torrentleech Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2008 εμένα σαν διευκόλυνση μου ακούγεται αυτό που κάνει το Πλαίσιο για την σύνδεση, μπορείτε να απαντήσετε πως θα αποστείλετε μόνοι σας τα στοιχεία για την ενεργοποίηση και πως τους ευχαριστείτε πολύ για το ενδιαφέρον τους.
john_who Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2008 Ρε παιδιά, τί είναι αυτά; Πάλι πάτε να τα χαλάσετε όλα; Στείλτε τα στοιχεία που σας ζητάνε... στείλτε δικά σας φίλων σας ή συγγενών σας.... απλά είναι για να αντιστοιχήσουν το κόνεξ με κάποιον αριθμό τηλεφώνου. Κανείς δεν θα σας ενοχλήσει για την ενεργοποίηση. ΑΝ θέλετε να σιγουρευτείτε για αυτό που σας λέω, πέστε τους ότι έχετε δέσμευση από άλλο πάροχο, μέχρι τα Χριστούγεννα... Αλλά μην κάνετε μαγκιές... θα μας χαλάσετε τη χαρά να παίρνουμε κανένα δωράκι που και που....
bandit4 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2008 εμενα μου φαινεται οτι το πλαισιο ριχνει αδεια να πιασει γεματα. Η απαντηση του torrentleech ειναι αυτη που θα λαβουν απο μενα αν και οταν λαβω το πακετο.
kwstas_pap Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2008 χωρίς υπογραφή δεν ισχύει τίποτα.. μέχρι να υπογράψετε οπουδήποτε κάντε ότι θέλετε... δηλαδή αν δίνατε λάθος email ή αν απαντήσετε ότι δεν γνωρίζετε τίποτα για το θέμα τι θα γίνει; θα στείλουν κλητήρα; δεν είναι και τόσο φοβερό.. πολύ παλιά είχε κάνει προσφορά η Τελλάς και έδινε ένα ασύρματο με αν έπαιρνες κάποια συνδρομή για DSL με 15ευρώ .. η ίδια η πωλήτρια μου είπε "πάρτο και μην τηνενεργοποιήσεις" (έψαχνα για συσκευή τηλεφώνου για το χωριό (όχι δηλαδή για τρελή χρήση).. οπότε το πήρα.. ακομα στο πατάρι έχω σύνδεση και μόντεμ (ένα άθλιο usb)...
alexzzz Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2008 Χθες μου ήρθε και μένα το email και πριν από λίγο το πακέτο...
pouana Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2008 και τωρα το παιζουμε ανιξεροι με το conn-x??????????
arxaggelos Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2008 ΑΝ θέλετε να σιγουρευτείτε για αυτό που σας λέω, πέστε τους ότι έχετε δέσμευση από άλλο πάροχο, μέχρι τα Χριστούγεννα... Το είπα αυτό στην πωλήτρια (που είναι και αλήθεια έχω double play με 2 αριθμούς από εκεί, δεν έχω καθόλου νούμερο ΟΤΕ) και μου είπε ότι ο ΟΤΕ αναλαμβάνει άμεσα την αποσύνδεση μου και την επιστροφή σε αυτόν, πράγμα που δεν θέλω με την καμία, και χωρίς αριθμό ΟΤΕ αρνήθηκε να μου το πουλήσει με προοπτική μελλοντικής ενεργοποίησης, μετά από τηλεφώνημα που έκανε η ίδια στην οτενέτ για να το επιβεβαιώσει. Τι να έκανα δηλαδή, να τη έδερνα για να το παρω? Πήγα μια φορά απο εκεί και επειδή έχω και άλλα πράγματα να κάνω δεν ξανασχολήθηκα. Για αγορές μέσω ιντερνετ δεν έχω ιδέα τι μπορεί να παιχτεί και τι μπορεί να θεωρεί η οτενέτ "συναίνεση" σε μεταφορά στα κυκλώματά της, οπότε το θέμα έληξε για εμένα εκεί. Και πιστεύω ότι ήδη κάψαμε όλοι υπερβολικά πολλά κύτταρα του εγκεφάλου μας στο θέμα.
kwstas_pap Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2008 και άμα δεν έχεις υπογράψει πως θα σου κάνει τη μεταφορά ο ΟΤΕ; στη μάνα σου τό'πες;! ΥΓ εγώ δεν πήρα τίποτα.. και αν έπαιρνα θα δήλωνα το σταθερό κάποιας τηλεφωνικής γραμμής στα κεντρικά γραφεία του ΟΤΕ!ΧΑ!
bandit4 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2008 δεν εκανες καλα που πηγες στο καταστημα. εκει δεν δινουν αν δεν δωσεις τα στοιχεια. το μονο ερωτημα ειναι το αν υπαρχει περιπτωση ο π-οτε να κανει καποια κινηση εναρξης συνδεσης η επανασυνδεσης (παιρνοντας υποψη τα στοιχεια παραγγελιας απο το πλαισιο - εγω δεν εδωσα σταθερο, μονο κινητο) ακομα και αν δεν υπογραψουμε τπτ? αν αυτο δεν γινεται τοτε δεν υπαρχει κανενα ζητημα. απλα σφυριζουμε αδιαφορα...
androu Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2008 εγώ περίμενα διακοπή της σύνδεσης απο την 4νετ (adsl σκέτη γραμμή) και χθες που πήρα να το ενεργοποιήσω μου λέει η κοπέλα, απο το πλαίσιο έχετε κάνει την αίτηση ε? (πότε έκανα αίτηση και δεν το κατάλαβα?) όταν της είπα κινητό το επανέλαβε (μάλλον έβλεπε τον αριθμό που της είχα δώσει που ήταν άλλος) γιατί είχα δώσει το δικό μου ενώ τώρα έδωσα του κατόχου της γραμμής που θα ενεργοποιηθεί το conex! Πάντως τώρα 15 μέρες δεν με έχουν ενοχλήσει για ενεργοποίηση...
nickrobo Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2008 Παιδιά το έχετε χαλάσει τελείως το θέμα... Εδώ είναι ''προσφορές καταστημάτων'' και όχι ''1.000 τρόποι να πάρεις το conn-x με το σκληρό δίσκο''. Αν επιμένετε τόσο πολύ ας ανοίξει κάποιος ένα νέο thread να τελειώνουμε.
Γιάννης Platano Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2008 Παιδιά το έχετε χαλάσει τελείως το θέμα...Εδώ είναι ''προσφορές καταστημάτων'' και όχι ''1.000 τρόποι να πάρεις το conn-x με το σκληρό δίσκο''. Αν επιμένετε τόσο πολύ ας ανοίξει κάποιος ένα νέο thread να τελειώνουμε. Ετσι ρε παιδια...Αμαν για ενα σκληρο δισκο.
arxaggelos Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2008 στη μάνα σου τό'πες;! εεεμμ, βοήθησέ με λίγο... ελπίζω ότι το θέμα σκοτώθηκε με το που άνοιξε σε άλλο thread, γιατί και στο άκουσμα πλέον της προσφοράς connX μου'ρχεται να αυτοπυρποληθώ στο Σύνταγμα......Τέλος!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.