Προς το περιεχόμενο

_ Προσφορές Καταστημάτων _

madsc

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 5,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
Καλα τωρα πλακα μου κανεις? Το ιδιο εγινε και με τους 250αρηδες απο την προσφορα του conn-x. Και καποιοι πηγαινουν και τους αγοραζουν κιολας. Ε τωρα αν τους πω προβατα θα ειμαι κακος?

ΥΓ. Συγνωμη για το offtopic αλλα με αυτα που βλεπω δεν μπορω να κατσω με σταυρωμενα τα χερια

Φυσικά και έχεις απόλυτο δίκιο και φυσικά και θυμάμαι τι έγινε τότε, συγκεκριμένα είχα πει σε post ότι ακόμη κι αν κάποιος τους δίνει λίγο φθηνότερα από την αγορά, είναι προσβολή στη νοημοσύνη μου να βγάλει χαρτζιλίκι ο κάθε κοπρίτης από τα λεφτά που εγώ σκίζομαι να βγάλω. Και τότε, όπως και για το συγκεκριμένο θέμα, προσπαθώ να κάνω και τον δικηγόρο του διαβόλου just in case, αλλά σε γενικές γραμμές λίγη προσοχή από τους αγοραστές στις "μικρές αγγελίες" δεν βλάπτει, γιατί όταν κάποιοι συμπεριφέρονται σαν βόδια με πόδια αγοραστικώς, οι πωλητές βρίσκουν και κάνουν...

Δημοσ.

Ρε παιδια δν μπορω να καταλαβω γιατι ειναι κακο αυτο?τα πραγματα ειναι ξεκαθαρα!να το προιον να κ η τιμη.αν θελεις αγοραζεις αν οχι το αφηνεις.δεν μενουν ολοι Αθηνα-Θεσ/νικη αλλωστε.μπορει καποιον να τον συμφερει η τιμη

Δημοσ.
Μπορεί να είδε την προσφορά του Multirama ρε παιδιά και να ξεστοκάρει ο άνθρωπος...:-)

Να τα δώσει φθηνότερα τότε. Όλοι πια νομίζουν ότι θα πιάσουν τον γάτο από τα κάκαλα.

Δημοσ.
Ρε παιδια δν μπορω να καταλαβω γιατι ειναι κακο αυτο?τα πραγματα ειναι ξεκαθαρα!να το προιον να κ η τιμη.αν θελεις αγοραζεις αν οχι το αφηνεις.δεν μενουν ολοι Αθηνα-Θεσ/νικη αλλωστε.μπορει καποιον να τον συμφερει η τιμη

43 ευρω βγαινει απο Multirama μαζι με τα εξοδα αποστολης ο δισκος.

Φυσικα και ειναι κακο, ειναι καπως οταν παρει ο αλλος τον δισκο στα χερια του και δει οτι η αποδειξη γραφει 39 ευρω και αυτος τον πηρε απο χερι 55 :X

Δημοσ.

εγω για σπασιμο θα εβαζα μια αγγελια ακριβως επανω απο αυτη και θα πουλουσα με 43? ακριβως τον παραπανω δισκο και φυσικα με λινκ παραπομπη στο site του multirama.

Δημοσ.

Τι σημασια εχει ποσο τον πηρε?Μπορει εκει που μενει αυτος να τον εχουν 70-80ε.Αλλωστε αμα ηταν ετσι κ το μουλτιραμα κ το καθε μουλτιραμα μπορει να τον αγοραζει 15ε χονδρικη κ μου τον πουλαει 43.

Δημοσ.
δεν μενουν ολοι Αθηνα-Θεσ/νικη αλλωστε.μπορει καποιον να τον συμφερει η τιμη

Τόσος αλτρουϊσμός πιά από μερικούς πωλητες...θα μπήξω τα κλάμματα...Έλα ρε underdawg τώρα, δεν είναι εκεί το θέμα και φαίνεται. Ναι, έχεις δίκιο στο πρώτο σκέλος: βλέπω την τιμή και με την κοινή λογική αποφασίζω αν με συμφέρει, απλώς είναι νόμος του σύμπαντος κόσμου ότι όταν πάω στις μικρές αγγελίες δεν το κάνω για να αγοράσω ακριβότερα από την αγοραία τιμή!

Τι σημασια εχει ποσο τον πηρε?Μπορει εκει που μενει αυτος να τον εχουν 70-80ε.Αλλωστε αμα ηταν ετσι κ το μουλτιραμα κ το καθε μουλτιραμα μπορει να τον αγοραζει 15ε χονδρικη κ μου τον πουλαει 43.

Το multirama θα κόψει απόδειξη για αυτό και θα πληρώσει φόρο. Δεν μας ενδιαφέρει πόσο. Αν δεν μας αρέσει πάμε σε άλλο μαγαζί. Άσε που η προσφορά είναι μέσω Web οπότε αγοράζεις από όπου θέλεις.

Δημοσ.
http://www.electroniki.gr/dimop.asp

δεν μπορώ να καταλάβω πάντως ποιά οθόνη ακριβώς είναι...

Και γω δεν καταλαβαινω. Η κανονικη τιμη ειναι 549 και ξεκινουν δημοπρασια απο 499 ??????????????????? Καλα, πλακα με κανειςςςςςςςς????????????????????? Ασε που απο skroutz τα βρισκεις απο 520?. ΧΑΧΑΧΑΧΑ!!!!!!!!!!!!!

Δημοσ.
Και γω δεν καταλαβαινω. Η κανονικη τιμη ειναι 549 και ξεκινουν δημοπρασια απο 499 ??????????????????? Καλα, πλακα με κανειςςςςςςςς????????????????????? Ασε που απο skroutz τα βρισκεις απο 520?. ΧΑΧΑΧΑΧΑ!!!!!!!!!!!!!

φυσικά για την οθόνη μιλάμε μόνο...

Δημοσ.

Δειτε εδω http://www.you.gr/b2c_iqshop/catalog/categorieInPath.do?key=0/A3EF4AA0AB025240B40E64176412676E/02C1E49DB834D248B8D8F2A81414B2CD

Επειδη ειχα καποιες υποψιες, χτες βραδυ καθησα να το παρακολουθησω. Απο τις 12 τα μεσανυχτα εκανα ανανεωση ανα 2 λεπτα. Το αποτελεσμα;; Η σελιδα ανανεωθηκε λιγο μετα τις 12:30. Απο την πρωτη στιγμη η οθονη ηταν ΕΞΑΝΤΛΗΜΕΝΗ !!!!! Μαλιστα οι τιμες προσφορας ηταν ΑΚΡΙΒΩΣ ιδιες με τις αρχικες. ΘΑΥΜΑ!!! αναφωνησα. Δυο τινα συνεβησαν : ειτε βγηκε σε προσφορα μια μονο οθονη και την αρπαξε ο υπαλληλος που εφτιαχνε τη σελιδα, ειτε ΜΑΣ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ ΚΑΝΟΝΙΚΑ. Σε οποιαδηποτε περιπτωση, νομιζω οτι ειναι πια καιρος για ενα ΓΕΡΟ ΚΡΑΞΙΜΟ στο εν λογω site.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...