Προς το περιεχόμενο

_ Προσφορές Καταστημάτων _

madsc

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

γενικα οι αγορες εκτος Ελλαντας θεωρουνται παραεισαγωγη και δεν καλυπτονται απο τις εδω αντιπροσωπειες...παρανομως βεβαια....

• Απαντ. 5,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Ποιος το λέει αυτό; :confused:

Οι αγορές αγαθών από το εξωτερικό καλύπτονται από τη διεθνή εγγύηση του κατασκευαστή, την οποία αποδέχονται όλες οι κατά τόπους αντιπροσωπίες!

Απλά, οι όροι της διεθνούς εγγύησης μπορεί να διαφέρουν σε κάποια σημεία από τους όρους των κατά τόπους αντιπροσώπων ή επίσημων εισαγωγέων. Π.χ. μπορεί σε κάποια TFT monitors η διεθνής εγγύηση να μην παρέχει κάλυψη zero pixel... ;)

Δημοσ.
το κακο με το pixmania ειναι οι πρεπει να πληρωσεις εξτρα την εγγυηση

Μπα, εγγύηση έχεις κανονικά χωρίς να πληρώσεις τίποτα, απλά αν θες πληρώνεις το "συμβόλαιο εγγυημένης αγοράς" που σου δίνει και κάτι παραπάνω.

(Και επειδή την είχα πατήσει κι εγώ όταν πρωτοψώνισα και το πλήρωσα επειδή νόμιζα ότι ήταν υποχρεωτικό, στο checkout το κλικάρεις και στο κείμενο του agreement που σου βγάζει δηλώνεις ότι "Δεν συμφωνείς" και εξαφανίζεται :) )

Δημοσ.

ο κωτσόβολος έριξέ λίγο τον WD MyBook 2 500GB USB2.0 Essential, στα 69.99. Ειναι από το φυλλάδιο αυτής της εβδομάδας, αλλά επειδή δεν τον πολυεμπιστεύομαι, παίζει να υπάρχει κάπου φθηνότερα?

Δημοσ.

Παρε εσυ τηλεοραση απο Pixmania και μετα για σερβις εδω....Αν δε σου βγαλουν τη πιστη για να την κοιταξουν θα ναι θαυμα.Απο προσωπικη εμπειρια...

Δημοσ.

Δείτε ρε παιδιά αυτόν εδώ το δίσκο

Maxtor Basic 1TB External HDD Usb

Ποιό αναλυτικά τα sepcs του εδώ

τον έχει 99 ευρώ το πλαίσιο. Δεν είναι πολύ λίγα για 1 TB, 7200 rpm, 32 MB buffer,EMI protection και Shock protection;

Τον παρήγγειλα. Θα σας πώ εντυπώσεις όταν έρθει

Δημοσ.

Στο πλαισιο στο κεντρο θεσσαλονικης που περασα σημερα ειχε προσφορα το πολυμηχανημα Hp 4480 με 49 ευρω.

Στο site βλεπω δεν εχει τετοια τιμη αλλα εκει ειχαν ταμπελακι οποτε αν καποιος ενδιαφερετε αξιζει να το παρει

Δημοσ.
Δείτε ρε παιδιά αυτόν εδώ το δίσκο

Maxtor Basic 1TB External HDD Usb

Ποιό αναλυτικά τα sepcs του εδώ

τον έχει 99 ευρώ το πλαίσιο. Δεν είναι πολύ λίγα για 1 TB, 7200 rpm, 32 MB buffer,EMI protection και Shock protection;

Τον παρήγγειλα. Θα σας πώ εντυπώσεις όταν έρθει

Είχα πάρει έναν ίδιο (ή παρόμοιο δεν παίρνω όρκο,πάντως 1 TB Μαχτορ ήταν και αυτός) απο το Mediamarkt εγώ πριν 2-3 μήνες 110 ευρώ περίπου. Τον προηγούμενο μήνα που πέρασα τον είχα 100 ευρώ, άρα δεν μου κάνει εντύπωση που τον έχει το πλαίσιο 99 ευρώ τώρα :)

Δημοσ.
Στο πλαισιο στο κεντρο θεσσαλονικης που περασα σημερα ειχε προσφορα το πολυμηχανημα Hp 4480 με 49 ευρω.

Στο site βλεπω δεν εχει τετοια τιμη αλλα εκει ειχαν ταμπελακι οποτε αν καποιος ενδιαφερετε αξιζει να το παρει

Η τιμή των 49 ? είναι για όσους αγοράσουν Laptop από το πλαίσιο....

όχι για όλους. Το έχουν και στο φυλλάδιο για Φοιτητές.

Δημοσ.
Επειδή Κωτσόβολος και Electroworld είναι το ίδιο μαγαζί...μία super ευκαιρία...

http://www.electroworld.gr/site/product.jsp?catid=17331

http://www.kotsovolos.gr/site/product.jsp?catid=19611

Τα σχόλια δικά σας...

με ποια λογική στο ένα κατάστημα το κόστος είναι 15 ΕΥΡΟ και στο άλλο 8,4 ?

έλεος δηλαδή.

Δημοσ.
με ποια λογική στο ένα κατάστημα το κόστος είναι 15 ΕΥΡΟ και στο άλλο 8,4 ?

έλεος δηλαδή.

Και σε άλλους κωδικούς εχω παρατηρήσει οτι ο Κωτσόβολος είναι πιο ακριβός.'Ομως τουλάχιστον σε μια περίπτωση που μου έτυχε να πάω να ψωνίσω απο Κωτσόβολο,στο σύστημά τους εμφανίστηκε η τιμή που ίσχυε εκείνη τη στιγμή στα Electroworld.:confused:

Οπότε μάλλον η ενημέρωση που γίνεται στο site του Κωτσόβολου είναι γτπ.:X

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...