DeMaitre Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2008 έχω destinator από τότε που κυκλοφορούσε το 3.είναι κατά τη γνώμη μου ο πιο καλός και κατατοπισμένος χάρτης που υπάρχει μέχρι τώρα. Όσο για τις αναβαθμίσεις αυτές είναι ΔΩΡΕΑΝ ,τουλάχιστον μέχρι στιγμής. Πίστεψε με λόγο της δουλειάς μου έχω γυρίσει Πελοπόννησο και Δυτική Ελλάδα ψάχνοντας διευθύνσεις στο χάρτη και δεν με πρόδωσε πότε........ Εγκρίνεις; Γιατί τελικά το παρήγγειλα, αλλά με τόσο δυναμικό αρνητικό σχόλιο από τον προλαλήσαντα συμφορουμίτη είχα αρχίσει να αμφιβάλω... Αλήθεια, γνωρίζει κάποιος αν το MLS Talk & Drive είναι βασισμένο στον Destinator 6 ή στον Destinator 7;
fonzi Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2008 Όταν λέω κλειδώνουν εννοώ ότι απλά καταγράφουν το νούμερ ( ότι δηλ το τάδε πακέτο conn-x αγοράστηκε για να χρησιμοποιηθεί στο τάδε νούμερο τηλεφώνου). Αυτό μόνο. Αν θέλεις μετά δηλ να το βάλεις σε άλλο νούμερο τηλεφώνου δε μπορείς. σίγουρα δεν μπορείς με κάποιο τρόπο; πχ να ζητήσεις από ΟΤΕ την αλλαγή να παει το πακέτο σε άλλο τηλεφωνικό αριθμό εφόσον δεν το έχεις ενεργοποιήσει πουθενα;
angmar Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2008 Το ποντικάκι το ΜΧ518 είναι πολύ καλό, αλλά η προσφορά δεν είναι και τόσο crazy... από 32,99 το δίνουν ΜΟΝΟ 32,99 και στο skroutz υπάρχει πιο φτηνό και από καλά μαγαζιά...
christou Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2008 έχω destinator από τότε που κυκλοφορούσε το 3.είναι κατά τη γνώμη μου ο πιο καλός και κατατοπισμένος χάρτης που υπάρχει μέχρι τώρα. Όσο για τις αναβαθμίσεις αυτές είναι ΔΩΡΕΑΝ ,τουλάχιστον μέχρι στιγμής. Πίστεψε με λόγο της δουλειάς μου έχω γυρίσει Πελοπόννησο και Δυτική Ελλάδα ψάχνοντας διευθύνσεις στο χάρτη και δεν με πρόδωσε πότε........ φιλε το σχολιο μου δεν αφορουσε την ποιοτητα των χαρτων της mls destinator.αφορουσε το αν θα υπαρχουν αναβαθμισεις χαρτη απο την gi αρχης γενομενης απο το 2009. και πιστεψε με φαινεται πως το update του χαρτη που θα βγει μεσα στο 2008 θα ειναι και το τελευταιο. οι δηλωσεις των εκπροσωπων της geointeligence στο navimania.gr ειναι σαφεστατες.
kage Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2008 to mls το πιο πανω ειναι Pna που σημαινει οτι δεν θα μπορεις να βαζεις νεα προγραμματα...Pn Εχει παντως για λογισμικο. ------------------------------------------------------------ απο μενα για 2η κ τελευταια φορα... την αιτηση που κανεις στο μαγαζι, την κανεις για να σου δωσουν ενα PIN.Αυτο θα το γραψεις στην αιτηση που ΘΑ στειλεις... το μονο που δεν καταλαβαινω αυτοι που το χουν παρει μεσω ινετ κ οντως θελουν να το ενεργοποιησουν πως θα παρουν το πιν? κ αν το παληκαρι πειρε 10 μαζι κ δεν του παν τιποτα,τα θελουν κ τα παθαινουν... ------------------------------------------------------------------- για προσφορες σε tv δινει το Carrefure mia philips 32 hd 400e k mia scarlet 42(100Hz,24p,full hd,50.000/1)+dvd mono 839 http://www.carrefour.gr/ibm_temp/c_06-10-08/images_big/ELECTRIC_APPLIANCES_Page_1.jpg
ikaros2 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2008 Κρατησα 3 κ τους αλλους τους δινω σε φιλους.Οσο μου τους πουλανε θα τους αγοραζω. Αν ηταν να τους πουλαω(αν εννοειτε αυτο απο τα posts σας) δεν θα το ελεγα εδω. Το ειπα για να επωφελειθουμ ολοι οι insomniacs μιας κ αφου απο εδω το εμαθα κ εγω... 250GBs ή 320GBs είναι ο δίσκος?
FarCry Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2008 250GBs ή 320GBs είναι ο δίσκος? http://www.plaisio.gr/product.aspx?product=1174681 είναι αντίστοιχο με το fritz 7140 sτο πακέτο vodafone που το αγόραζες με 60 euro περίπου A ρε ελλάδα με τα παπατζιλίκια σου laughing out loud
koprodogis Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2008 Αν ψαχνετε για κανα κινητακι ευκαιρια αλλα λιγο παλιο εντοπισα πολλα στο site της Cosmote. Εχει καποια που σιγουρα αξιζει να παρετε σε τιμες ξεφτιλα. Τσεκαρετε εδω
Slak Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2008 Από το site της Cosmote πως μπορείς να αγοράσεις ? Μόνο online αγορές κάνει , ή μπορείς να πάς και από κατάστημα ?
adi32 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2008 Αν ψαχνετε για κανα κινητακι ευκαιρια αλλα λιγο παλιο εντοπισα πολλα στο site της Cosmote.Εχει καποια που σιγουρα αξιζει να παρετε σε τιμες ξεφτιλα. Τσεκαρετε εδω πως γινεται και ατα εχει τοσο φθηνα? ειναι με συνδεση? ο Οτε χαριζει συνεχεια ? τι γινεται?
koprodogis Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2008 να πω την αληθεια δεν ξερω αλλα αν δεις εχει επανω ενα μπανερακι που λεει δωρεαν μεταφορα, οποτε κανε On line την παραγγελια καθως αντε γυρνα καταστηματα να βρεις αυτο που θες Το φθηνα ρε παιδια μου φαινεται προφανες!!!! Και χωρις συνδεση Ολες οι συσκευες ειναι παλιες, πολλες βεβαια κατ εμε αξιζουν και ας ειναι παλιες. Το Alcatel S853 ειναι συσκευη που χρονια ηθελα να παρω και τωρα το σκεφτομαι με τετοια τιμουλα, και τα Motorola U6 πιστευω ειναι τρελη ευκαιρια οπως και το Nokia E60
arishonda Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2008 Νομίζω μονο online επειδη το site einai e-cosmote ..!
pouana Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2008 ρε παιδια ειναι πολυ παλια τα κινιτα.....ειναι τριετιας και....δεν προσφερουν τεχνολογια πλεον...μονο τα φτηνα 50-60 ευρω λενε κατι απλως για να εχεις ενα κινιτο επιλπεον μονο για να μιλας...
papayios Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2008 Αν ψαχνετε για κανα κινητακι ευκαιρια αλλα λιγο παλιο εντοπισα πολλα στο site της Cosmote.Εχει καποια που σιγουρα αξιζει να παρετε σε τιμες ξεφτιλα. Τσεκαρετε εδω Αυτα ειναι τα λεγομενα ως αποχαρακτηρισμενα . Ειναι παλιοτερα μοντελα που ειτε εχουν αντικατασταθει ειτε δεν ειχαν καλη εμπορικη πορεια και τους εμειναν . Μπορειτε να πατε σε οποιοδηποτε καταστημα cosmote και να ζητησετε να σας εκτυπωσουν μια λιστα . Εχουν παρα πολλα μοντελα ( δεν ειναι ολα στο site ) και με λιγη τυχη μπορει να πετυχετε διαμαντακια . Πριν κανα χρονο ειχα παρει για παραδειγμα το benq-siemens E71 με 50 ευρω .Υπηρχε σε καταστημα στην γλυφαδα και σε δυο μερες μου το εστειλαν πατρα .
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.