Προς το περιεχόμενο

_ Προσφορές Καταστημάτων _

madsc

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Πήτρα στην οτενετ να ρωτήσω αν η αγορά του connX συνεπάγεται και υποχρέωση σύνδεσης κα μου είπαν ότι ναι μεν πληρώνεις μόνο τους 2 πρώτους μήνες αλλά οι άλλοι 4 χρεώνονται αυτόματα στον λογαριασμό του ΟΤΕ (στο τηλέφωνο που δήλωσες) είτε στείλεις την αίτηση και συνδεθείς είτε όχι!! την παλεύουν??? και φυσικά φαντάζομαι ότι αν δεν συμφωνεί το όνομα που δίνεις με το τηλέφωνο που δίνεις αυτή η χρέωση είναι δύσκολο/αδύνατο να γίνει.

όταν είπα "εγώ έχω άλλο πάροχο, θα βάλω τηλέφωνο ΟΤΕ (και καλά) τον άλλο μήνα, γιατί να μην μου πουλάνε το κουτί αν δεν δώσω τηλέφωνο τώρα για να προλάβω την προσφορά", δεν ήξερε τι να μου πει η κοπέλα. μπάχαλο είναι...

πάντως με τόσες "μούφες" τηλέφωνα ΟΤΕ που δόθηκαν στο πλαίσο για αυτήν την προσφορά, ξαφνικά αισθάνομαι πολύ ασφαλής που έχω HOL:-D:-D

• Απαντ. 5,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
Πήτρα στην οτενετ να ρωτήσω αν η αγορά του connX συνεπάγεται και υποχρέωση σύνδεσης κα μου είπαν ότι ναι μεν πληρώνεις μόνο τους 2 πρώτους μήνες αλλά οι άλλοι 4 χρεώνονται αυτόματα στον λογαριασμό του ΟΤΕ (στο τηλέφωνο που δήλωσες) είτε στείλεις την αίτηση και συνδεθείς είτε όχι!! την παλεύουν??? και φυσικά φαντάζομαι ότι αν δεν συμφωνεί το όνομα που δίνεις με το τηλέφωνο που δίνεις αυτή η χρέωση είναι δύσκολο/αδύνατο να γίνει.

όταν είπα "εγώ έχω άλλο πάροχο, θα βάλω τηλέφωνο ΟΤΕ (και καλά) τον άλλο μήνα, γιατί να μην μου πουλάνε το κουτί αν δεν δώσω τηλέφωνο τώρα για να προλάβω την προσφορά", δεν ήξερε τι να μου πει η κοπέλα. μπάχαλο είναι...

πάντως με τόσες "μούφες" τηλέφωνα ΟΤΕ που δόθηκαν στο πλαίσο για αυτήν την προσφορά, ξαφνικά αισθάνομαι πολύ ασφαλής που έχω HOL:-D:-D

νομικά δε νομίζω να έχουν δικαίωμα να κάνουν κάτι τέτοιο..πρώτον γιατί όταν παιρνεις το πακέτο δεν υπογράφεις κάτι και δεύτερον γιατί δεν μπορούν να αποδείξουν ότι τα στοιχεία που δηλώθηκαν δόθηκαν από μένα και όχι από κάποιον που βρήκε τυχαία τον αριθμό μου στον τηλεφωνικο κατάλογο.

Δημοσ.

Πολυ γελιο :-)

στην οτενετ ανοιξε νεο τμημα

διπλα στην εξυπηρετηση πελατων

΄΄εξακριβωση στοιχειων``

δεν τους εβαζε σκετους τους σκληρους προσφορα να τελειωνουμε

Δημοσ.

Κι εγώ έτσι λέω. Απλώς στο πλαίοιο τσιμισκή δεν σου πουλάνε το πακέτο αν δεν δώσεις σταθερό ΟΤΕ, πράγμα τελείως παράλογο. Κι εγώ δεν θέλω να δώσω κάποιο άγνωστο. Θα μπορούσα να δώσω των γονιών μου αλλά δεν υπάρχει λόγος να μπλέκουμε.

st2 έχεις δίκιο. σαν πολύ κακό για (σχεδόν) τίποτε δείχνει πλέον. Για αυτό και δεν το προχώρησα.

Δημοσ.

Βλακεια μου ακουγεται αυτο!!Δηλαδη εγω που πηρα 2 πακετα θα πληρωνω διπλα τους υπολοιπους 4 μηνες? :)))))

Υπεγραψε κανεις τιποτα?Το λεει πουθενα?

Εγω μπορει να τα αγορασα για δωρο,πως θα με χρεωσουν στον αριθμο μου?ή Τελικα αλλαξα γνωμη...Με το ετσι θελω?

Επισης σε συνομιλια μου με πλαισιο που ρωτησα αμα δεν το βαλω τι γινεται μου ειπαν σας μενει το πακετο γιατι εχει εναν ορισμενο χρονο ενεργοποιησης... :)))))

Δημοσ.
Επισης σε συνομιλια μου με πλαισιο που ρωτησα αμα δεν το βαλω τι γινεται μου ειπαν σας μενει το πακετο γιατι εχει εναν ορισμενο χρονο ενεργοποιησης... :)))))

Ότι γίνεται δηλαδή σε όλα τα πακέτα.

Δημοσ.

Παίδες ακούσατε κάτι για προσφορά του electroworld σε 42αρα LG?'Ημουν στο αυτοκίνητο και δεν πρόλαβα να ακούσω χαρακτηριστικά.Μόνο την τιμή η οποία ήταν 746 ευρώ.Άν μάθετε κάτι ενημερώστε!:-)

Δημοσ.

Αυτα τα πακετα εχουν αυτο τον χαρακτηρα

το πληρωνεις

στελνεις την αιτηση

γινεται ενεργοποιηση

και τα λεμε οταν τελειωσει ο χρονος (π.χ. 6 μηνες)

αλλα συνήθως τα πακετα ειναι του στιλ 100 ευρα για 4 μηνες δωστα και τα λεμε σε 4 μηνες

εδω η προσφορα αυτη ειχε Βug προς οφελος των καταναλωτων

αν το θελουν σε χρεωνουν αλλα θελει πολυ ψαξιμο και ποιος το κανει

Αντε να ακουσουμε καμια αλλη προσφορα

telefunken32 kotsovolos 399e

Δημοσ.

Lepros Φυσικά και είναι βλακεία, απλώς το παραθέτω επειδή μου το είπε η οτενέτ. Δηλαδή αγόρασες 2 πακέτα και έδωσες ένα τηλέφωνο?

Δημοσ.

δεν μπορούν να σε χρεώσουν γιατί δεν έχουν ούτε ταυτότητα ούτε ΑΦΜ για να αντιστοιχίσουν τον αριθμό με το όνομα και το πακέτο.

Εκτός αν εννοούν οτι μετά που θα περάσουν οι 2 μήνες σου χρεώνουν αντί για τους 2 επόμενους, τους 4. Αλλά τότε θα έπρεπε να το ξεκαθαρίζει στο συμβόλαιο αυτό το πράμα.

Και εγώ νομίζω οτι πρέπει να λήξει το θέμα με το Πλαίσιο.

Δημοσ.

Τέλος τα πακέτα με passport. Δεν υπάρχει διαθεσιμότητα (το ακούω πολύ συχνά αυτό τώρα τελευταία)

Δημοσ.

guys πηρα το τελευταιο ενσυρματο απο αποθηκη πλαισιου, ειχα ζητησει 2 μου εφεραν 1... Για αποθεμα μετα τις 13 Οκτ.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...