Προς το περιεχόμενο

_ Προσφορές Καταστημάτων _

madsc

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παιδιά δεν είναι ακριβώς έτσι με τις οθόνες υπολογιστή που ειναι και τηλεοράσεις...

Μπορεί να έχουν πολύ καλύτερες αναλύσεις αλλά ως tv δείχνουν πολύ χειρότερη εικόνα από τις απλές 640χ480. Φταίει βέβαια ότι φοράνε ΤΝ πανελ αλλά όχι μόνο αυτό. Δείτε να παίζουν τηλεοπτικό πρόγραμμα δίπλα-δίπλα μια 640χ480 παρόμοια με αυτή που λεει ο φίλος και μια 1680 x 1050 σαν αυτές που του λέτε για να καταλάβετε τι εννοώ! Ισως φταίει και η φωτεινότητα...

• Απαντ. 5,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Μακριά από TV philips. Είχα αγοράσει μια πριν 1 1/2 χρόνο και στο 6 μηνο βγήκε μαπα. Το κακό είναι ότι την είχα πάει στο χωριό μου σε νησί και είναι μεγάλο μανίκι να την παω αντιπροσωπεία. Μετά είδα έβγαλε η εταιρεία ανακοίνωση για ελλατωματικές τηλεοράσεις αλλά πέρασε στα ψηλά γράμματα. Δεν είναι τυχαίο ότι οι περισσότερες προσφορές για τβ είναι σε philips............

Δημοσ.
Μακριά από TV philips. Είχα αγοράσει μια πριν 1 1/2 χρόνο και στο 6 μηνο βγήκε μαπα. Το κακό είναι ότι την είχα πάει στο χωριό μου σε νησί και είναι μεγάλο μανίκι να την παω αντιπροσωπεία. Μετά είδα έβγαλε η εταιρεία ανακοίνωση για ελλατωματικές τηλεοράσεις αλλά πέρασε στα ψηλά γράμματα. Δεν είναι τυχαίο ότι οι περισσότερες προσφορές για τβ είναι σε philips............

ψιλοτυχαια ειναι κ αυτα που λες...

δες λιγο τι τιμες εχουν οι φετινες hd Philips κ αν το λες προσφορα τα ξαναλεμε...

στις lcd εδω κ χρονια εχουν καλες αναγνωρισεις σε βραβεια...

δες π.χ. eisa

μακαρι να μπορουσαμε ολοι να περναμε Philips Lcd...αλλα οι τιμες ειναι σχεδον τριπλασιες απ οτι οι αλλες στα φετινα μοντελα

Δημοσ.
Γιατί ρε tsavi1991; Εγώ το σκέφτομαι πολύ σοβαρά να χτυπήσω ένα MLS Talk & Drive, αφού στο net κάτω από 400 ευρώ δεν το βρίσκεις πουθενά!.. ;)

σκεψου το λιγο καλυτερα μια που η mls ειναι αγνωστο αν θα προσφερει αναβαθμισεις για τον χαρτη της gi.

Δημοσ.

η προσφορα με τους my passport 320gb απο πλαισιο ισχυει ακομα? αν ναι, συνεχιζει οπως ηταν πριν μερες η χρειαζεται κατι επιπλεον?

Δημοσ.

250 gb, μυριστηκαν ομως την απατη και ζητανε ταυτοτητα και λογαριασμο οτε.(Ψυχικο ) τους ειπαν απο την connx να το κανουν.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...