Προς το περιεχόμενο

_ Προσφορές Καταστημάτων _

madsc

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Μου στειλανε email και μου ζητανε να επικοινωνησω μαζι τους σχετικα με την παραγγελια (connx+wd 250gb). Μαλλον θα θελουν τηλεφ. για ενεργοποιηση γραμμης. Θα σας πω λεπτομερειες απο Δευτερα που θα τους καλεσω. Αν ειναι ετσι.. ακυρωνω την παραγγελια.

Καμία σχέση. Απλά θα σε ενημερώσουν ότι δεν έχουν άμεση διαθεσιμότητα και ότι θα περιμένεις λίγο (τέλος του μήνα μεριά).

Ναι, για την διαθεσιμότητα είναι. Και σε μένα το ίδιο κάνανε.

• Απαντ. 5,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
Καμία σχέση. Απλά θα σε ενημερώσουν ότι δεν έχουν άμεση διαθεσιμότητα και ότι θα περιμένεις λίγο (τέλος του μήνα μεριά).

και σε μένα το ίδιο

Δημοσ.

Έμ βέβαια... πρόλαβαν και πήραν 5-5 τα πακέτα κάποια "έξυπνοι"

και τώρα πουλάνε τους δίσκους... :mad:

(κάντε μια βόλτα στο section των αγγελιών...)

Δημοσ.
Έμ βέβαια... πρόλαβαν και πήραν 5-5 τα πακέτα κάποια "έξυπνοι"

και τώρα πουλάνε τους δίσκους... :mad:

(κάντε μια βόλτα στο section των αγγελιών...)

....sic!

(και αφού θέλω ακόμα 10 χαρακτήρες για να ποστάρω πάρτε ένα ωραίο ποίημα του Λειβαδίτη που μόλις διάβασα:

Επιτύμβιο

Εδώ, σ αυτό το μνήμα κείται κάποιος

που ο φόβος οι άλλοι τι θα πουν, κι η ματαιοδοξία ν αρέσει

τόσο του κλέψανε ο,τι είχε πιο δικό του

ώστε, σχεδόν, δεν κείται εδώ, κανείς.

Damn... how off topic that was!)

Δημοσ.
δείτε και αυτό για 50% έκπτωση από prince oliver..

δεν πρέπει να είναι πλάκα (είναι γνωστό το blog)

http://troktiko.blogspot.com/2008/10/troktikou_10.html

Παιδιά θα σας φανεί απίστευτο αλλά ήταν αλήθεια αυτό με το τρωκτικό. Είχα ανέβει Αθήνα για γάμο και η γυναίκα με έτρεχε στο Κολωνάκι για ψώνια . Όπως σβουρίζαμε τα μαγαζιά βλέπω έξω απο ένα μαγαζί κάτι κούκλες με μπλουζάκια troktiko. Το μαγαζί ήταν το γνωστό και όταν ρώτησα με ενημέρωσαν πως μπορώ να πάρω ότι θέλω με 50% έκπτωση. Έτσι τσίμπησα και εγώ τα γαμπριάτικά μου. Κοστούμι φανταστικό απο 900Ε μόνο 450.

Συνολικά κοστούμι, πουκάμισο, γραβάτα, παπούτσια σε φανταστική γραμμή σύνολο 750Ε!!

Η πλάκα ε'ιναι πως ίσα που το είχα δει εδώ αλλά δεν το είχα πιστέψει και το πέτυχα τυχαία!

Δημοσ.
ξέρει κάποιος ποιο μοντέλο είναι το ρούτερ που δίνουν στο πακέτο κονεξ με το ασύρματο?

Eγώ πήρα το Philips CGA5722. Είδα ότι έδιναν και ένα Baudtec, ρώτησα και μου είπε ο τύπος πως είναι για isdn χωρίς να ήταν και σίγουρος. Να προτιμήσεις το philips όπως και να 'χει. Μπες εδώ και δες τα χαρακτηριστικά τους http://www.oteshop.gr/product_catalog.asp?gcid=22&cid=56&hop=h&bid=54&aid=611

-----Προστέθηκε 12/10/2008 στις 03 : 14 : 12-----

Τελευταίες προσφορές στο YOU.

WEB KAMEPA LOGITECH COMMUNICATE DELUXE 39,90

ΠΟΝΤΙΚΙ LOGITECH G5 LASER 29,90

http://www.you.gr/b2c_iqshop/catalog/categorieInPath.do?key=0/A3EF4AA0AB025240B40E64176412676E/02C1E49DB834D248B8D8F2A81414B2CD

-----Προστέθηκε 12/10/2008 στις 03 : 29 : 00-----

Όλες οι εικόνες είναι ενεργά links.

01.jpg

02.jpg

03.jpg

04.jpg

05.jpg

06.jpg

07.jpg

08.jpg

09.jpg

10.jpg

11.jpg

12.jpg

13.jpg

Δημοσ.
μετά από χτεσινό τηλέφωνο στο πλαίσιο μου είπαν πως διαθέσιμα θα είναι από τρίτη ξανά..

Για όσους παρήγγειλαν και δεν υπήρχε απόθεμα, εμένα μου είπαν ότι οι παραγγελίες θα αποσταλούν κανονικά. Αν δεν θέλετε άλλο θα πρέπει να τις ακυρώσετε.

Έτσι μου είπαν, αλήθεια- ψέμματα, δεν ξέρω.

Δημοσ.
δείτε και αυτό για 50% έκπτωση από prince oliver..

δεν πρέπει να είναι πλάκα (είναι γνωστό το blog)

http://troktiko.blogspot.com/2008/10/troktikou_10.html

Παιδιά θα σας φανεί απίστευτο αλλά ήταν αλήθεια αυτό με το τρωκτικό. Είχα ανέβει Αθήνα για γάμο και η γυναίκα με έτρεχε στο Κολωνάκι για ψώνια . Όπως σβουρίζαμε τα μαγαζιά βλέπω έξω απο ένα μαγαζί κάτι κούκλες με μπλουζάκια troktiko. Το μαγαζί ήταν το γνωστό και όταν ρώτησα με ενημέρωσαν πως μπορώ να πάρω ότι θέλω με 50% έκπτωση. Έτσι τσίμπησα και εγώ τα γαμπριάτικά μου. Κοστούμι φανταστικό απο 900Ε μόνο 450.

Συνολικά κοστούμι, πουκάμισο, γραβάτα, παπούτσια σε φανταστική γραμμή σύνολο 750Ε!!

Η πλάκα ε'ιναι πως ίσα που το είχα δει εδώ αλλά δεν το είχα πιστέψει και το πέτυχα τυχαία!

ειναι τρελο το σκηνικο για το ποσοστο κερδους που εχουν απο τα προιοντα τους.

συχαρητηρια στο σιτε(που αν κ ειναι γνωστο μολις πριν 1 βδομαδα το μαθα)που μπορεσε κ κανε τετοια προσφορα κ σε τοσο καλο μαγαζι!!!

οταν ειδα την προσφορα ελεγα οτι θα ταν ψεμα για να γινει ντορος για το σιτε αλλα δεν ηταν ετσι.50% σε ολα κ μαλιστα οχι στοκ σαν αυτα που βαζουν στις εκπτωσεις κ σαββατιατικα!!

Δημοσ.
ειναι τρελο το σκηνικο για το ποσοστο κερδους που εχουν απο τα προιοντα τους.

συχαρητηρια στο σιτε(που αν κ ειναι γνωστο μολις πριν 1 βδομαδα το μαθα)που μπορεσε κ κανε τετοια προσφορα κ σε τοσο καλο μαγαζι!!!

οταν ειδα την προσφορα ελεγα οτι θα ταν ψεμα για να γινει ντορος για το σιτε αλλα δεν ηταν ετσι.50% σε ολα κ μαλιστα οχι στοκ σαν αυτα που βαζουν στις εκπτωσεις κ σαββατιατικα!!

Ψοφάνε για φράγκα ΟΛΕΣ οι επιχειρήσεις πλην σουπερμαρκετ και λίγων ακόμη...

Ειδικά στα ρούχα έχω γνωστό με παλιό κατάστημα 40ετίας που είναι πλέον αλυσίδα 4 καταστημάτων: από τις χειρότερες σεζόν ever... ο κόσμος ζορίζεται πάρα πολύ (μην κοιτάτε την ιδεατή πραγματικότητα που εμφανίζουν τα κανάλια σχεδόν στο σύνολό τους..)

Δημοσ.

Πηγα και εγω στον Πριγκηπα Oliver... αλλα έιχα ενα κακο ... δεν πηγαινα για γαμπρος.... τουτεστιν το πιο απλο γιλεκο σακακιου στα 300 ευρο, κουστουμι κατω απο 545 ευρο δεν εβρισκες, ενω τα ταπεινα jean και πλεκτα ξεκιναγαν απο 180 ευρο....

Και φυσικα τα νουμερα ηταν για κορμια που μολις ειχαν γυρισει απο τις διακοπες sto super paradise.....

Τωρα αν πηγαινα για γαμπρος τα πραγματα θα ηταν διαφορετικα,θα εδινα 500 ευρο για κοστουμι γαμπριατικο και που ξερετε ισως να ειχα αδυνατισει για την περισταση ;),

Καλη προσπαθεια του mighty mouse αλλα next time κατι πιο less extravagant Pls...!

Tεσπα πηρα κοστουμι απο βιοτεχνια στο κεντρο που προμηθευει vardas και αναγνωστοπουλο (απο 385 μολις 220) για info PM me...

Δημοσ.
Πηγα και εγω στον Πριγκηπα Oliver... αλλα έιχα ενα κακο ... δεν πηγαινα για γαμπρος.... τουτεστιν το πιο απλο γιλεκο σακακιου στα 300 ευρο, κουστουμι κατω απο 545 ευρο δεν εβρισκες, ενω τα ταπεινα jean και πλεκτα ξεκιναγαν απο 180 ευρο....

Και φυσικα τα νουμερα ηταν για κορμια που μολις ειχαν γυρισει απο τις διακοπες sto super paradise.....

Τωρα αν πηγαινα για γαμπρος τα πραγματα θα ηταν διαφορετικα,θα εδινα 500 ευρο για κοστουμι γαμπριατικο και που ξερετε ισως να ειχα αδυνατισει για την περισταση ;),

Καλη προσπαθεια του mighty mouse αλλα next time κατι πιο less extravagant Pls...!

Tεσπα πηρα κοστουμι απο βιοτεχνια στο κεντρο που προμηθευει vardas και αναγνωστοπουλο (απο 385 μολις 220) για info PM me...

Συμφωνώ απολύτως μαζί σου αλλά κάθε έπτωση είναι ευπρόσδεκτη:-)

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...