Προς το περιεχόμενο

_ Προσφορές Καταστημάτων _

madsc

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
ΠΑιδια για το diesel μαλλον δε γινεται να παραγγειλουμε διαδικτυακα.

που το είδες αυτό; νομίζω στο site λέει ότι γίνεται

• Απαντ. 5,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
Πηρα 4 connex με τους δισκους δωρο απο το internet.Ηρθαν σημερα κ δεν μου ζητησαν ουτε στοιχεια ουτε τιποτα.

Τι στοιχεια εδωσες οταν εκανες την παραγγελια?τα πραγματικα σου? εννοω ονομα και τηλεφωνο?εγω εχω συνδεση φορθνετ,το τσεκαρουν αν δωσω το αληθινο νουμερο?

Δημοσ.
Πηρα 4 connex με τους δισκους δωρο απο το internet.Ηρθαν σημερα κ δεν μου ζητησαν ουτε στοιχεια ουτε τιποτα.

Καλό αυτό. Θα παραγγείλω κι εγώ μάλλον 2 πακέτα.

(Disclaimer: εννοείται ότι στην παραγγελία φαίνονται τα αληθινά στοιχεία μου οπότε δεν πιστεύω ότι κλέβω κανέναν.)

@eliasbbl: κι εγώ έχω ήδη forthnet αλλά τι θα μου πουν? Αν δε στείλω από μόνος μου την αίτηση που έχει μέσα, απλά δεν γίνεται τίποτα ;)

Δημοσ.
Τι στοιχεια εδωσες οταν εκανες την παραγγελια?τα πραγματικα σου? εννοω ονομα και τηλεφωνο?εγω εχω συνδεση φορθνετ,το τσεκαρουν αν δωσω το αληθινο νουμερο?

Το ονομα μου...Τηλ κινητο...Η γραμμη μου ειναι otenet dsl εδω κ 3 χρονια+...

Δημοσ.

Λοιπον στο diesel με τα πολλα ζορια μπηκα.Εχει αντρικα μονο 30 νουμερο οποτε οποιος φορα το νουμερο αυτο ας σπευσει.Παντως απο το πρωι προσπαθουσα να μπω αλλα τιποτα.........

Δημοσ.

και εγω πηρα για τα παντελονια αλλα τελος ... οσο για το αλλο πλακα εχει φανταστητε να παει κανεις και αντι τρωκτικο να λεει ποντικος ποντικος και οταν βαλει τις τσιριδες η πωλητρια να της πει συγνωμη τρωκτικο ηθελα να πω lol

Δημοσ.
και εγω πηρα για τα παντελονια αλλα τελος ... οσο για το αλλο πλακα εχει φανταστητε να παει κανεις και αντι τρωκτικο να λεει ποντικος ποντικος και οταν βαλει τις τσιριδες η πωλητρια να της πει συγνωμη τρωκτικο ηθελα να πω lol

:lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

Δημοσ.

Πόσο χρόνο έκαναν να στα φέρουν. 24 ώρες μετά την παραγγελία ούτε φωνή ούτε ακρόαση.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...