kantaras Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2008 οπως καταλαβαινεται οι προσφορες απο saturn,electroworld κλπ ελαβαν τελος.οποιος προλαβε τον κυριο ειδεν.
john_who Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2008 Το καρφούρ έχει ένα Λάπτοπ HP (570 νομίζω) 375 ευρώ
S2Katana Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2008 οπως καταλαβαινεται οι προσφορες απο saturn,electroworld κλπ ελαβαν τελος.οποιος προλαβε τον κυριο ειδεν. Σε γενικές γραμμές ναι, οπότε και για αυτό είναι ψιλοάδεια...
powerthunder Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2008 Λίγο (έως πολύ off-topic) αλλά ταιριάζει και εδώ: Όταν φέρει η courier ένα προϊόν αγορασμένο από ηλεκτρονικό κατάστημα. Εχω το δικαίωμα να ανοίξω το πακέτο για να δω ότι το προϊόν είναι σε καλή κατάσταση και μετά να το παραλάβω ή υποχρεωτικά πρέπει να το παραλάβω κλειστό; Ευχαριστώ.
arxaggelos Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2008 Λίγο (έως πολύ off-topic) αλλά ταιριάζει και εδώ: Όταν φέρει η courier ένα προϊόν αγορασμένο από ηλεκτρονικό κατάστημα. Εχω το δικαίωμα να ανοίξω το πακέτο για να δω ότι το προϊόν είναι σε καλή κατάσταση και μετά να το παραλάβω ή υποχρεωτικά πρέπει να το παραλάβω κλειστό; Ευχαριστώ. Δεν έχεις απλώς το δικαίωμα...με αυτά που έχουν ακουστεί κατά καιρούς πλέον επιβάλλεται να το κάνεις, για ν αέχεις το κεφάλι σου ησυχο. Αν υπάρχει πρόβλημα (πχ παραβιασμένη συσκευασία, λάθος προϊόν κλπ) μπορείς να μην υπογράψεις και να μην το παραλάβεις, γιατί από εκεί κι έπειτα είναι δική σου ευθύνη.
TechnoState Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2008 .....οι τιμες απο pixmania ειναι χωρις ΦΠΑ ετσι? ...σε μια παλαιοτερη παραγγελια μου, στο τελικο σταδιο για αγορα ενος monitor για PC, μου φουσκωσε τρομερα την τιμή με ΦΠΑ κ εξοδα αποστολης απο Γαλλια κ εδω courier, ενω στην αρχη φαινονταν καλη ευκαιρια, τελικα δεν αξιζε.... ...ισχυει ακομα αυτο?...
xouzel Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2008 Συγγνωμην αν ειναι λιγακι offtopic, αλλα, εχει ψωνισει καποιος απο το Pixmania?? Που εδρευει αυτο το μαγαζι? Εξωτερικο? Και αν ναι, μπορω να φερω κατι? Θα μου πιασουν τον κ*** τα μεταφορικα? Θα πληρωσω τελωνειο???
zoocra77 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2008 Εγώ είχα αγοράσει από pixmania μια ξυριστική μηχανή.Την επόμενη την είχα ενω απο θέμα λεφτών δεν την εβρισκα ποιο φτηνα στην ελλάδα!Νομίζω ότι πριν αγοράσεις σου βγάζει τελική τιμή για τα πάντα courier κτλ οποτε μπορεις να αποφασίσεις αν θα αγοράσεις η όχι.
xouzel Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2008 Εγώ είχα αγοράσει από pixmania μια ξυριστική μηχανή.Την επόμενη την είχα ενω απο θέμα λεφτών δεν την εβρισκα ποιο φτηνα στην ελλάδα!Νομίζω ότι πριν αγοράσεις σου βγάζει τελική τιμή για τα πάντα courier κτλ οποτε μπορεις να αποφασίσεις αν θα αγοράσεις η όχι. Τελωνειο δεν παιζει??
zoocra77 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2008 Έχω την εντύπωση ότι τα στέλνουν από Γαλλία οπότε δεν έχει τελωνείο!Πάντως για καλό και για κακό στείλτους ενα μειλ και ρώτα τους αν θέλεις να πάρεις κάτι ακριβό.
ata1983 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2008 Από Γαλλία είναι, δεν υπάρχει περίπτωση να έχεις κάποιο πρόβλημα με τελωνείο. Έχω πάρει αρκετά πράγματα από εκεί και είναι πολύ εξυπηρετικοί. Μάλιστα στην εξυπηρέτηση πελατών από Ελλάδα υπάρχει μια κοπελιά μου μιλάει Ελληνικά και συνδέεσαι με αυτήν! Τα μεταφορικά είναι περίπου 15 ευρώ για νορμαλ πακέτα και μπορείς να πληρώσεις και με paypal. Σε κάθε περίπτωση σου τα υπολογίζει πριν επιβεβαιώσεις την παραγγελία. Το μόνο μείον είναι ότι αν χαλάσει κάτι το στέλνεις με δικά σου έξοδα πίσω θεωρητικά. Και λέω θεωρητικά γιατί μια φορά που μου έστειλαν ελαττωματικό σκληρό τον επέστρεψα και μου έστειλαν πίσω την αξία του+ όλα τα μεταφορικά που είχα πληρώσει
mindtrapper Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2008 Ε.Ε. οπότε και τανκ να αγοράσεις δεν έχει τελωνείο. Και νομίζω πλέον όλα τα eshop έχουν τιμές με ΦΠΑ οπότε δεν καταλαβαίνω γιατί έχει τεθεί 2 φορές τις τελευταίες μέρες αυτό το ερώτημα. Άσε που αν πας 2 δευτερόλεπτα στο site θα δεις με μεγάλα γράμματα ότι όλες οι τιμές λένε "με ΦΠΑ" δίπλα.
k_dinos Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2008 το κακο με το pixmania ειναι οι πρεπει να πληρωσεις εξτρα την εγγυηση
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.