markelos Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2008 Εγώ θέλω να πάρω το ασύρματο στα 24, αλλά δε λέει πουθενά όπως στα πακέτα με το ενσύρματο Μορφή πακέτου: 2 μήνες με 6μηνη δέσμευσηΔιάρκεια: 2 μήνες Ταχύτητα: 24Mbps Τιμή (με Φ.Π.Α): 59,80 ευρώ Ανανέωση (με Φ.Π.Α): 29,90 / μήνα Δέσμευση: 6μηνη Tέλος διακοπής: Οχι Αν ισχύει και για το ασύρματο θα το πάρω επειδή είμαι lannet και θα άλλαζα ούτως ή άλλως αυτή την περίοδο για ΟΤΕ (δεν υπάρχουν άλλοι πάροχοι στην περιοχή μου). Το θέμα είναι όταν δώσω τον αριθμό τηλεφώνου και ψάξουν για σύνδεση, τότε θα μου το δώσουν ή θα πρέπει να διακόψω πρώτα? Επειδή ήλπιζα τη διακοπή να την κάνει ο ΟΤΕ. Θα πάω πέμπτη να ρωτήσω. Σήμερα τετάρτη, 24ωρη απεργία το μετρό δυστυχώς...
retzosd Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2008 Έχω εκπλαγεί με αυτά που διαβάζω... το να δώσεις ψεύτικα στοιχεία για να πάρεις έναν σκληρό δίσκο δεν είναι απάτη; Το θέμα είναι να μην μας πιάσουν; Μα καλά τόσο ξεφτίλα πια για έναν δίσκο; έλεος... Κ όχι μόνο δεν το θεωρούνε καραγκιοζιλίκια, μετά έρχοντε κ καμαρώνουν εδω μέσα, δίνουν οδηγίες σε επίδοξους κλέφτες.. Α..κ φταίει το Πλαίσιο που δεν είχε διαδικασίες (που θα ανέβαζαν το τελικό κόστος για όλους) για να αποτρέπει αυτά τα παρασιτικά φαινόμενα. Το εντυπωσιακό είναι ότι μόνο ο dali13gr βλέπει την ουσια του θέματος. Τέσπα, απάτη ξε-απάτη (για μένα απάτη), ας παραδεχτούμε ότι είναι λαμογιά κ όχι κάτι για να καμαρώνει κανείς. όπως κ το να κλέβεις της εφορια (αυτό πάει σε έναν απίθανο πιο πάνω που το θεωρεί δεδομένο) Φίλε SUEd Δεν θα διαφωνήσω μαζί σου για την ηθική πλευρά του ζητήματος. Θα υποθέσω επίσης πως όλες οι ταινίες σου, τα προγράμματα σου και η μουσική σου είναι γνήσια και μάλλον τα divx που αναφέρεις εδώ είναι αντίγραφα ασφαλείας ή μετατροπή από γνήσια εννοείται DVD, για κέρδος σε χώρο στον δίσκο σου καθώς οτιδήποτε άλλο θα ήταν ανήθικο (όπως το να τα μοιραστείς με φίλους). Ή προφανώς η Motion Picture Association of America (MPAA) και η Recording Industry Association of America (RIAA), η Microsoft, η... η.... είναι ανήθικες και μπορούμε να κάνουμε ότι θέλουμε ενώ ο ΟΤΕ και το Πλαίσιο είναι ηθικές εταιρείες και σε αυτές δεν μπορούμε. Νομίζω, (μπορεί να κάνω λάθος) πως η πλειοψηφία μας όταν βρίσκει ένα "παράθυρο" για να εξαπατήσει-ξεγελάσει-εκμεταλλευτεί-κερδίσει τους "Μεγάλους-Κεφάλαιο-Δημόσιο", πέρα από το προσωπικό κέρδος νιώθει μια ικανοποίηση και έχουμε την εντύπωση πως πήραμε κάτι που ήταν δικαιωματικά δικό μας. Πόσοι Έλληνες ονειρεύονται άραγε να κλέψουν χρήματα από μια Τράπεζα? Περισσότεροι (ελπίζω) από αυτούς που ονειρεύονται να κλέψουν τον γείτονα τους τον Τραπεζοϋπάλληλο ή τον ταμία της Τράπεζας ή την γιαγιά στον δρόμο. Επειδή και η ώρα είναι περασμένη δεν θα το συνεχίσω γιατί συμβαίνει αυτό ούτε θα ορίσουμε νυχτιάτικα τα όρια της ηθικής και της ανηθικότητας, σηκώνει όμως πολύ κουβέντα. Πάντως βλέπεις πως απέφυγα να χρησιμοποιήσω βαρύγδουπους εισαγγελικούς χαρακτηρισμούς όπως "ξεφτίλα, έλεος, καραγκιοζιλίκια, επίδοξοι κλέφτες, παρασιτικά φαινόμενα κ.λ.π.".. Scripta manent Συγγνώμη από όλους τους χρήστες για το off-topic.
fwtonio Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2008 Το να μην βάλεις το όνομα σου είναι μια εξτρά ασφάλεια... μια κάλυψη που πιστεύω ότι μπορείς και χωρίς αυτήν αλλά καλό είναι να την έχεις. Το να δηλώσεις ψευδή στοιχεία σε ένα τέτοιο θέμα και να αναφερόμαστε σε αυτό σαν ανήθικο μου φαίνεται φοβερά γελοίο. Το βάζω στην ίδια μοίρα με αυτούς που με παίρνουν τηλ το μεσημέρι που κοιμάμαι να μου κάνουν γκάλοπ και τους λέω ένα κάρο χαζά από την τσατίλα μου. Συμφωνώ απόλυτα! (μάλιστα σκέφτομαι να πάρω και 2ο σκληρό. Ξέρει κανεις αν ο δίσκος μέσα είναι IDE ή sata γιατι λέω να τον βάλω στο λάπτοπ) Πουθενά στο πακέτο δεν λέει οτι πρέπει να ενεργοποιήσεις την σύνδεση. Οπότε και να σε ενοχλήσουν απλά λες οτι θα την ενεργοποιήσω "απο Δευτέρα". Και ρωτώ. Αν αγοράσεις πχ μια κάρτα γραφικών ή δινεις ένα παντελόνι στο καθαριστήριο, βρε αδελφέ, και στο ταμείο σε ρωτήσουν τα στοιχεία σου, είσαι υποχρεωμένος να δώσεις τα αληθή; Ξέχασα να πω οτι ο ΟΤΕ χρησιμοποιεί για διαφημηστικούς λόγους, οτι έχουμε τόοοοοσες συνδέσεις και είμαστε και οι πρώτοι, από αυτά τα πακέτα που πουλούνται.
liakos18 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2008 Είδατε προσφορά το you; http://www.you.gr/b2c_iqshop/catalog/categorieInPath.do?key=0/A3EF4AA0AB025240B40E64176412676E/02C1E49DB834D248B8D8F2A81414B2CD Από 99? το αφήνουν 98,99?!!! :lol:
Erwdios Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2008 Είδατε προσφορά το you; http://www.you.gr/b2c_iqshop/catalog/categorieInPath.do?key=0/A3EF4AA0AB025240B40E64176412676E/02C1E49DB834D248B8D8F2A81414B2CDΑπό 99? το αφήνουν 98,99?!!! :lol: Καλά, αυτό το you αν βάλει μιά φορά την τιμή σωστά στην ώρα της, θα μοιράσουμε χαλβά.
eliasbbl Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2008 παιδια αξιζει να παρω απο το πλαισιο την προσφορα με το ασυρματο?Δηλαδη αν αφαιρεσουμε τα 33 ευρω για το σκληρο,αξιζει να δωσω αλλα 36 για το ασυρματο?ποση ειναι η κανονικη του αξια?
kage Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2008 για ποιο λογο να ψαχνουν αν εχει γραμμη dsl ηδη το τηλ.που θα δωσεις? τεσπα σιγουρα δεν το ψαχνουν αυτο.κ απ οτι ειδα ειναι μια λιστα με οσα πακετα ειχαν αγοραστει εκεινη την μερα κ ΠΑΝΩ ΑΠ ΟΛΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙΣ ΓΙΑ ΝΑ ΣΟΥ ΔΩΣΟΥΝ ΤΟ ΡΙΝ για να το βαλεις στην αιτηση που ναι μεσα στο πακετο... κ πες οτι εχεις ηδη dsl κ Θες να κανεις διακοπη κ να παρεις αυτο το πακετο θα σου πουν δεν στο δινουμε γιατι εχεις dsl? η προσφορα του σκληρου ειναι για πλαισιο μεχρι εξαντλησεως αποθεματων. ο γερμανος δινει πολυμηχανημα κ απ οσο ξερω απο παλια,κανουν ταυτοχρονα αποστολη αιτησης για ενεργοποιηση.
furious99 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2008 ασχετο αλλα αυτο με τον οτε εχει καταντησει ανεκδοτο.το πιθανοτερο ειναι τους σκληρους να τους σπρωχνει το πλαισιο για να πιασει στοχους και οχι ο οτε μιας και προτιμα να πουλαει μεσα απο το 134 που δεν πληρωνει τιποτα Όχι το Πλαίσιο δε βάζει τίποτα (απλά οι πωλητές του θέλουν να τα σπρώξουν όπως νάναι, και χαρακτηριστικά στους άσχετους προσπαθούν να σπρώξουν τα wireless ...) - αντίθετα βγάζει 1. από την πώληση 2. από την ενοικίαση του χώρου ή σταντ που πιάνουν τα κουτιά του conn-x, τα οποία είναι και γελοιωδώς μεγάλα για το περιεχόμενο τους κλπ. Εγώ θέλω να πάρω το ασύρματο στα 24, αλλά δε λέει πουθενά όπως στα πακέτα με το ενσύρματο Αν ισχύει και για το ασύρματο θα το πάρω επειδή είμαι lannet και θα άλλαζα ούτως ή άλλως αυτή την περίοδο για ΟΤΕ (δεν υπάρχουν άλλοι πάροχοι στην περιοχή μου). Το θέμα είναι όταν δώσω τον αριθμό τηλεφώνου και ψάξουν για σύνδεση, τότε θα μου το δώσουν ή θα πρέπει να διακόψω πρώτα? Επειδή ήλπιζα τη διακοπή να την κάνει ο ΟΤΕ. Θα πάω πέμπτη να ρωτήσω. Σήμερα τετάρτη, 24ωρη απεργία το μετρό δυστυχώς... Έχουν παντού ασύρματα+σκληρό δίσκο (68 ευρώ νομίζω), τα ενσύρματα σε κάποια καταστήματα έχουν τελειώσει για προφανείς λόγους, πάντως αν παραγγείλεις θα σου φέρουν... Τη Lannet θα την ενημερώσεις οπωσδήποτε για τη διακοπή, γιατί μπορεί να σου μπλοκάρει τη σύνδεσή σου στον ΟΤΕ αν δεν ενημερώσεις...
yiannis71 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2008 Παραγγειλα και εγω το conn-x wi-fi μεσω ιντερνετ ... Θα δουμε αυριο τι θα μου απαντησουν στο e-mail. αα την τελευταια στιγμη δεν αντεξα και προσθεσα και αυτο http://www.plaisio.gr/product.aspx?product=1019198&page=2&Manufacturer=Samsung&category=69978102&catalog=23
john_who Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2008 Παίζει καμιά προσφορά σε (καλό) laptop για φοιτητές; Σαν το Καρφούρ που είχε 20%, ή κάτι άλλο ιδιαίτερο;
aiantas Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2008 Παιδιά νομίζω ότι είναι καιρός να επανέλθουμε στις προσφορές, ε;
theodoresdr Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2008 Τελικά, σε αυτούς που παράγγειλαν μέσω internet, ήρθαν οι παραγγελίες;
szaf Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2008 για το Πλαίσιο Πάτρας υπάρχει τίποτα νεότερο; Ζητάνε φωτοτυπία ταυτότητας όπως ανέφερε κάποιος;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.