Προς το περιεχόμενο

_ Προσφορές Καταστημάτων _

madsc

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Το έχουμε ξαναπεί... βάζουν 0.5 τεμάχια και ακόμα και αν προλάβεις δεν είναι σίγουρο ότι θα το πάρεις... χαϊβάνια είναι

• Απαντ. 5,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΣ ΔΙΣΚΟΣ LACIE QUADRA 750GB 3.5" USB 2.0+FW+ESATA

MONO 79,89 ? !!!:shifty::shifty:τρομερη προσφορα!!!

απο το YOU.GR, αλλα δεν υπαρχει πλεον!! :fear::fear:

Μα καλα τι ωρα τις βγαζουν τις προσφορες??????????

Η αλήθεια είναι ότι είδα κι εγώ την προσφορά χτες το βράδυ αλλά δε με ενδιέφερε. Υπήρχαν 3 κομμάτια.

Δημοσ.

ε και αφού το είδατε χθες το βράδυ ρε παιδιά (και είχε ακόμα κομμάτια) γιατί δεν το γράψατε κι εδώ για όσους ενδιαφέρει;;; :-(

Δημοσ.
best value for τσαμπα = τσαμπα φαι σημερα στο ικεα λογω 7 χρονων λειτουργειας

Είσαι σίγουρος για αυτό που λες γιατί είναι από τον δρόμο μου..ξέρεις

Δημοσ.

Κι εγώ εκεί κοντά δουλεύω.Είμαι και νυστικός αφού δεν έχει μαγειρέψει κανείς....Είναι αλήθεια ή θα πάω και θα μου τρέχουν τα σάλια τσάμπα;:P

Δημοσ.

απο .kerdos.gr

IKEA: Γιορτάζει τα 7 χρόνια παρουσίας στην ελληνική αγορά

Τα 7 χρόνια λειτουργίας στην Ελλάδα και ένα στην Κύπρο γιορτάζει την ερχόμενη Παρασκευή, 24 Οκτωβρίου, προσφέροντας το 20% της αξίας των πωλήσεων που θα γίνουν εκείνην την ημέρα στους εργαζόμενους της.

Το πρώτο κατάστημα άνοιξε στη Θεσσαλονίκη το 2001 και στο κατάστημα αυτό η ΙΚΕΑ θα προσφέρει δωρεάν σε όλους τους επισκέπτες των καταστημάτων της ένα πιάτο σουηδικά κεφτεδάκια! Παράλληλα, θέλοντας να ευχαριστήσει τους εργαζόμενούς της, θα προσφέρει το 20% των πωλήσεων αυτής της ημέρας σε όλους τους υπαλλήλους που εδώ και 7 χρόνια εργάζονται καθημερινά για να κάνουν την ΙΚΕΑ πρώτη στην επιλογή, αλλά και στην καρδιά, των πελατών της!

Το όραμα του ιδρυτή της ΙΚΕΑ, Ingvar Kamprad είναι: "Να κάνουμε την καθημερινή ζωή όσο το δυνατόν περισσότερων ανθρώπων καλύτερη!" Η υλοποίηση αυτού του οράματος στηρίζεται σε πολύ μεγάλο βαθμό στους εργαζόμενους της εταιρίας - τους ανθρώπους αυτούς που προσφέρουν καθημερινά τις υπηρεσίες τους σε εκατομμύρια πελάτες, στα εκατοντάδες καταστήματα ΙΚΕΑ σε όλο τον κόσμο!

Στην Ελλάδα, η ΙΚΕΑ του ομίλου Fourlis, έχει θεσπίσει την 24η Οκτωβρίου ως "Ημέρα Εργαζομένων της ΙΚΕΑ" θέλοντας να τιμήσει την προσφορά όλων αυτών των ανθρώπων

Δημοσ.

Αν το δοκιμάσεις πέσ'μας αν λέει τίποτα για να πάρουμε!

Και σε ποιόν εκτυπωτή τυπώνεις.

Γράφει πάντως πάνω ότι πρόκειται για προϊόν ανακύκλωσης κυρίως (δεν ξέρω αν αυτό είναι καλό ή κακό για την ποιότητά του...)

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...