Erwdios Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2008 Το θέμα είναι ότι ο νόμος (ΟΤΕ) έχει κενό (όπως η μπουγάτσα στο κρασάκι του Τσου) και κάποιοι το εκμεταλλεύονται. Και καλά κάνουν κατ'εμέ. Εσείς όλοι που κόπτεστε για την ηθικότητα του εγχειρήματος, τι ακριβώς είστε? Το κεφάλαιο θα κοιτάξουμε, πώς θα γίνει 2 και 3 φορές πλουσιότερο ή πώς θα επωφεληθουμε σαν καταναλωτές από μία προσφορά, η οποία είναι αλήθεια ότι έχει στηθεί πρόχειρα? Αν ήθελε το Πλαίσιο και ο ΟΤΕ να είναι σίγουροι ότι θα ακολουθηθεί η διαδικασία, ας ζητούσαν τα απαραίτητα δικαιολογητικά για να πουλήσουν το εν λόγω πακέτο. Το όλο θέμα δεν είναι παράνομο φυσικά και όσον αφορά το ηθικό κομμάτι, έχετε δεί κανέναν έμπορο να κόπτεται για την ηθική? Για ρωτήστε κανέναν που έχει ταξιδέψει στα Σκόπια πώς λέγεται ο Βερόπουλος εκεί και μετά ας ξαναμιλήσουμε για ηθική.
koprodogis Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2008 ρε koprodoggy τι θες και ξυπνάς τον κόσμο ρε...θα βρεις και τον μπελά σου από πάνω... Αυτην την φορα αλλος εφερε την προσφορα στην επιφανεια αλλα εδειξα αμεσως ενδιαφερον για να την σπασω στους αθηναιους(εχω ζησεικαι 7 χρονακια εκει) . Μου την ειχαν σπασει με τις προσφορες τους, ετσι μου ερχονταν να μπω στο τρενο να κατεβω να στηθω ξυμερωματα:-D Η πλακα ειναι οτι εγω δεν εχω παρει ακομα δισκο, το σκεφτομαι αν μου χρειαζεται. οσο για το τι κανει ο ΟΤΕ και τα σχετικα δε νομιζω να χανει κιολας και οποιος δε νιωθει καλα και το βρισκει ανηθικο ας μην παρει, αλλωστε δε φτανουν για ολους!!! Αν θελει κανεις πολυνηχανημα προσεξα και αυτην την προσφορα στα Multirama, τους μειναν φαινεταi απο την προσφορα με τα conn-x
dali13gr Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2008 Το θέμα είναι ότι ο νόμος (ΟΤΕ) έχει κενό (όπως η μπουγάτσα στο κρασάκι του Τσου) και κάποιοι το εκμεταλλεύονται. Και καλά κάνουν κατ'εμέ. Εσείς όλοι που κόπτεστε για την ηθικότητα του εγχειρήματος, τι ακριβώς είστε? Το κεφάλαιο θα κοιτάξουμε, πώς θα γίνει 2 και 3 φορές πλουσιότερο ή πώς θα επωφεληθουμε σαν καταναλωτές από μία προσφορά, η οποία είναι αλήθεια ότι έχει στηθεί πρόχειρα? 1. Εγώ είμαι παναθηναϊκός 2. Ναι, έτσι θα χτυπηθεί το κεφάλαιο
pouana Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2008 ειναι και φοτογραφικος εκτυπωτης????αξιζει...???
history Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2008 έχω την εντύπωση πως όταν πήρα το κόνεξ το Μάιο από τα multirama υπέγραψα κάπου...είχα δώσει άλλου στοιχεία πραγματικά όμως και φυσικά δεν ενεργοποίησα τη συνδρομή..μου έμεινε το πολυμηχάνημα που χρησιμοποιώ και το πακέτο connex που μου είναι άχρηστο..
alexzzz Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2008 Το εντυπωσιακό είναι ότι μόνο ο dali13gr βλέπει την ουσια του θέματος.Τέσπα, απάτη ξε-απάτη (για μένα απάτη), ας παραδεχτούμε ότι είναι λαμογιά κ όχι κάτι για να καμαρώνει κανείς. όπως κ το να κλέβεις της εφορια (αυτό πάει σε έναν απίθανο πιο πάνω που το θεωρεί δεδομένο) Εντυπωσιακό είναι το τι λες για αυτούς που έχουν την ίδια άποψη με σένα. Άκου "εντυπωσιακό" "βλέπει την ουσία"... κοίτα το λίγο πρακτικά το θέμα και άσε τις αμπελοφιλοσοφίες: Πουλάει ο ΟΤΕ πακέτο 6 μηνών με σκληρό δίσκο 33?; Αν εγώ το αγοράσω και δεν το ενεργοποιήσω που είναι το κακό; Πλήρωσα, δεν το έκλεψα. Και να το ενεργοποιούσα δεν θα πλήρωνα παραπάνω άρα όσα ήταν να δώσω τα δίνω. Που είναι λοιπόν το μεμπτό;
koprodogis Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2008 φωτογραφικος ειναι και πιστευω αξιζει να τον παρεις, πιστευω θα στο επιβεβαιωσει ολη η "ομαδα conn-x ακιδων" που τον πηραμε. Καλη ποιοτητα εκτυπωσης, μετριο σκανερ αλλα σχετικα γρηγορο σε φωτοτυπιες.Για 49 ευρω θα το επαιρνα αν ηθελα ενα πολυμηχανημα. Αν τον θες να εκτυπωνεις φωτογραφιες λογο αναλωσιμων θα σε γλιτωσει απο πολλα εξοδα
panosfx Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2008 Εγώ πάλι πιστεύω οτι δεν μπήκαν κάποιοι για να "βοηθήσουν" τα υπόλοιπα παιδιά(και να πάνε όλοι με "λαμογιά" να κλέψουμε τον ΟΤΕ),αλλά για να στείλουν αυτά τα παιδιά σαν "πρόβατα" να πάνε να δούνε αν γίνεται να κλέψεις τον ΟΤΕ να έρθουν μετά να δουν αν κάποιος τα κατάφερε κι αν τελικά πετυχαίνει να πάνε τα "λαμόγια" να το κάνουν κι αυτοί. Έτσι όπως έχει γίνει σήμερα η κοινωνία όμως απόρω ποιος απο όλους εμάς είναι αναμάρτητος και το κάνατε και θέμα αυτό με τον σκληρό δίσκο....όλοι έχουμε κλέψει άλλωστε και δεν είναι ανάγκη να λέγεται ΟΤΕ ή Γερμανός το θύμα. Βέβαια δεν θα σταθώ άλλο σε αυτό μιας και το τόπικ είναι οι προσφορές(αν και για μένα δεν υπάρχουν προσφορές ,αφού κατά 95% είναι κομμάτια στοκ,αν εξαιρέσουμε αυτές του Σατουρν στα εγκαίνεια) ένα λάπτοπ Compaq που δίνει το MediaMarkt με 388 ευρώ είναι καλή τιμή?Αξίζει τα λεφτά του ή ειναι μούφα?Θέλει να το πάρει η κοπέλα μου και θα ήθελα την γνώμη σας.Δυστυχώς δεν θυμάμαι τα χαρακτηριστικά του αλλά το έχει στο καινούριο φυλλάδιο του MediaMarkt.
dali13gr Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2008 Εντυπωσιακό είναι το τι λες για αυτούς που έχουν την ίδια άποψη με σένα. Άκου "εντυπωσιακό" "βλέπει την ουσία"... κοίτα το λίγο πρακτικά το θέμα και άσε τις αμπελοφιλοσοφίες: Πουλάει ο ΟΤΕ πακέτο 6 μηνών με σκληρό δίσκο 33?; Αν εγώ το αγοράσω και δεν το ενεργοποιήσω που είναι το κακό; Πλήρωσα, δεν το έκλεψα. Και να το ενεργοποιούσα δεν θα πλήρωνα παραπάνω άρα όσα ήταν να δώσω τα δίνω. Που είναι λοιπόν το μεμπτό; Το μεμπτό είναι το γεγονός ότι κάποιοι προτείνουν και κάποιοι άλλοι επικρότησαν να δηλωθούν ψευδή στοιχεία. Το να αγοράσεις το πακέτο στο ονομά σου ή τελος πάντων στο όνομα που είναι ο λογαριασμός του ΟΤΕ, π.χ. του πατέρα σου, και να μην το ενεργοποιήσεις, είναι ΟΚ. Στο κάτω-κάτω μπορεί κάτι να σου τύχει βρε αδερφέ. Άλλο το ένα, άλλο το άλλο.
Erwdios Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2008 1. Εγώ είμαι παναθηναϊκός Κι εγώ που νόμιζα ότι το 13 στο nick σου είναι η ηλικία σου. 2. Ναι, έτσι θα χτυπηθεί το κεφάλαιο Είπα εγώ να χτυπηθεί το κεφάλαιο? Read my lips: Εγώ είπα ότι θα κοιτάξω πώς να βαρύνω την τσέπη μου, και ούτως ή άλλως το κεφάλαιο δεν χάνει ποτέ.
dali13gr Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2008 Κι εγώ που νόμιζα ότι το 13 στο nick σου είναι η ηλικία σου. Είπα εγώ να χτυπηθεί το κεφάλαιο? Read my lips: Εγώ είπα ότι θα κοιτάξω πώς να βαρύνω την τσέπη μου, και ούτως ή άλλως το κεφάλαιο δεν χάνει ποτέ. Ναι, η ηλικία μου είναι Ξαναδιάβασε τότε αυτό που έγραψες για το κεφάλαιο και θα καταλάβεις ότι το διατύπωσες λάθος.
alexzzz Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2008 Το μεμπτό είναι το γεγονός ότι κάποιοι προτείνουν και κάποιοι άλλοι επικρότησαν να δηλωθούν ψευδή στοιχεία. Το να αγοράσεις το πακέτο στο ονομά σου ή τελος πάντων στο όνομα που είναι ο λογαριασμός του ΟΤΕ, π.χ. του πατέρα σου, και να μην το ενεργοποιήσεις, είναι ΟΚ. Στο κάτω-κάτω μπορεί κάτι να σου τύχει βρε αδερφέ. Άλλο το ένα, άλλο το άλλο. Το να μην βάλεις το όνομα σου είναι μια εξτρά ασφάλεια... μια κάλυψη που πιστεύω ότι μπορείς και χωρίς αυτήν αλλά καλό είναι να την έχεις. Το να δηλώσεις ψευδή στοιχεία σε ένα τέτοιο θέμα και να αναφερόμαστε σε αυτό σαν ανήθικο μου φαίνεται φοβερά γελοίο. Το βάζω στην ίδια μοίρα με αυτούς που με παίρνουν τηλ το μεσημέρι που κοιμάμαι να μου κάνουν γκάλοπ και τους λέω ένα κάρο χαζά από την τσατίλα μου.
koprodogis Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2008 Εγώ πάλι πιστεύω οτι δεν μπήκαν κάποιοι για να "βοηθήσουν" τα υπόλοιπα παιδιά(και να πάνε όλοι με "λαμογιά" να κλέψουμε τον ΟΤΕ),αλλά για να στείλουν αυτά τα παιδιά σαν "πρόβατα" να πάνε να δούνε αν γίνεται να κλέψεις τον ΟΤΕ να έρθουν μετά να δουν αν κάποιος τα κατάφερε κι αν τελικά πετυχαίνει να πάνε τα "λαμόγια" να το κάνουν κι αυτοί. Εγω φιλε μου επειδη ειμαι ενας απο τα λαμογια που λες ζητησα απο καποιον να παει να δοκιμασει αν μπορουμε να το τσιμπησουμε, μετα ρωτησα αν εχει και σε συγκρεκριμενο καταστημα, μετα ρωτησα και για το ποιο ειναι το ασυρματο ρουτερ!! Αν νομιζεις οτι τα εκανα ολα αυτα απο εξυπναδα-κουτοπονηρια σε πληροφορω οτι το εκανα απλα απο διευκολυνση, για να μην χασω χρονο στο πηγαινελα. Τοσο απλα, δε νομιζω οτι απο αυτους που συμμετεχουμε σε αυτο το θεμα το εκανε απο λαμογια ή θεωρει προβατο καποιον αλλο. Μην βλεπετε παντου εχθρους και κακοδαιμονιες.
user12 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2008 Οντώς το thread εχεί ξεφύγει απο τότε που αντί για προσφορές έλεγε ο καθένας το μακρύ του και το κοντό του.Παλία είχε μια σελίδα την μέρα με προσφορές και τώρα έχει τον έναν να βρίζει τον άλλο,και γενίκα ν αμην ακούμε προσφόρες θυμαάμαι μαλιστα εναν να βριζει γιατι ειχε κινηση κοντα στα Saturn (δεν μπορουσε να κανει αλλο thread εγω καμια προσφορα θελω να ακουσω οχι οτιναναι) Για τους παραπάνω λόγους προτεινω να το ονομασουμε the official offtopic thread τι λετε? :P
dimitris74 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2008 ασχετο αλλα αυτο με τον οτε εχει καταντησει ανεκδοτο. το πιθανοτερο ειναι τους σκληρους να τους σπρωχνει το πλαισιο για να πιασει στοχους και οχι ο οτε μιας και προτιμα να πουλαει μεσα απο το 134 που δεν πληρωνει τιποτα
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.