Προς το περιεχόμενο

_ Προσφορές Καταστημάτων _

madsc

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 5,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Από το φυλλάδιο του mediamarkt Τηλεόραση LCD LG, 37″, ανάλυση 1920x1080, αντίθεση 5000:1, φωτεινότητα 500 cd /m², χρόνος απόκρισης 8ms, ενσωματωμένος ψηφιακός δέκτης, είσοδοι 2xHDMI, PC input (vga), 2xscart, Component

τιμή 1.189,00 €. Νομίζω πολύ καλή τιμή για FULL HD τηλεόραση.

Δημοσ.

τι λετε για αυτη την προσφορα της ALTEC?αξιζει?με τα αντιστοιχα χρηματα μπορω να βρω κατι καλυτερο?

897ε.

Κατασκευαστής ALTEC

Μοντέλο Επεξεργαστή Intel Core 2 Duo T7250

Διάσταση - Τύπος Οθόνης 15.4''

Μνήμη 2 GB DDR II

Σκληρός Δίσκος 160 GB SATA II

Κάρτα Γραφικών NVIDIA GeFORCE 8400M με 256MB

Κάρτα Ήχου Intel High Definition Audio 5.1 και subwoofer

CD/DVD/DVD-RW DVD Super Multi (Double Layer)

Modem 56 Kbps, V.92

Κάρτα Δικτύου 10/100/1000 LAN, WIRELESS 802.11b/g

Θύρες Σύνδεσης 4 x USB, 1 x IEEE-1394 Firewire, 1x HDMI, 1x 5 in 1 Memory card Reader

Μπαταρία 6 Cell Li-Ion

Βάρος (gr) 2.8 Kg

Λειτουργικό Microsoft Windows Vista Home Premium GR

Εγγύηση 2 Χρόνια

Extras Ενσωματωμένη κάμερα 1.3 Megapixels, Bluetooth intergated

2 χρόνια Δωρεάν ADSL Altecnet στην ταχύτητα του 1 Mbit*

2 μήνες Δωρεάν αστικές, υπεραστικές & διεθνείς* κλήσεις μέσω της πρωτοποριακής υπηρεσίας i-Call**

USB Stick 1GB

Τσάντα Notebook από ανθεκτικό υλικό

Δημοσ.

ektor1999 που την ειδες αυτήν την προσφορά? Δώσε κανένα LINK! Νομίζω οτι είναι αρκετά καλή χωρίς να ξέρω όμως την ποιότητα των φορητών ALTEC και την αξιοπιστία τους στον χρόνο... αν ξέρει κάποιος ας μας πει!

Δημοσ.

Πολύ καλή τιμή. Για την altec σαν service έτυχε να ξέρω μια κοπέλα που δεν ήξερε από υπολογιστές και πήγε έναν i-do για επισκευή, είχε μπεί ένας ιός και καλά, και της χρέωσαν 100ευρώ εργατικά+αυθεντικά vista πάλι να πληρώσει εντός εγγύησης όλα αυτά.

Φαντάζομαι ότι αν ξέρεις δυο πραγματάκια και τους τα χώσεις θα είναι πολύ διαφορετικά τα πράγματα.

Δημοσ.

Τωρα με τις γιορτές για να παρουν το δωρο του οι υπαλληλοι και τα μαγαζια θα κανουν πολλα...κερασια. Καλο ειναι να κανετε ερευνα αγορας προηγουμενως διοτι μετα την αγορα μπορει να μην...σας αναγνωριζουν...

Δημοσ.

κανένας δεν σου δίνει εγγύηση για software, και αν όντως ήταν software το πρόβλημα, είναι απολύτως φυσιολογικό να την χρεώσουν ;)

Δημοσ.

Συγγνώμη θα τρελλαθούμε τώρα άλλο να χρεώσουν εγκατάσταση λειτουργικού και άλλο να χρεώσουν πάλι τα vista(το dvd) + εγκατάσταση από τη στιγμή που υπήρχε backup δισκάκι.

Δημοσ.
τι λετε για αυτη την προσφορα της ALTEC?αξιζει?με τα αντιστοιχα χρηματα μπορω να βρω κατι καλυτερο?

897ε.

Κατασκευαστής ALTEC

Μοντέλο Επεξεργαστή Intel Core 2 Duo T7250

Διάσταση - Τύπος Οθόνης 15.4''

Μνήμη 2 GB DDR II

Σκληρός Δίσκος 160 GB SATA II

Κάρτα Γραφικών NVIDIA GeFORCE 8400M με 256MB

Κάρτα Ήχου Intel High Definition Audio 5.1 και subwoofer

CD/DVD/DVD-RW DVD Super Multi (Double Layer)

Modem 56 Kbps, V.92

Κάρτα Δικτύου 10/100/1000 LAN, WIRELESS 802.11b/g

Θύρες Σύνδεσης 4 x USB, 1 x IEEE-1394 Firewire, 1x HDMI, 1x 5 in 1 Memory card Reader

Μπαταρία 6 Cell Li-Ion

Βάρος (gr) 2.8 Kg

Λειτουργικό Microsoft Windows Vista Home Premium GR

Εγγύηση 2 Χρόνια

Extras Ενσωματωμένη κάμερα 1.3 Megapixels, Bluetooth intergated

2 χρόνια Δωρεάν ADSL Altecnet στην ταχύτητα του 1 Mbit*

2 μήνες Δωρεάν αστικές, υπεραστικές & διεθνείς* κλήσεις μέσω της πρωτοποριακής υπηρεσίας i-Call**

USB Stick 1GB

Τσάντα Notebook από ανθεκτικό υλικό

ektor1999

στο Mediamarket παίρνεις με τα ίδια χαρακτηριστικά - εκτός από μνήμη που είναι 1GB -

τον HP Pavilion dv 6660ev στα 749Ε.

Πολύ καλή τιμή και καλίτερη ποιότητα από Altec.

Δημοσ.

Εξωτερικός δίσκος 500GB USB + eSATA , Seagate (5 χρόνια εγγύηση), 119? MONO από το site του Κωτσοβολου.

Σε ένα κατάστημα που ρώτησα μου είπαν 159? !!!!

Δημοσ.
Εξωτερικός δίσκος 500GB USB + eSATA , Seagate (5 χρόνια εγγύηση), 119? MONO από το site του Κωτσοβολου.

Σε ένα κατάστημα που ρώτησα μου είπαν 159? !!!!

Είναι 129? τελικά και όχι 119? στο site.

Δημοσ.

Παιδιά παίζει καμιά καλή προσφορά για LCD τηλεόραση 26-27'' ή 32΄΄? Κάπου πήρε το αυτί μου προσφορά του Κοτσόβολου για τέτοιες τηλεοράσεις, και δώρο έλεγε ένα home cinema και ένα stand-alone dvd recorder. Ξέρει κανείς λεπτομέριες?

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...