Προς το περιεχόμενο

_ Προσφορές Καταστημάτων _

madsc

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Πόσο χρόνο έκαναν να στα φέρουν. 24 ώρες μετά την παραγγελία ούτε φωνή ούτε ακρόαση.

Έως 72 ώρες λέει στο site... αν και πρέπει να διαγραφούν αυτά λόγω off-topic... ;)

• Απαντ. 5,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
Λοιπον στο diesel με τα πολλα ζορια μπηκα.Εχει αντρικα μονο 30 νουμερο οποτε οποιος φορα το νουμερο αυτο ας σπευσει.Παντως απο το πρωι προσπαθουσα να μπω αλλα τιποτα.........

κριμα και φοραω 30.. τωρα στο site λεει out of stock, οποτε παει η ευκαιρια...

Δημοσ.

Εκανα κ' εγω παραγγελια 2 connx με δωρο τον σκλ.δισκο.

Για ενεργοποιηση ελπιζω να μην υπαρχει προβλημα αν δεν στειλω τις αιτησεις αμεσα.

Δημοσ.

KAla και μετα λεμε για το you.

Mphka στις 10.30(ανοιξε στις 10) και ηταν συνεχως down το site.Mphκα μετα απο κανενα 3ωρο και ειχε μονο 30 νουμερο.Το you βγαζει 1 2 κομματια για ολη την ελλαδα.Αυτοι προβλεπω να εβγαλαν 2-3 κομματια απο καθε νουμερο για ολο τον κοσμο οποτε καλα ειμαστε.................

Δημοσ.

Sorry για το αδιάκριτο της ερώτησης, αλλά τι διαστάσεις έχεις και φοράς 30? Εγώ δεν θυμάμαι καν πότε φορούσα 30 τελευταία φορά και είμαι 1,87-93 κιλά.

Και δεν νομίζω να υπάρχουν πολλοί άντρες που να φορούν μέγεθος 30, οπότε ψιλομούφα η προσφορά.

Πάλι καλά που δεν ξύπνησα να πάω Γλυφάδα, να χάσω και τον ύπνο μου...

Δημοσ.
Είμαι σίγουρος οτι θα λυθούν στο γέλιο οι πωλητες στο κατάστημα :lol:

Λυθήκαμε προκαταβολικα εμείς! :-D

Παιδια πάντως πολύ καλό.

Ηδη κάποιες άλλες εταιρείες ειδών τεχνολογίας, κάνουν προσφορες σε ενεργά μέλη ενός φόρουμ με εξειδίκευση στα προιόντα που πουλάνε.

Πχ. για φωτογραφικές μηχανές και περιφερειακά...

Θα ταν ευχαριστο με τόσο κόσμο να έκανε έστω ένα 5-10% μαγαζιά σαν το πλαισιο στους insomniacs. :mrgreen:

-----Προστέθηκε 11/10/2008 στις 03 : 09 : 27-----

Παίδες πήγα Πλαίσιο και μου ζητήσαν σταθερό.

Ρώτησα αν μπορώ να το ενεργοποιήσω αφότου λήξει το συμβόλαιο μου με ετον εναλλακτικό πάροχιο και μου πε κοπέλα πως όχι.

Οτι δηλαδή ο Οτε αναλαμβανει κατευθείαν την πρωτοβουλια για αλλαγή παρόχου.

(Αρα θα πληρώσω το πρόστιμο αποσύνδεσης στην Τελλάς)

Αληθεύει κι αλλάξαν κάτι στην διαδικασία απόκτησης του πακέτου με τον WD passport , ;h η κοπέλα τα κατέβαζε από το κεφάλι της?

Δημοσ.

Δεν έπρεπε να της πεις τπτ, τα άκουσε αυτά και σου κανε κόλπα για να πουλήσει ΣΙΓΟΥΡΗ ΣΥΝΔΕΣΗ.

Δε κάνει τπτ ο ΟΤΕ αν δε στείλεις την αίτηση.

Δημοσ.
Sorry για το αδιάκριτο της ερώτησης, αλλά τι διαστάσεις έχεις και φοράς 30? Εγώ δεν θυμάμαι καν πότε φορούσα 30 τελευταία φορά και είμαι 1,87-93 κιλά.

Και δεν νομίζω να υπάρχουν πολλοί άντρες που να φορούν μέγεθος 30, οπότε ψιλομούφα η προσφορά.

Πάλι καλά που δεν ξύπνησα να πάω Γλυφάδα, να χάσω και τον ύπνο μου...

1.73 71 κιλα,και μου ειναι ψιλοστενο.

sorry για το καρα-offtopic :lol:

Δημοσ.

καστανος η ξανθος.????????????να εχουμε πληρη περιγραφη μπας και σου βρουμε καμια κοπελαα.....χαχαχαχαχαχαχα

Δημοσ.

Θα ταν ευχαριστο με τόσο κόσμο να έκανε έστω ένα 5-10% μαγαζιά σαν το πλαισιο στους insomniacs. :mrgreen:

To Πλαισιο ειδικα τωρα με τους σκληρους, αν πεις οτι εισαι απο το insomnia θα σε βαλει να πληρωσεις και προστιμο!

Δημοσ.

Μου στειλανε email και μου ζητανε να επικοινωνησω μαζι τους σχετικα με την παραγγελια (connx+wd 250gb). Μαλλον θα θελουν τηλεφ. για ενεργοποιηση γραμμης. Θα σας πω λεπτομερειες απο Δευτερα που θα τους καλεσω. Αν ειναι ετσι.. ακυρωνω την παραγγελια.

Δημοσ.
Μου στειλανε email και μου ζητανε να επικοινωνησω μαζι τους σχετικα με την παραγγελια (connx+wd 250gb). Μαλλον θα θελουν τηλεφ. για ενεργοποιηση γραμμης. Θα σας πω λεπτομερειες απο Δευτερα που θα τους καλεσω. Αν ειναι ετσι.. ακυρωνω την παραγγελια.

Καμία σχέση. Απλά θα σε ενημερώσουν ότι δεν έχουν άμεση διαθεσιμότητα και ότι θα περιμένεις λίγο (τέλος του μήνα μεριά).

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...