει εξαντληθει. Και παρεμεινε ετσι μεχρι τις 2:30 που πηγα για υπνο....... Οσο για το οτι κατα καιρους βαζει καλες προσφορες, δεν το αμφισβητει κανεις. Και η συγκεκριμενη οθονη ειναι σε καλη προσφορα. Μονο που δε μπορεσε καποιος να επωφεληθει απο αυτη την προσφορα. Τα σχολια δικα σου...

Δημοσ.
Και για να επανέλθουμε....

http://www.you.gr/b2c_iqshop/b2c/pd.do?pg=E2C23C99B0B6734087AC7E8609693EF1&pa=738004DB04141344A83521EAE35EE1E7

Από 99 στα 9,9..καλά είναι πιστεύω.. Αυτη τη στιγμη έχει ακόμη 87 κομμάτια

Thanks for the info.:-)

Παρήγγειλα ενα κομμάτι,ελπίζω μόνο να παίζει και αλλού εκτός απο τα ipod αν και νομίζω οτι ο αντάπτορας βγάζει jack οπότε δεν θα εχω πρόβλημα.

Το πολύ πολύ,αν δεν μου κάνουν θα τα κάνω δώρο,99 ευρουλάκια είναι αυτά θα το εκτιμήσει δεόντως όποιος τα πάρει.:-D

Δημοσ.

Πολυ καλη προσφορα, ελπζω να μην παει κατι στραβα..

Τα ακουστικα λιγο που το εψαξα ειναι bluetooth οποτε λογικα θα μπορουμε να τα συνδεσουμε και με το PC αν εχουμε ΒΤ adaptor, αλλα και παλι βγαζει 3,5μμ jack αρα μπορουν να χρησημοποιηθουν παντου

Δημοσ.
Thanks for the info.:-)

Παρήγγειλα ενα κομμάτι,ελπίζω μόνο να παίζει και αλλού εκτός απο τα ipod αν και νομίζω οτι ο αντάπτορας βγάζει jack οπότε δεν θα εχω πρόβλημα.

Το πολύ πολύ,αν δεν μου κάνουν θα τα κάνω δώρο,99 ευρουλάκια είναι αυτά θα το εκτιμήσει δεόντως όποιος τα πάρει.:-D

http://www.pcmag.com/article2/0,2817,1887830,00.asp

Δημοσ.

Εγω βρε παιδια γιατι δεν μπορω να κανω παραγγελια στο you? Φτανω μεχρι το δευτερο βημα, βαζω τα στοιχεια που ζητα και δεν παει στο 3ο βημα οταν πατησω το "δε θελω να χρησιμοποιησω κουπονι". Εχω κανει register, εχω κανει login, στο βημα 2 οταν βαλω courier, και τα επιπροσθετα στοιχεια και κανω κλικ στο "δεν θελω να χρησιμοποιησω κουπονι" απλα μου σβηνει τα επιπροσθετα στοιχεια (οροφο κτλ). Καμια ιδεα?

Δημοσ.
Πολυ καλη προσφορα, ελπζω να μην παει κατι στραβα..

Τα ακουστικα λιγο που το εψαξα ειναι bluetooth οποτε λογικα θα μπορουμε να τα συνδεσουμε και με το PC αν εχουμε ΒΤ adaptor, αλλα και παλι βγαζει 3,5μμ jack αρα μπορουν να χρησημοποιηθουν παντου

Σε αυτο που λες για το bluetooth δε νομιζω οτι χρειαζεσαι adaptor. Tα ακουστικα λογικα συνδεονται στο pc ή οπουδηποτε τελος παντων με το 3,5μμ jack του δικου τους adaptor και απο κει παιρνουν σημα. Ετσι μου φαινεται λογικο.

Δημοσ.

Εγώ, αν θυμάμαι καλά, δεν πάτησα τίποτα για το κουπόνι...απλά το αγνόησα :P

Για τα ακουστικά, πιστευω ότι θα μπορούν να χρησιμοποιηθούν/συνδεθούν στο bluetooth του laptop κατευθείαν.(ή τουλάχιστον έτσι θέλω να πιστεύω :P)

Το 3,5 mm jack φαντάζομαι ότι είναι για να συνδεθεί με συσκευή που δεν έχει bluetooth..

Παραγγελία έκανα...ελπίζω να δουλεύει γενικά και όχι μόνο για ipod..

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...