Προς το περιεχόμενο

_ Προσφορές Καταστημάτων _

madsc

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Δεν σε πιανω αυτην την φορα paredwse, τι κακο ειδες δλδ?

Τι δεν θεωρεις προσφορα και ποιος ζητησε προσφορα?

• Απαντ. 5,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

το διέγραψε το σχετικό offtopic ποστ. Γι αυτό δεν το είδες...

• Super Moderators
Δημοσ.

Προφανώς για να επαναλάβω τον συγκεκριμένο "κανόνα" κάτι έγινε. :-)

Συγκεκριμένα, δύο νέα μέλη δημοσίευσαν μηνύματα με τα οποία ζητούσαν προσφορές για διάφορα αγαθά. Όπως γράφει το μέλος fonzi, τα μηνύματα διαγράφηκαν.

Δημοσ.

ρωτησα αναμεσα στο χτυπημα σοκολατας και χαρτιου υγειας

αλλα η ταμιας μου ειπε να παρει τηλεφωνο στα κεντρικα να ρωτησει

ηθελα να της πω ναι

αλλα μια γιαγια με αγριοκοιταξε

και δεν ειναι να τσαμπουκαλευεσαι με γιαγιαδες

Δημοσ.

Η εξυπηρέτηση πελατών Lidl μου είπε ναι για υπότιτλους, αλλά για σιγουριά να ρωτήσω και κατευθείαν στο service της Silvercrest και μου έδωσε το τηλέφωνο. Το κακό είναι ότι εκεί θέλουν απαραίτητα τον κωδικό προϊόντος και δεν μπορώ να τον βρω. Πάντως πιστεύω ότι δεν θα υπάρχει πρόβλημα γιατί α) τα Silvercrest γενικά δεν κωλώνουν σε υπότιτλους, ακόμη και τα παλιότερα, και β) το Lidl δίνει δικαίωμα επιστροφής ακόμη και σε ανοιχτή συσκευασία για 1 μήνα. Για το συγκεκριμένο μηχάνημα το σκέφτομαι κι εγώ.

Πολλοί κατηγορούν το Lidl για διάφορα, αλλά στην εξυπηρέτηση πελατών οι περισσότερες "μούρες" στην ελληνική αγορά δεν πιάνουν μια μπροστά του.

Δημοσ.
Την συγκεκριμένη την πήρα πριν περίπου 3 εβδομάδες απο carrefour 4,99 και είναι τελείως της πλάκας!!!

Θέλεις και προβολέα μαζί για να μην σε δίχνει σκοτεινό! :lol:

labtec προιοντα ειναι γενικοτερα της πλακας

Δημοσ.

Με βάση τα χαρακτηριστικά που λεει το διαφημιστικό και κοιτώντας τα manual απο Silvercrest

μάλλον για το Silvercrest 6517-18 προκειται (Δεν είδα άλλο με 1080p)

Δημοσ.
Τωρα κοιταξτε εδω http://www.insomnia.gr/forum/showthread.php?t=281904

Απλα ασχολιαστο

Τι να πω ρε φίλε Aris...και μετά αν κάποιος αρχίσει τα μπινελίκια είναι κακός...Μήως να γίνει ένα sticky στις μικρές αγγελίες "Προσοχή στις τιμές" ή κάτι τέτοιο??? Γιατί ακόμη κι αν έγινε κατά λάθος, πιστεύω ότι ο καθένας οφείλει να ελέγξει τι τιμή κυκλοφορεί στην αγορά πριν ανεβάσει την πώλησή του, όπως και ο κάθε αγοραστής οφείλει να κάνει το ίδιο πριν αγοράσει.

Δημοσ.
Τι να πω ρε φίλε Aris...και μετά αν κάποιος αρχίσει τα μπινελίκια είναι κακός...Μήως να γίνει ένα sticky στις μικρές αγγελίες "Προσοχή στις τιμές" ή κάτι τέτοιο??? Γιατί ακόμη κι αν έγινε κατά λάθος, πιστεύω ότι ο καθένας οφείλει να ελέγξει τι τιμή κυκλοφορεί στην αγορά πριν ανεβάσει την πώλησή του, όπως και ο κάθε αγοραστής οφείλει να κάνει το ίδιο πριν αγοράσει.

Καλα τωρα πλακα μου κανεις? Το ιδιο εγινε και με τους 250αρηδες απο την προσφορα του conn-x. Και καποιοι πηγαινουν και τους αγοραζουν κιολας. Ε τωρα αν τους πω προβατα θα ειμαι κακος?

ΥΓ. Συγνωμη για το offtopic αλλα με αυτα που βλεπω δεν μπορω να κατσω με σταυρωμενα τα χερια

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...